•    
  Planetpositioner
  22-Jan-2018, 01:33 UT/GMT
  Sol158' 4"19s43
  Måne2724'51"4s19
  Merkur1522'32"23s23
  Venus51' 9"20s07
  Mars2714'39"18s49
  Jupiter205'22"16s43
  Saturn347' 6"22s30
  Uranus2444' 3"9n04
  Neptun1227'35"7s43
  Pluto1929'38"21s36
  Sand Månek.1457'24"16n21
  Chiron2519'40"1n24
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Clint Eastwood [Adb], født 31 Maj 1930
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Tvillingerne *Solen i 7. hus *Månen i Løven *Månen i 9. hus *Venus i Krebsen *Venus i 8. hus *Mars i Vædderen *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 31 Maj 1930 kl. 17:35 i San Francisco CA, Alaska.

Dit soltegn er Tvilling. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skorpion, og din Måne står i Løve.

til top

Ascendanten i Skorpionen

Du er ret stille og reserveret, men andre kan tydeligt se, at du er i besiddelse af dybe følelser og emotioner, også selvom du måske ikke siger så meget. Men du føler, at du har svært ved at gøre dig forståelig for andre.

Du er ganske stædig, og om nødvendigt vil du kæmpe meget hårdt for dit standpunkt over for mennesker, som er uenige med dig. Din vrede vækkes ikke nemt, men når det sker, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du elsker at opleve livet med hele dit væsen. Du kan derfor udvise en form for mod, som andre finder skræmmende, selvom du sædvanligvis ikke er ubesindig.

Desuden er du ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. Du bliver ret nemt såret, men i stedet for at trække følehornene til dig vil du ofte lange ud efter andre med en afskærende bemærkning eller bidende sarkasme. Enhver, som iagttager dig med blot den mindste smule opmærksomhed, vil kunne se din vrede.

til top

Solen i Tvillingerne

Du tænker meget kvikt og vævert, og du er nysgerrig efter at kende svarene på alle spørgsmål så hurtigt som muligt.

Du elsker at rejse og se nye steder. Du bliver hurtigt træt af de ting, som du er vant til, og ønsker at bytte dem ud med noget andet.

Du holder af leg og spil, især af den type hvor man konkurrerer på vid og mental adræthed.

Dit humør ændrer sig hurtigt, og du bruger ikke meget tid på at være ulykkelig eller bedrøvet. Det eneste, der skal til for at sætte dig i bedre humør, er, at du får noget nyt og interessant at beskæftige dig med.

Måske bliver du meget glad for bøger og for at læse, eller måske foretrækker du at lære noget ved at tale med andre.

til top

Solen i 7. hus

Du har det bedst sammen med andre, enten i forbindelse med et arbejde eller blot for at have det fornøjeligt. Du er i stand til at tilpasse dine egne behov efter en anden, således at I kommer til at udgøre et par, som arbejder bedre, end I ville gøre hver for sig.

Du er meget social, og du har tidligt i livet lært at komme godt ud af det med andre. Af den grund er du i stand til at hjælpe andre som mægler i en diskussion, fordi du kan se begge sider af kontroversen.

Nogle mennesker udfolder en anden side af det 7. hus. Du kan i virkeligheden have stor lyst til at skændes og slås med andre i stedet for at forsøge at komme godt ud af det med dem. Gør det ikke til en vane, for alle bliver i sidste instans trætte af at slås.

Du bør lære at blive mere selvstændig. Og også at undlade at indgå kompromisser, som kræver, at du opgiver noget væsentligt blot for at beholde en ven.

til top

Månen i Løven

Du anser dig selv for betydningsfuld og ønsker at foretage dig ting, som gør andre mennesker stolte af dig. Men først og fremmest skal du selv føle stolthed.

I en gruppe vil du på enhver måde forsøge at være den, der bliver lagt mærke til. Du tager dine egne følelser meget alvorligt og er tilbøjelig til at betone eller overdrive dem, når du taler med andre.

Frem for alt har du behov for at være dig selv, og du har ikke nemt ved at optræde sådan, som andre ønsker det.

Du er følelsesmæssigt meget varm, og hvis du kan lide et menneske, lader du vedkommende det vide. Men du har også selv behov for kærlighed og hengivenhed og frem for alt bekræftelse. Jo bedre du har det med dig selv, desto mindre behov har du for at prale.

til top

Månen i 9. hus

Du er altid rastløs og på udkig efter nye oplevelser. Senere i livet vil du muligvis rejse meget for at opleve mest muligt af verden.

Men dit syn på omverdenen er stærkt farvet af dine følelser, og din tankegang er måske ikke ganske objektiv og klar.

Månen indikerer, at du virkelig holder fast ved alt, hvad du lærer, så du bør være forsigtig med, hvad du lærer. Hvis du har et ønske om virkelig at se verden, så prøv at lade være med at lade dig begrænse af de forestillinger, som du bringer med dig fra din tidligste barndom.

til top

Venus i Krebsen

Du kan godt lide at være meget tæt på mennesker, og du har brug for at have et særlig hengivent forhold til dine forældre. Du ønsker altid at forvisse dig om, at du kan stole på at blive støttet følelsesmæssigt af et andet menneske. Samtidig er du også selv villig til at give den samme form for støtte til dem, du holder af.

Hvis du beslutter, at ingen elsker dig, kan du blive desperat efter at finde en ven, der kan give dig moralsk støtte.

Men når du holder af nogen, så holder du imidlertid rigtig meget af dem, og du viser det. Du vil aldrig gøre noget for at såre nogen, medmindre de først har såret dig. I så fald vil du sandsynligvis slå fra dig.

Dit forhold til din mor vil være særlig vigtigt for dig. Men hvis du har et godt forhold til hende, vil dine andre forhold i livet også være gode.

til top

Venus i 8. hus

Du nyder dine sanser, og du ønsker at opleve verden så levende og totalt som muligt. Du synes at lede efter de skjulte sider af tilværelsen, som fuldstændig vil kunne forvandle dit liv. Ofte vil du lede efter disse sider sammen med en anden, og det vil være intenst og meget følelsesladet.

Pas på at du ikke bliver for besiddende over for dine venner. Og du bør heller ikke vælge dine venner efter den gavn, du vil kunne få af deres venskab.

Som ung bør du begynde at tage vare på dit helbred ved ikke at spise eller drikke for meget og ved at få masser af fysisk motion.

til top

Mars i Vædderen

Du er et meget uafhængigt og selvhævdende menneske.

Du foretrækker at handle på egen hånd og at gå frem i dit eget tempo uden at vente på mennesker, som arbejder mere langsomt. Du kan også lide at være den første til at kaste sig over en ny aktivitet.

Du har intet ønske om at påføre dine venner din egen vilje, så længe de ikke forsøger at påtvinge dig deres måde at gøre tingene på. Men du nyder konkurrencen, når nogen udfordrer dig. Du bliver ret nemt vred, men du køler også hurtigt af og bærer ikke nag.

Dit største problem er tydeligvis at lære at samarbejde med andre. Du må lære at bøje af nu og da.

Du er også tilbøjelig til at være overilet og impulsiv og handle uden at tænke dig om. Hvis du bruger lidt tid på at være mere forsigtig, vil du få færre problemer.

til top

Mars i 6. hus

Du nyder hårdt arbejde, så længe du selv kan styre din måde at udføre det på. Du er ret disciplineret i dine arbejdsvaner, og du bryder dig ikke om at arbejde sammen med mennesker, som er mindre disciplinerede end dig. Men hvis du respekterer de personer, der har en ledelsesfunktion i forhold til dig, når de har vist, at de ved mere end du og kan lære dig noget, så kan du blive en glimrende ansat. Når du bliver ældre, vil din arbejdstrang dog kunne udfoldes mere ubesværet, hvis du arbejder som selvstændig.

Når du arbejder sammen med andre, især hvis du er leder, bør du forsøge ikke at være for kritisk. Men med denne placering er det også meget vigtigt, at du lærer at give ærligt udtryk for din vrede.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Clint Eastwood [Adb] (mand)
født den 31. maj 1930 lokaltid: 17:35
i San Francisco CA, USA U.T.: 01+35
122w26, 37n47 sid. tid: 10:00:32

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tvilling 9°50'15 i hus 7 direkte
Måne Løve 1°43'15 i hus 9 direkte
Merkur Tyr 23°48'52 i hus 7 stationær (D)
Venus Krebs 8°17'46 i hus 8 direkte
Mars Vædder 28°27'15 i hus 6 direkte
Jupiter Tvilling 24°04'52 i hus 8 direkte
Saturn Stenbuk 10°38'00 i hus 2 retrograd
Uranus Vædder 14°22'43 i hus 5 direkte
Neptun Jomfru 0°53'44 i hus 10 direkte
Pluto Krebs 18°08'45 i hus 8 direkte
Sand Måneknude Tyr 2°11'58 i hus 6 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 18°34'11
2.Hus Skytte 18°22'40
3.Hus Stenbuk 22°23'11
Imum Coeli Vandbærer 27°57'22
5.Hus Vædder 0°07'53
6.Hus Vædder 26°40'12
Descendant Tyr 18°34'11
8.Hus Tvilling 18°22'40
9.Hus Krebs 22°23'11
Medium Coeli Løve 27°57'22
11.Hus Vægt 0°07'53
12.Hus Vægt 26°40'12

Større aspekter
Sol Kvinkuns Saturn 0°48
Sol Sekstil Uranus 4°32
Måne Sekstil Merkur 7°54
Måne Kvadrat Mars 3°16
Merkur Sekstil Pluto 5°40
Merkur Opposition Ascendant 5°15
Merkur Kvadrat Medium Coeli 4°08
Venus Opposition Saturn 2°20
Mars Sekstil Jupiter 4°22
Mars Trigon Neptun 2°26
Mars Trigon Medium Coeli 0°30
Jupiter Sekstil Medium Coeli 3°52
Saturn Kvadrat Uranus 3°45
Uranus Kvadrat Pluto 3°46
Neptun Konjunktion Medium Coeli 2°56
Pluto Trigon Ascendant 0°25
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt