•    
  Planetpositioner
  20-Maj-2018, 22:44 UT/GMT
  Sol2951'33"20n07
  Måne141'37"17n06
  Merkur1221'41"13n41
  Venus140'20"25n03
  Mars147'21"21s56
  Jupiter1651'33"r15s40
  Saturn818'25"r22s18
  Uranus016'44"11n05
  Neptun1615'50"6s17
  Pluto215'51"r21s32
  Sand Månek.823'54"18n10
  Chiron133'35"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Adam Walsh [Adb], født 14 November 1974
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Adams fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Adam med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

Adam vil sandsynligvis vokse op til at blive en af denne verdens sande romantikere. Han har et intensivt fantasiliv og vil sikkert allerede som ganske lille vise en tendens til at skabe drama, simpelthen fordi den almindelig dagligdag er lidt for kedsommelig. Du vil sikkert

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Adams indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Adam er begavet med visioner og idealer, og selv om de endnu ikke har taget rigtig form, er de ikke desto mindre dybt forankrede og ægte. Han har svært ved at udholde favorisering, magtkampe og følelsesmæssig manipulation, der jo forekommer i så mange familier, for han er [...]

[..] Faktisk er han så optaget af omverdenen, at forældrene og familien kan føle sig lettere forbigåede, fordi han er lige så hengiven og interesseret i fremmede som i dem. En besiddende eller overbeskyttende forælder vil kunne have svært ved at forstå Adam, for han vil måske [...]

Skjulte træk

[..] Disse to sider af hans personlighed vil uundgåeligt støde sammen engang imellem, og derfor kan han i lang tid svinge fra den ene yderlighed til den anden, før han bliver i stand til at etablere en konstruktiv dialog imellem dem. Hans skjulte frygt vil sandsynligvis komme [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] En indelukket eller emotionelt tungt ladet atmosfære kan være meget skadelig og ubehagelig for ham, idet han har behov for at mærke, at hans nærmeste har så meget tillid til ham, at de vil lade ham komme og gå, som han har lyst til ­ mentalt, fysisk og følelsesmæssigt ­ [...]

[..] et stort arbejdspres eller konflikter i familien, betyde at far og søn har mindre tid sammen, end de begge kunne ønske. Men det er kvaliteten af deres forhold, og ikke kvantiteten, der betyder noget. I samværet mellem far og søn bør indgå fritidsinteresser, fornøjelser, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt