•    
  Planetpositioner
  19-Apr-2018, 17:59 UT/GMT
  Sol2937'28"11n20
  Måne1749' 3"18n50
  Merkur534'34"0n50
  Venus2358'25"19n06
  Mars1758'14"23s07
  Jupiter2042'15"r16s42
  Saturn98'48"r22s14
  Uranus2833' 6"10n28
  Neptun1533' 4"6s33
  Pluto2117' 7"21s28
  Sand Månek.1122' 5"r17n22
  Chiron07'47"3n11
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Charles August Lindbergh [Adb], født 20 Januar 1859
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Stenbukken, Månen i Løven *Ascendanten i Krebsen, Månen i 4. hus *Saturn i 3. hus *Månen i 4. hus *Merkur i opposition til Ascendanten *Venus i 6. hus *Solen i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 20 Januar 1859 kl. 13:36 i Stockholm, Sweden.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Krebs, og din Måne står i Løve.

I tilfælde af at du undrer dig over, hvorfor du bliver kaldt for en Stenbuk i denne rapport: Hvis du var blevet født 24 minutter senere, ville du være det efterfølgende tegn Vandbærer. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra et tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Stenbukken, Månen i Løven

Denne astrologiske kombination tyder på en mulig konflikt; din personlighed giver dig tilbøjelighed til at være kærlig, men denne trang bliver ikke støttet af din individualitet.

Dit mest bevidste mål er at opnå integritet, og du ejer evnen til at koncentrere, bevare og bruge din energi med henblik på at nå dine mål.

Du har en værdig kropsholdning og en selvsikker attitude, hvilket er nyttigt i de ledelsesfunktioner, som du søger. Din jagt på autoritet og position kan også føre dig ind i store forretningsforetagender. I alle gøremål er du styret af karakterstyrke og en stærk vilje. Nøglen til en mere harmonisk tilværelse ligger i at lytte til individualitetens indre stemme. Du vil kunne undgå mange konflikter, hvis du først og fremmest holder dig dine retskafne idealer for øje.

til top

Ascendanten i Krebsen, Månen i 4. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, steg tegnet Krebsen op i horisonten. Dets hersker, Månen, er placeret i 4. hus.

Krebsen er det fjerde tegn i Dyrekredsen, og dets børn er styret af Månen. Dit liv vil være fuldt af forandringer og perioder med skiftevis arbejde og afslappelse. Din modtagelighed over for ydre påvirkning får dig ubevidst til at efterligne adfærden og omgangstonen hos de mennesker, du er sammen med.

I mange tilfælde vil omstændighederne kræve, at du spiller verdensmandsagtig og sofistikeret, men bag din maske vil der stå et meget følsomt menneske, som nemt bliver krænket, og som også er yderst sensitivt over for mere skjulte påvirkninger og indtryk såvel som psykiske vibrationer.

Krebsen giver dig en tendens til fuldkommen at trække dig, når du bliver såret eller skræmt af en situation. Dette vil ske for dig ofte, for du er tilbøjelig til at blande dig i andres affærer, selvom du hverken er behøvet eller ønsket. Gennem hele livet vil dine reaktioner være følelsesmæssige frem for rationelle.

Krebsen giver også en tendens til, at tilværelsen bliver centreret om hjem og familie; din tilknytning til dine private og hjemlige vaner er så stærk, at du næppe kunne klare dig uden dem. I kærlighedsanliggender er du følelsespræget og blid.

Med hensyn til de vanskelige aspekter skal du advares mod at blive alt for optaget af trivielle detaljer af en psykologisk karakter. En anden tendens, du kan have, er at smigre eller kritisere andre unødigt uden hensyn til den andens følelser.

Skæbnen vil muligvis anbringe dig i nogle omgivelser, hvor dine medfødte træk kan udfolde sig bedst. Du bliver mest lykkelig, hvis du får mulighed for at kaste dig ud i en søgen efter en person eller en ting, om end ikke nødvendigvis i form af en vigtig arbejdsopgave.

Annoncering
Hele dit liv vil udfolde sig i den behagelige skygge fra din private bopæl, hvilket kunne indebære, at du på et tidspunkt kan komme til at tjene til dagen og vejen ved hjælp af kommercielle og forretningsmæssige aktiviteter med udgangspunkt i din bolig. Set fra en anden vinkel tyder Månen i fjerde hus på en tilværelse præget af forandringer og omskiftelser, hvor det er vanskeligt at bevare en fast bopæl i mere end kortere perioder ad gangen.

Der er mulighed for, at du kan opnå vinding gennem arv og et gunstigt omdømme, som du har fået videregivet af dine forældre.

Når du bliver gammel, kan du måske være så heldig at finde fred og ro trods dine bestandige flytninger.

til top

Saturn i 3. hus

Saturn stod i dit 3. hus ved fødslen. Denne planet bibringer alle mentale funktioner et skær af objektivitet og opfindsomhed; din generelle indstilling er reserveret, alvorlig og udviser en mangel på dynamik, varme og fleksibilitet. Du tænker meget og er en langsom, men beslutsom planlægger.

Kampen for at virkeliggøre dine planer i livet kan blive vanskelig, og du vil ikke få megen hjælp fra dine nærmeste.

Du har tendens til at bekymre dig unødigt eller være overdrevent optaget af planer, som kun vil give et meget beskedent afkast i forhold til den indsats, som du investerer i dem. Det må tilrådes, at du planlægger tingene omhyggeligt og realistisk, men uden at overdrive det.

Saturn på dette sted repræsenterer forpligtelser, som du må efterkomme, og som er af en intellektuel art. Det peger også på, at der på kritiske tidspunkter kan forekomme tests af din karakter i forbindelse med menneskelige relationer, tests, som du kun kan "bestå" ved at udvikle en menneskekærlig og medfølende natur, som muliggør undskyldning og tilgivelse.

til top

Månen i 4. hus

Månen stod i dit 4. hus ved fødslen. Månen på dette sted vil afgjort påvirke begivenhederne i forbindelse med din mor, din bopæl og dine familiære anliggender.

Både barndom og alderdom vil være karakteriseret af en forkærlighed for romantik, diverse rejser og interessante eventyr.

Problemet med denne astrologiske placering er, at den giver dig en usikker position i livet og en bestandig stræben efter materiel sikkerhed, som synes vanskelig at opnå. Dette kan afhjælpes midlertidigt ved, at du modtager en mindre arv, og at du i de sidste år af dit liv vil blive næsten overvældet af din families glimrende omsorg og hjælp.

til top

Merkur i opposition til Ascendanten

Merkurs opposition til Ascendanten betyder, at du, når det er muligt, forsøger at indtage de samme standpunkter som de mennesker, du omgås. Du er bange for, at du skal blive afvist, og venter derfor, indtil du har hørt, hvad dine bekendte siger, før du udtrykker dig. Faktisk gør du dig alt for store anstrengelser for, at andre skal kunne lide dig; du vil blive mere respekteret, hvis du er mere oprigtig og mindre overbevisende. Med dit talent for effektiv kommunikation kan du få størst succes i en beskæftigelse, som kræver en tæt, intim kontakt med andre mennesker. Selvom du rent faktisk kan lide mennesker og har brug for dem, så ønsker du ikke at føle dig forpligtet over for dem. Du er uafhængig og hader at få din frihed begrænset, om det så blot er midlertidigt.

til top

Venus i 6. hus

Venus stod i dit 6. hus ved fødslen. Du kan anse dig selv for et heldigt menneske. Dit helbred vil gennem hele livet enten være vældig godt, eller også ejer du evnen til at komme dig hurtigt efter sygdom.

I omgangen med andre på din arbejdsplads vil du også kunne opnå øget indkomst. Din holdning til dit arbejde er, at det er behageligt at udføre. Du er ikke et hårdtarbejdende menneske; derimod er der noget dovent over dig. Skæbnen kan anbringe dig i en situation, hvor du vil komme til at arbejde under nogle umådeligt venlige og tiltalende overordnede. Et kærlighedsforhold kan blive indledt på grund af denne udveksling.

Annoncering
til top

Solen i 8. hus

Solen stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette giver din individualitet en tilbøjelighed for på den ene eller den anden måde at være orienteret mod livets dybere aspekter. Dine seksuelle følelser er langvarige, intense og vitale. Dit indre selv synes at være tiltrukket af usædvanlige ting i forbindelse med overgangen mellem liv og død og mysterierne i den forbindelse.

Den traditionelle astrologi antyder, at en krise vil vise sig i midten af dit liv. Hvis du klarer denne periode på en god måde, kan du forvente et langt liv med en gradvist stigende vitalitet.

Økonomisk vil der afgjort være mulighed for, at du arver nogle penge enten fra din partner eller fra en anden slægtning.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Charles August Lindbergh [Adb] (mand)
født den 20. januar 1859 lokaltid: 13:36
i Stockholm, SWED U.T.: 12:23:48
18e03, 59n20 sid. tid: 21:33:25

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 29°59'00 i hus 8 direkte
Måne Løve 21°30'19 i hus 4 direkte
Merkur Stenbuk 5°35'45 i hus 6 direkte
Venus Skytte 19°27'52 i hus 6 direkte
Mars Fisk 21°30'23 i hus 11 direkte
Jupiter Tvilling 11°58'25 i hus 12 retrograd
Saturn Løve 9°35'57 i hus 3 retrograd
Uranus Tyr 29°34'32 i hus 12 retrograd
Neptun Fisk 22°45'53 i hus 11 direkte
Pluto Tyr 5°36'39 i hus 11 stationær (D)
Sand Måneknude Vandbærer 29°32'10 i hus 10 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 8°46'28
2.Hus Krebs 20°13'04
3.Hus Løve 3°14'04
Imum Coeli Løve 20°57'35
5.Hus Jomfru 20°26'13
6.Hus Skorpion 16°00'24
Descendant Stenbuk 8°46'28
8.Hus Stenbuk 20°13'04
9.Hus Vandbærer 3°14'04
Medium Coeli Vandbærer 20°57'35
11.Hus Fisk 20°26'13
12.Hus Tyr 16°00'24

Større aspekter
Sol Trigon Uranus 0°24
Sol Sekstil Neptun 7°13
Sol Kvadrat Pluto 5°38
Måne Trigon Venus 2°02
Måne Kvinkuns Mars 0°00
Måne Kvinkuns Neptun 1°16
Merkur Trigon Pluto 0°01
Merkur Opposition Ascendant 3°11
Venus Kvadrat Mars 2°03
Venus Kvadrat Neptun 3°18
Mars Konjunktion Neptun 1°15
Jupiter Sekstil Saturn 2°22
Saturn Kvadrat Pluto 3°59
Pluto Sekstil Ascendant 3°10
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt