•    
  Planetpositioner
  19-Jan-2018, 04:01 UT/GMT
  Sol291' 7"20s21
  Måne2142' 6"14s52
  Merkur116'56"23s29
  Venus122'38"20s54
  Mars2527'18"18s23
  Jupiter1942'29"16s37
  Saturn328' 3"22s30
  Uranus2441'21"9n03
  Neptun1222'22"7s45
  Pluto1923'48"21s37
  Sand Månek.1454'15"16n22
  Chiron2512'49"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Claudia Jung [Adb], født 12 April 1964
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Claudias fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Claudia med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Det vil helt sikkert have en god indflydelse på hendes fremskridt i skolen, hvis hun kan være iblandt skolekammerater, der kan lide hende, og ligeledes hvis hun kan få en god emotionel kontakt med en eller to af lærerne, for hendes behov for at høre til og føle sig accepteret

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Claudias indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Nægtes hun mulighed for udtrykke denne levende forestillingsevne, vil hun tydeligt vantrives og blive nedtrykt og uengageret. I en meget jordbunden hjemlig atmosfære vil hun kunne skabe kriser og lave scener bare for at få dækket sit store daglige behov for teater. Hun kan [...]

[..] Hun har så stærk en fantasi og responderer med en sådan modtagelighed på enhver påvirkning, at hun har behov for kreative udtryksmuligheder for sin indre verden så tidligt som muligt. Sørg for at opmuntre hende til at male billeder af sine fantasier, forme dem i ler eller [...]

Skjulte træk

[..] Hun trives ved at føle sig speciel og enestående, men misunder dog samtidig hemmeligt sine søskende eller skolekammerater, der bare lever et almindeligt liv, ikke skiller sig ud fra andre og er afholdte uden at gøre nogen særlig anstrengelse for det. Denne konflikt er naturlig [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Der er intet ondt i hendes hjerte, men hendes måde at omgås andre på kan sommetider forekomme noget énvejs ­ hun er den, der optræder, leder og inspirerer, og de andre følger efter og fortæller hende, hvor pragtfuld hun er. Claudias impulsive og noget krævende følelsesnatur [...]

Claudia har et billede af sin mor som en skikkelse med stor følelsesmæssig dybde og styrke. Dette billede grænser til det mytiske, for pigen forestiller sig mystiske, skjulte dybder i sin mor, der fascinerer hende ­ og måske også skræmmer hende lidt. Det er i den forbindelse [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt