•    
  Actuele planetaire posities
  21-mei-2018, 21:05 UT/GMT
  Zon045'19"20n18
  Maan277'15"14n00
  Mercurius142'58"14n19
  Venus247' 6"25n03
  Mars27'25"21s55
  Jupiter1644'48"r15s39
  Saturnus815'39"r22s18
  Uranus019'36"11n06
  Neptunus1616'41"6s17
  Pluto215' 7"r21s32
  Ware Knoop824'14"18n10
  Cheiron135'36"3n48
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Laure Manaudou [Adb], geboren op 9 oktober 1986
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Laures geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Laure al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] De sombere stemmingen waaraan zij soms lijdt en de periodes waarin zij zich terugtrekt van anderen, vormen een noodzakelijke tegenwicht voor haar soms overweldigend verlangen naar liefde, acceptatie en goedkeuring. In feite zijn Laures wisselende stemmingen een aanduiding

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Laures innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het is heel goed mogelijk dat zij de andere kinderen mobiliseert om in het geweer te komen tegen de pestkop in de klas, of bij de leraar protesteert tegen een bepaalde maatregel die onterecht werd getroffen. Van nature is zij heel democratisch ingesteld, en zij kan zich [...]

[..] Laure is zo op anderen betrokken, dat zij zelfs al totaal overstuur kan raken als zij maar even alleen gelaten wordt. Zij heeft mensen om zich heen nodig ­ niet alleen omdat zij zich dan emotioneel op haar gemak voelt, maar ook omdat zij mentaal gestimuleerd wil worden, [...]

Verborgen trekjes

[..] Op die manier kan zij ook zichzelf leren kennen, en hoeft zij niet alleen maar te genieten van wat anderen aan gezelschap bieden. Als deze meer verborgen kant van haar persoonlijkheid met kracht onderdrukt wordt, zal zij zich onbewust als een sterke stoorzender gaan gedragen. Dat zal [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hoewel zij het fantastisch vindt om anderen te helpen, moet het gezin er voor uitkijken om haar de verantwoordelijkheden van een volwassene op de schouders te leggen, want die kan zij niet dragen ­ het blijft een kind, niet iemand die voor het hele gezin in moet springen. Ook is [...]

[..] Maar het betrekken van Laure in emotionele conflicten, die haar dwingen om partij te kiezen tussen haar ouders, ondermijnt haar zelfvertrouwen, en maakt het haar heel moeilijk om af te gaan op wat ze zelf voelt, en dat op de juiste waarde te schatten. Het feit dat zij het [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst