•    
  Actuele planetaire posities
  22-jan-2018, 01:11 UT/GMT
  Zon157' 8"19s43
  Maan2713'17"4s22
  Mercurius1521'10"23s23
  Venus50' 0"20s07
  Mars2714' 5"18s49
  Jupiter205'15"16s43
  Saturnus347' 0"22s30
  Uranus2444' 2"9n04
  Neptunus1227'33"7s43
  Pluto1929'36"21s36
  Ware Knoop1457'23"16n21
  Cheiron2519'38"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Kamahl [Adb], geboren op 13 november 1934
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Waterman Ascendant *Zon in Schorpioen *Zon in het Tiende Huis *Maan in Waterman *Maan in het Eerste Huis *Maan Conjunct Ascendant *Venus in Schorpioen *Venus in het Tiende Huis *Mars in Maagd *Mars in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 13 november 1934 om 11:30 in Kuala Lumpur, Malaysia.

Je zonneteken is Schorpioen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Waterman en je Maan staat ook in Waterman.

naar boven

Waterman Ascendant

Je hebt een helder verstand dat je graag gebruikt. Je staat altijd open voor nieuwe ideeën en ervaringen. Maar al ben je geïnteresseerd in nieuwe zaken, je bent ook koppig en het is heel moeilijk voor een ander om je te overtuigen van nieuwe invalshoeken.

Waterman op de Ascendant geeft vaak interesse in wetenschappelijke onderwerpen aan. Maar je hebt wellicht ook gevoel voor sociale onderwerpen, of later in je leven sociale hervormingen. Ook nu al leef je mee met de zwakkeren en wil je het liefst dat iedereen vriendschappelijk met elkaar omgaat, zonder dat iemand zich superieur of inferieur hoeft te voelen.

Meestal ben je kalm jezelf en kun je je emoties beheersen.

Ben je eenmaal overtuigd van een idee, dan zul je proberen anderen over te halen om het met je eens te zijn.

naar boven

Zon in Schorpioen

Je bent heel intens ingesteld en hebt zeer sterke gevoelens waar je met moeite over praat omdat ze ook nog eens gecompliceerd zijn. Is je geduld op dan word je extreem kwaad. Gelukkig gebeurt dat niet al te vaak. Meestal kun je degene die je woede heeft veroorzaakt echter niet snel vergeven. Je hebt daarom ambivalente gevoelens voor een heleboel mensen. Gelukkig is het zo dat als je van iemand houdt dat ook met intense gevoelens gepaard gaat.

Je hebt sterke voelsprieten en je gevoelens worden snel gekwetst, maar je loopt er niet voor weg als iemand je pijn doet. Integendeel, je slaat terug en vecht uit alle macht.

Je hebt een grote liefde voor mysterieuze en verborgen zaken. Je wilt weten wat onder de oppervlakte speelt, wat er in mensen omgaat. Je steekt veel energie in zoveel mogelijk leren over de menselijke aard.

Anderen begrijpen je soms niet, waardoor je niet gemakkelijk vrienden maakt. De vriendenschappen die je aanknoopt zijn echter heel innig en misschien wel voor het leven.

naar boven

Zon in het Tiende Huis

Je wilt iets bereiken in de wereld en het heft in eigen handen nemen wat je bestemming betreft. Je vindt het moeilijk de bevelen van een ander op te volgen, tenzij je diegene echt respecteert. Wanneer je jezelf serieus op je werk toelegt, zul je zeker veel bereiken.

Zolang je nog jong bent, zul je met deze eigenschappen de autoriteit van andere mensen als dominant ervaren en maar moeizaam accepteren.

De relatie met je vader is heel belangrijk. Je wordt sterk beïnvloed door zijn houding en manieren, al zul je het zo nu en dan oneens met hem zijn en in opstand komen.

Je wilt weten waar het om draait in de wereld, wat belangrijk is voor de buitenwereld en wat er algemeen toe doet. Onder leeftijdgenoten zul je proberen de leider te zijn en je ondergeschikten zullen naar je opkijken.

naar boven

Maan in Waterman

Vrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Iedereen heeft volgens jou het recht om te doen wat ie wil doen en vooral jij maakt daar dankbaar gebruik van.

Je bent graag omringd door mensen, vooral vrienden, omdat je manieren en verlangens meer betekenis krijgen wanneer je ze met anderen kunt delen.

Ben je eenmaal zover dat je hebt geleerd om met je gevoelens om te gaan, dan kun je die heel spontaan laten zien aan anderen en heb je zelfs weinig geduld met mensen die ze proberen te verstoppen. Probeer tolerant te blijven ten opzichte van deze en andere emotionele verschillen tussen jou en anderen.

naar boven

Maan in het Eerste Huis

Je kunt goed met mensen omgaan en weet anderen voor je te winnen. Zelfs degenen die het niet met je eens zijn zullen toegeven dat je wel heel aardig bent.

Je bent wellicht iets te emotioneel in de omgang, waardoor je vooral oog hebt voor je eigen gevoel en niet voor dat van een ander.

Een andere moeilijkheid kan zijn dat mensen het idee krijgen dat ze niet op je kunnen bouwen. Dus probeer zo stabiel mogelijk in je schoenen te staan.

Je voelt anderen snel aan en neemt hun stemmingen over. Dat is een van de redenen voor je populariteit; je hebt zo'n neus voor andermans gevoelens dat je iedereen die je tegenkomt moeiteloos weet te overtuigen dat je een van hen bent en daar houden mensen van.

naar boven

Maan Conjunct Ascendant

Je maakt voornamelijk door je emotionele reacties indruk op anderen.

Je straalt een soort eerlijkheid uit die anderen waarderen. Je leeft met anderen mee en daardoor krijg je sympathieke reacties terug. Wanneer je ouder wordt, zul je in staat zijn om de gevoelens van een groot publiek aan te spreken omdat je het gevoel weet over te brengen dat je een van hen bent.

Of je nu een jongen of een meisje bent, je kunt heel goed met vrouwen opschieten; die zullen je zo nu en dan ook veel geluk brengen.

Zelfs in je jeugd beleef je al plezier aan zorgen voor anderen en je medemensen een dienst bewijzen. De kans bestaat wel dat je emotioneel veeleisend wordt ten aanzien van de mensen die je helpt. Probeer niet te bezitterig te zijn ten opzichte van je vrienden.

Het is belangrijk dat je opgroeit in een vredige, serene omgeving.

naar boven

Venus in Schorpioen

Je koestert zeer intense gevoelens voor mensen; je mag hen heel graag of helemaal niet.

Alleen intense relaties hebben betekenis voor jou. Je hebt er moeite mee om iemand te vertellen dat je hem of haar leuk vindt, uit angst te worden afgewezen. Het is moeilijk om je gevoelens te verwoorden omdat ze zo gecompliceerd zijn. Het is ook zo dat niet iedereen jou en jouw gevoelens zal begrijpen, maar dat moet je leren accepteren.

naar boven

Venus in het Tiende Huis

Dit betekent meestal dat je een warme relatie met je vader hebt, of met je moeder als die een vaderlijke rol speelt in je bestaan. Hoe het ook zij, een van je ouders leert je op zo'n warme en liefdevolle wijze kennismaken met de wereld dat die voor jou wonderschoon, vriendelijk en aangenaam is.

Wanneer je ouder wordt zal de carrière die je kiest deze liefdevolle, luchtige kijk op de wereld weerspiegelen. Ben je ook serieus ingesteld, dan kan het zijn dat je in je carrière op een of andere manier creatief bent, of met mensen werkt. Dat gaat je goed af, want je bent van nature artistiek en diplomatisch.

naar boven

Mars in Maagd

Je bent heel zorgvuldig in alles wat je doet omdat je het gevoel hebt dat elke actie doordacht moet zijn en elke beweging zin moet hebben.

Je leert al heel jong om dingen te doen die nu eenmaal moeten worden gedaan, voor je jezelf kunt overgeven aan activiteiten die leuk zijn. Van anderen eis je dezelfde plichtmatige inzet. Je hebt een hekel aan onverantwoordelijk gedrag, van anderen en van jezelf.

Wees zuinig met je kritiek op anderen. Probeer tolerant te zijn tegenover een andere aanpak en maak jezelf niet wijs dat alleen die van jou perfect is. Anderen hebben, net als jij, zo hun eigen manieren.

naar boven

Mars in het Achtste Huis

Je hebt zulke sterke verlangens dat het onbegonnen zaak is om jou van iets waarop je je zinnen hebt gezet te weerhouden. Als jij iets wilt zet je alles op alles om het te bemachtigen. Het kan zijn dat je onvoldoende oog hebt voor het feit dat anderen recht hebben op wat van hen is. Ook is het moeilijk voor jou om iets te delen.

Je pakt alles met veel intensiteit aan, wat meestal in je voordeel zal werken. Leer nu bescheiden te zijn in alles wat je onderneemt, zodat je dat later, wanneer dat een stuk lastiger is, niet hoeft te veranderen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Kamahl [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 13 november 1934 kloktijd: 11:30
in Kuala Lumpur, MLYS U.T: 04:10
101e42, 3n10 sterrentijd: 14:23:10

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Schorpioen 20°06'03 in huis 10 direct
Maan Waterman 7°49'54 in huis 1 direct
Mercurius Schorpioen 3°01'32 in huis 9 direct
Venus Schorpioen 18°38'57 in huis 10 direct
Mars Maagd 14°58'37 in huis 8 direct
Jupiter Schorpioen 7°10'10 eind van huis 9 direct
Saturnus Waterman 21°45'35 in huis 1 direct
Uranus Ram 28°38'03 in huis 3 retrograde
Neptunus Maagd 14°15'07 in huis 8 direct
Pluto Kreeft 26°01'27 in huis 6 retrograde
Maanskn.(t) Waterman 4°07'30 in huis 1 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Waterman 2°23'15
2de huis Vissen 3°29'21
3de huis Ram 6°21'35
Imum Coeli Stier 8°09'50
5de huis Tweelingen 7°11'34
6de huis Kreeft 4°28'37
Descendant Leeuw 2°23'15
8ste huis Maagd 3°29'21
9de huis Weegschaal 6°21'35
Medium Coeli Schorpioen 8°09'50
11de huis Boogschutter 7°11'34
12de huis Steenbok 4°28'37

Majeure aspecten
Zon Conjunct Venus 1°27
Zon Sextiel Mars 5°07
Zon Vierkant Saturnus 1°40
Zon Sextiel Neptunus 5°51
Zon Driehoek Pluto 5°55
Maan Vierkant Mercurius 4°48
Maan Vierkant Jupiter 0°40
Maan Conjunct Ascendant 5°27
Maan Vierkant Midhemel 0°20
Mercurius Conjunct Jupiter 4°09
Mercurius Oppositie Uranus 4°23
Mercurius Vierkant Ascendant 0°38
Mercurius Conjunct Midhemel 5°08
Venus Sextiel Mars 3°40
Venus Vierkant Saturnus 3°07
Venus Sextiel Neptunus 4°24
Mars Conjunct Neptunus 0°43
Jupiter Vierkant Ascendant 4°47
Jupiter Conjunct Midhemel 1°00
Uranus Vierkant Pluto 2°37
Uranus Vierkant Ascendant 3°45
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst