•    
  Actuele planetaire posities
  23-apr-2018, 15:52 UT/GMT
  Zon326'31"12n40
  Maan1317'41"17n00
  Mercurius731'47"1n00
  Venus2844'32"20n23
  Mars1955'13"22s59
  Jupiter2015'31"r16s35
  Saturnus97'24"r22s14
  Uranus2846'34"10n33
  Neptunus1539'47"6s30
  Pluto2117'13"r21s28
  Ware Knoop1114'11"r17n24
  Cheiron020'10"3n16
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Cardinal John O'Connor [Adb], geboren op 15 januari 1920
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Tweelingen *Zon in Steenbok *Zon in het Achtste Huis *Maan in Schorpioen *Maan in het Zesde Huis *Venus in Boogschutter *Venus in het Zesde Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Vijfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 15 januari 1920 om 14:25 in Philadelphia, Pennsylvania.

Uw zonneteken is Steenbok. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Tweelingen en uw Maan staat in Schorpioen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Tweelingen

Met de Ascendant in Tweelingen verstaat u de kunst afwisseling te brengen in persoonlijke relaties. Daardoor krijgt u wellicht met veel verschillende soorten geliefden te maken. Een behoudende partner die steeds weer hetzelfde leuk vindt, gaat u snel vervelen.

U bent een inventieve geliefde die behoefte heeft aan een hele flexibele partner, iemand die reageert op uw delicate aanrakingen en levendige verbeelding. Fantasie is in feite het sleutelwoord voor uw aanpak.

naar boven

Zon in Steenbok

U bent zeer standvastig en betrouwbaar in liefdesaangelegenheden. Wanneer u zich bindt, blijft u daar ook bij. Maar u bindt zich niet overhaast.

Voor die tijd moet uw geliefde helemaal voldoen aan al uw verwachtingen, want zelf bent u ook bereid om u compleet te geven.

Voor geluk op de lange termijn zou het goed zijn om een geliefde te zoeken die de relatie fris en origineel houdt. U kunt dan de stabiliserende factor en emotionele basis voor dat type partner zijn.

U hebt de neiging gevoelens die u eigenlijk zou willen uitwisselen voor u te houden. Dus hebt u behoefte aan een flexibele, gevoelige compagnon die de stille wateren van uw persoonlijkheid induikt, zonder gevoelige snaren te raken van zaken die u nog niet kwijt wilt.

Adverteren
naar boven

Zon in het Achtste Huis

Deze stand geeft aan dat fysieke seksualiteit en tastbare intimiteit uiterst belangrijk voor u zijn.

Door uw ijzersterke intuïtie oefent u wellicht onbewust behoorlijk veel macht over anderen uit en hebt u controle over hen zonder dat zij het beseffen. Wees te allen tijden voorzichtig met deze 'dierlijke aantrekkingskracht', die min of meer bovenzinnelijk kan zijn, zodat u geen misbruik maakt van uw partner of onnodig in machtspelletjes verstrikt raakt.

U voelt zich wellicht aangetrokken tot een partner die aanzienlijk ouder of jonger is dan u, waardoor de situatie zich voordoet dat een partner meer ervaring heeft en de ander dingen leert. Met wie u ook iets hebt, intensiteit is het sleutelwoord.

naar boven

Maan in Schorpioen

U kunt zich, vooral in een langdurige affaire, zeer scherp concentreren op wat belangrijk is in een situatie en er vervolgens op gepaste wijze naar handelen.

Dat kan een zinvolle eigenschap zijn, maar u kunt er ook kansen door verspillen wanneer u zich te fanatiek concentreert op een potentiële geliefde die zich voor u moet openstellen.

Hoogstwaarschijnlijk kiest u voor een partner die het leven minder serieus neemt dan u. Iemand die dagelijks blijdschap brengt en u met een gerust hart de grotere problemen laat afhandelen.

In een ideale relatie kan uw persoonlijkheid totaal opgaan in de seksuele beleving en maakt u er een welhaast religieuze ervaring van.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Met veel fantasie creëert u de liefdesstructuren waaraan een affaire voor u moet voldoen om echt bevredigend te werken.

Zodra u ervaring hebt opgedaan in de liefde, bent u een zeer begripvolle en zorgzame geliefde, die als raadgever en lover een jonger iemand kan binnenleiden in de geheimen van het liefdesspel. In dat geval kan het moeilijk zijn voor uw geliefde om de overstap te maken van student naar gelijke, maar dat moet wel gebeuren als u een duurzame relatie voor ogen hebt.

naar boven

Venus in Boogschutter

Seksueel vuurwerk staat voor u de onmisbare liefdescommunicatie maar in de weg. Het leidt u af van de warmte en vriendschap die ware, vervullende seksualiteit voor u met zich meebrengt.

U experimenteert eerder wat betreft uw geliefden, dan in de manier waarop u de liefde bedrijft. Uw geliefden zijn over het algemeen ook expressief, gedreven en wispelturig, maar minder behoedzaam dan u. U moet zo nu en dan maar de rol van stabilisator op u nemen.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

U kunt het waarderen als de liefde vaardig wordt bedreven en u bewondert een geliefde die er iets voor doet om de relatie en de kunst van het liefdesspel te verbeteren.

Binnen de relatie moeten u en uw partner gelijkwaardig zijn, maar gelijkwaardigheid in bed is voor u niet noodzakelijk. Een geliefde die u verwent of die u van uw kant kunt verwennen of die seksueel gehoorzaam is, is voor u een extra kick.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Vijfde Huis

Omdat u een heel open, bijna speelse kijk hebt op seksualiteit, hebt u geen last van de frustraties die dat voor zoveel mensen in onze overbeschaafde cultuur oproept.

U bent zelfs verbaasd als u iemand ontmoet met een ingewikkeld, onevenwichtig beeld van seksualiteit.

U bent het meest op uw gemak met iemand die net zo zonnig en plezierig in elkaar steekt als u.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Cardinal John O'Connor [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 15 januari 1920 kloktijd: 14:25
in Philadelphia, PA (US) U.T: 19:25
75w10, 39n57 sterrentijd: 22:00:09

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Steenbok 24°22'15 in huis 8 direct
Maan Schorpioen 24°56'52 in huis 6 direct
Mercurius Steenbok 11°19'57 eind van huis 7 direct
Venus Boogschutter 13°32'40 in huis 6 direct
Mars Weegschaal 23°24'48 in huis 5 direct
Jupiter Leeuw 15°30'12 in huis 3 retrograde
Saturnus Maagd 11°10'55 in huis 4 retrograde
Uranus Waterman 29°38'44 in huis 10 direct
Neptunus Leeuw 10°35'26 in huis 3 retrograde
Pluto Kreeft 6°22'56 in huis 1 retrograde
Maanskn.(t) Schorpioen 23°02'09 in huis 6 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Tweelingen 21°47'42
2de huis Kreeft 12°42'23
3de huis Leeuw 3°26'39
Imum Coeli Leeuw 27°51'15
5de huis Weegschaal 0°02'39
6de huis Schorpioen 11°14'28
Descendant Boogschutter 21°47'42
8ste huis Steenbok 12°42'23
9de huis Waterman 3°26'39
Medium Coeli Waterman 27°51'15
11de huis Ram 0°02'39
12de huis Stier 11°14'28

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 0°35
Zon Vierkant Mars 0°57
Zon Inconjunct Ascendant 2°35
Maan Vierkant Uranus 4°42
Mercurius Driehoek Saturnus 0°09
Mercurius Inconjunct Neptunus 0°45
Mercurius Oppositie Pluto 4°57
Venus Driehoek Jupiter 1°58
Venus Vierkant Saturnus 2°22
Venus Driehoek Neptunus 2°57
Mars Driehoek Ascendant 1°37
Jupiter Conjunct Neptunus 4°55
Saturnus Sextiel Pluto 4°48
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst