•    
  Actuele planetaire posities
  21-mei-2018, 09:39 UT/GMT
  Zon017'49"20n13
  Maan2026'57"15n41
  Mercurius1310'56"14n00
  Venus212'57"25n03
  Mars157'11"21s56
  Jupiter1648'15"r15s40
  Saturnus817' 5"r22s18
  Uranus018' 8"11n05
  Neptunus1616'15"6s17
  Pluto215'30"r21s32
  Ware Knoop824' 4"18n10
  Cheiron134'34"3n48
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf mei 2018
voor Laure Manaudou [Adb], geboren op 9 oktober 1986
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat uw wereld draait om emotionele banden met anderen zult u bepaalde ervaringen in het komende jaar waarschijnlijk nogal beproevend vinden. Dit komt omdat u vermoedelijk geconfronteerd zult worden met problemen die samenhangen met grenzen en zelfstandigheid, en dat zijn aspecten van het leven die u doorgaans liever uit de weg gaat. U kunt erg sterk en vastberaden zijn wanneer uw hart wordt geraakt of u voor anderen vecht, maar in de komende maanden kunt u geconfronteerd worden met een verwarrend [...]

Volwassen worden

Saturnus conjunct Maan: Begin december 2017 tot begin oktober 2018

[..] Op het moment zult u waarschijnlijk moeten inzien dat anderen u niet altijd een onuitputtelijke voorraad warmte, liefde en troost kunnen bieden. U moet misschien ook begrijpen dat zelfopoffering ter wille van anderen geen garantie biedt dat ze op hun beurt voor u zullen [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Zolang u uw ervaringen kunt zien als mogelijkheden om relaties te verbeteren en hechtere banden te ontwikkelen, zult u het hoofd kunnen bieden aan de meeste dingen die het leven op uw weg brengt. De komende twaalf maanden kunnen echter af en toe veranderlijk [...]

Gemakkelijk uiten van gevoelens

prog. Maan sextiel prog. Ascendant: Midden maart 2019 tot midden mei 2019

[..] U merkt wellicht dat u visie en enthousiasme kunt tonen op manieren die u een goed gevoel geven over uzelf en ook voor anderen aangenaam en opwindend zijn. Al zullen uw groeiende emotionele openheid en vertrouwen vooral erg duidelijk zijn in uw persoonlijke [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Kamer met uitzicht

Uranus driehoek Maan: Begin mei 2018 tot midden februari 2020

[..] U wilt misschien veranderingen die u meer vrijheid geven om te reizen, uw omgeving te veranderen en om nieuwe plaatsen te verkennen. Waarschijnlijk voelt u zich op het moment rusteloos en bent u vlug verveeld, en dit kan een uitstekende tijd zijn om u te bevrijden [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Het hoofd bieden aan een onwelwillende wereld

Saturnus vierkant Midhemel: Eind februari 2018 tot begin januari 2019

[..] Het belangrijkste is dat u een rol kiest die flexibeler is en gelijktijdig uw diepere waarden weerspiegelt, in plaats van een imago op te houden dat in conventionele zin acceptabel is maar u het gevoel geeft onecht of bedrieglijk te zijn, [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Een gevoel van vrijheid

Jupiter conjunct Uranus: Eind januari 2019 tot midden oktober 2019

[..] Misschien voelt u zich ook erg rusteloos omdat u zich bewust wordt van uw behoefte aan veel meer vrijheid en bewegingsruimte in uw leven. Dit geldt waarschijnlijk vooral uw manier van omgaan met anderen en de mate waarin u zich gevangen hebt gevoeld door conventionele, [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Het einde van illusies

Saturnus conjunct Neptunus: Eind december 2017 tot begin november 2018

In deze tijd zullen dromen zich waarschijnlijk moeten aanpassen aan de realiteit en moeten diepgekoesterde illusies worden omgevormd tot haalbare idealen. Op bepaalde levensvlakken waren uw ogen vermoedelijk meer op het ideale dan op het feitelijke gericht, en op [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Buitenkansen

Jupiter conjunct prog. Zon: Midden december 2017 tot midden september 2018

[..] Om in uw leven een gevoel van vervulling te ervaren, zult u vroeg of laat uw stempel op de wereld moeten drukken door persoonlijke inspanningen en vaardigheden, en waarschijnlijk beseft u dat, ook als u niet in staat bent geweest om iets met dit besef te doen. Als u de [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst