•    
  Actuele planetaire posities
  18-maa-2018, 22:19 UT/GMT
  Zon2815'44"0n41
  Maan150'19"1n46
  Mercurius1547' 7"8n45
  Venus1449'48"4n58
  Mars042'26"23s29
  Jupiter234'25"r17s21
  Saturnus824'34"22s17
  Uranus2646'56"9n50
  Neptunus1428'26"6s57
  Pluto2059'26"21s28
  Ware Knoop149'57"r16n35
  Cheiron2817'55"2n28
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Kirk Alyn [Adb], geboren op 8 oktober 1910
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Steenbok *Zon in Weegschaal *Zon in het Negende Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Elfde Huis *Venus in Weegschaal *Venus in het Achtste Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 8 oktober 1910 om 13:15 in Oxford NJ, Alaska.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Steenbok en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Steenbok

U neemt elke persoonlijke relatie vrij serieus en gaat over het algemeen niet zomaar iets aan, tenzij u vrij zeker bent dat die liefde een lang leven beschoren is. Als dat zo is geeft u zich ook volledig over.

Wanneer u een partner kiest is uw invloed kalmerend en stabiliserend. Een wispelturige geliefde die baat heeft bij uw rust, zou ideaal voor u zijn.

U doet er verstandig aan de aanwijzingen van uw geliefde op te volgen in het liefdesspel. Leer om uzelf open te stellen en nieuwe ideeën uit te proberen die het vuur brandende houden.

Als uw relatie niet goed is, gebruik seks dan niet als wapen om uw partner te domineren. Onderneem actieve pogingen om iets te veranderen of maak het uit, in plaats van uzelf vast te klampen aan een doodlopende affaire.

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

Adverteren
naar boven

Zon in het Negende Huis

U beschikt over een dynamische, enthousiaste seksuele energie, maar toch hecht u in de liefde het meeste waarde aan een spiritueel verbond.

De entourage waarin de liefde zich afspeelt heeft invloed op uw stemming, maar u houdt niet van pretentieus gedoe.

U voelt zich wellicht het prettigst bij een jongere partner, iemand die even sterk reageert op tederheid als op passie en die ook uw enorme energie kan bijbenen.

Hebben u en uw geliefde problemen, dan weet u meestal door te dringen tot de kern van de zaak en oplossingen aan te dragen.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

U voelt zich het meest aangetrokken tot een vriendschappelijke geliefde van bijzondere komaf en u doet er alles voor om degene van wie u houdt te helpen om werelds succes te bereiken. Uw eigen aanwezigheid en stijl hebben al effect, al hebt u ook bewegingsruimte nodig.

U verstaat de kunst sociale harmonie te creëren onder zeer uiteenlopende mensen en van een uitgebluste boel een groot feest te maken. Het is prima dat u dol bent op dit soort sociale gelegenheden, maar ook intieme momenten alleen met uw geliefde zijn belangrijk, vergeet dat niet.

Waarschijnlijk gaat u relaties met oude vlammen tijdelijk opnieuw aan in uw leven.

naar boven

Venus in Weegschaal

Een rustige, kabbelende affaire verveelt u, want het is juist voortdurende afwisseling en groei die uw interesse en creativiteit voeden in een liefdesrelatie.

U bent erop gebrand dat u en uw geliefde gelijkwaardig zijn. Niet statisch evenwichtig, maar door voortdurende aanpassingen die beide partners een stevige basis geven.

Met name fysieke schoonheid is iets wat u bewondert in een geliefde, maar laat iemands uiterlijk u niet verblinden voor de schoonheid in zijn of haar ziel.

Uiteindelijk zal een allround geliefde u het meeste voldoening schenken, iemand die niet alleen fysieke kwaliteiten heeft, maar die op velerlei gebied succesvol is.

naar boven

Venus in het Achtste Huis

U streeft naar relaties die heel intens zijn en waar u tot over uw oren inzit. U wordt wellicht aangetrokken door mensen die vrij mysterieus of uitdagend lijken op een bepaalde manier en dat kan goed en slecht uitwerken.

Intellectuele franjes in de liefde boeien u niet zo, u eist liever fysieke aandacht in een relatie. U voelt zich daarom het prettigste bij een hartstochtelijke geliefde die aandacht schenkt aan uw passie en emotionele behoeften.

Hoe meer u zich verliest in liefdesaffaires, vooral in de seksuele aspecten, hoe meer voldoening u voelt. Zorg er wel voor dat uw leven buiten de relatie niet uit balans raakt.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Negende Huis

U hebt een nogal theoretische kijk op seksualiteit. U hebt verwachtingen en bepaalt van tevoren wat u gaat doen. Fysieke voldoening hangt vervolgens af van het feit of uw partner het voorgeprogrammeerde spel wel meespeelt.

Wellicht bent u een expert op het gebied van seksuele rollenspellen en bouwt u meerdere, vrij heldere relaties op waarin u ontelbare vormen van seksuele communicatie kwijt kunt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Kirk Alyn [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 8 oktober 1910 kloktijd: 13:15
in Oxford NJ, USA U.T: 18:15
74w59, 40n48 sterrentijd: 14:21:03

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 14°35'03 in huis 9 direct
Maan Boogschutter 13°33'41 in huis 11 direct
Mercurius Maagd 27°12'07 in huis 8 direct
Venus Weegschaal 2°14'16 in huis 8 direct
Mars Weegschaal 10°54'41 in huis 9 direct
Jupiter Weegschaal 22°39'17 in huis 9 direct
Saturnus Stier 4°33'11 in huis 3 retrograde
Uranus Steenbok 21°17'27 in huis 1 direct
Neptunus Kreeft 21°29'35 in huis 7 direct
Pluto Tweelingen 27°55'48 in huis 6 retrograde
Maanskn.(t) Stier 19°36'45 in huis 4 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 12°50'18
2de huis Waterman 25°15'12
3de huis Ram 6°32'52
Imum Coeli Stier 7°37'18
5de huis Tweelingen 1°09'15
6de huis Tweelingen 21°32'51
Descendant Kreeft 12°50'18
8ste huis Leeuw 25°15'12
9de huis Weegschaal 6°32'52
Medium Coeli Schorpioen 7°37'18
11de huis Boogschutter 1°09'15
12de huis Boogschutter 21°32'51

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 1°01
Zon Conjunct Mars 3°40
Zon Vierkant Uranus 6°42
Zon Vierkant Neptunus 6°55
Zon Vierkant Ascendant 1°45
Maan Sextiel Mars 2°39
Mercurius Conjunct Venus 5°02
Mercurius Driehoek Uranus 5°55
Mercurius Sextiel Neptunus 5°43
Mercurius Vierkant Pluto 0°44
Venus Inconjunct Saturnus 2°19
Venus Vierkant Pluto 4°18
Mars Vierkant Ascendant 1°56
Jupiter Vierkant Uranus 1°22
Jupiter Vierkant Neptunus 1°10
Jupiter Driehoek Pluto 5°17
Uranus Oppositie Neptunus 0°12
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst