•    
  Actuele planetaire posities
  25-feb-2018, 14:43 UT/GMT
  Zon656'32"8s58
  Maan658'15"20n01
  Mercurius1350'45"7s34
  Venus1818'49"5s55
  Mars1814'25"22s35
  Jupiter230'49"17s23
  Saturnus73'37"22s22
  Uranus2546'25"9n27
  Neptunus1340' 8"7s15
  Pluto2032' 9"21s30
  Ware Knoop1449'29"16n23
  Cheiron272'49"2n00
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Aubrey Joseph Wagner [Adb], geboren op 12 januari 1912
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Aubrey Joseph's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Aubrey Joseph al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Leren om ook eens alleen te kunnen zijn is iets waar Aubrey Joseph in zijn jonge jaren veel moeite mee kan hebben, want hij richt zijn belangstelling en energie bijna volledig op anderen. Hij stelt zich uiterst loyaal tegenover familie en vrienden op, en heeft heel veel

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Aubrey Joseph's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het is mogelijk, dat hij langzamer is dan veel andere kinderen in het bereiken van het punt waarop hij verder kan zien dan zijn eigen behoefte aan intimiteit. Hij is dan laat in het begrijpen dat zijn ouders, broertjes en zusjes en vriendjes en vriendinnetjes gewoon wat [...]

[..] Deze twee dingen maken dat hij een kind is met het zeldzame talent om met zichzelf voor de dag te komen op een manier, die anderen tot in hun hart raakt. Maar het is niet onwaarschijnlijk dat Aubrey Joseph last heeft van een steeds weer terugkerend angstgevoel, dat steeds [...]

Verborgen trekjes

[..] Het is alsof hij zich plotseling bewust kan worden van het feit dat hij zo extreem afhankelijk van anderen is, zichzelf dan los wil wringen, en zich vrij wil voelen van de last die hun emoties op zijn schouders leggen. Op zulke momenten kan hij zich heel irritant gedragen [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Ook kan hij ­ als het om vriendjes of vriendinnetjes op school gaat ­ een kind dat zo op hem reageert dan onmiddellijk en totaal links laten liggen. Hoewel Aubrey Joseph een grote mate van intimiteit nodig heeft in zijn omgang met iedereen die hem na aan het hart ligt, is [...]

[..] Aubrey Joseph wil op emotioneel gebied het liefst een vader als gids hebben die fijngevoelig is, met veel diepgang. Liever dan een vader die volmaakt is, of een onverslaanbare held, wil hij iemand die hem kan helpen om op een moedige en eerlijke manier zijn eigen turbulente [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst