•    
  Actuele planetaire posities
  20-maa-2018, 23:30 UT/GMT
  Zon018' 0"0n07
  Maan1243'36"10n45
  Mercurius1637'52"9n22
  Venus1722' 7"6n00
  Mars152'33"23s31
  Jupiter230'16"r17s20
  Saturnus830'19"22s17
  Uranus2653'22"9n52
  Neptunus1432'59"6s55
  Pluto211'27"21s28
  Ware Knoop1354'13"r16n39
  Cheiron2825'15"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Adam Walsh [Adb], geboren op 14 november 1974
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Adam's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Adam al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

Adam zal waarschijnlijk opgroeien tot één van 's werelds echte romantici. Hij beschikt over heel veel fantasie, en kan zelfs als heel klein kind al de neiging hebben om een stuk theater op te voeren, alleen maar omdat het leven anders zo saai is. Het is mogelijk, dat u

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Adam's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij weet niet zo goed om te gaan met voortrekkerij, met machtsstrijd en met emotionele manipulatie, allemaal dingen die zich maar al te vaak in een gezin voordoen, want voor dat soort spelletjes heeft hij geen aanleg. Misschien ziet hij alles wel een beetje te duidelijk [...]

[..] In feite is hij zo bezig met de wereld om hem heen dat zijn ouders en de rest van het gezin zich er soms een beetje over kunnen opwinden, want hij heeft net zoveel genegenheid en belangstelling voor vreemden als voor hen. Ouders die in principe bezitterig zijn, of die overbeschermend [...]

Verborgen trekjes

[..] De kans is daarom groot dat de schommel heel wat keren heen en weer zal gaan, voordat hij in staat is om een creatieve dialoog tussen die twee aspecten op gang te brengen. Zijn verborgen angsten zullen vermoedelijk blijken uit het feit dat hij zich bijzonder intens kan gaan [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Ook moet hij weg kunnen gaan en weer terug kunnen komen ­ zowel mentaal, fysiek als emotioneel ­ zonder dat de ander probeert beslag op hem te leggen of zijn dromen stuk te maken. Het stuk enthousiasme in Adam wordt behoorlijk ingetoomd door een sterke behoefte om het anderen [...]

[..] Het is echter de kwaliteit van de relatie die belangrijk is, niet het feit of ze elkaar veel of weinig zien. De tijd die vader en zoon met elkaar kunnen doorbrengen moet voor een groot deel gebruikt worden om elkaars hobby's te delen, plezier te maken en te ontdekken wat [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst