•    
  Planetpositioner
  20-Mar-2018, 01:22 UT/GMT
  Sol2923' 0"0n15
  Måne08'41"6n51
  Merkur1619'15"9n08
  Venus1613'35"5n32
  Mars121' 3"23s30
  Jupiter232'14"r17s20
  Saturn827'47"22s17
  Uranus2650'28"9n51
  Neptun1430'56"6s56
  Pluto210'33"21s28
  Sand Månek.141' 3"r16n37
  Chiron2821'57"2n30
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Chevy Chase [Adb], født 8 Oktober 1943
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Chevys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Chevy med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Med sin medfødte tolerance vil han tidligt indse, at andres følelser og meninger ­ familiens, lærernes og vennernes ­ har lige så stor gyldighed og betydning som hans egne, og han vil derfor gøre sig umage for at være retfærdig i sine forhold til andre. Til gengæld vil intet

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Chevys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hans behov for at udforske den store verden er også meget stærkt, og fjerne horisonter udøver en fascination, som drager ham ud over de velkendte og traditionelle grænser. Med sit lyse smil vil han vende sit nysgerrige blik imod enhver ny person, han møder, også hvis vedkommende [...]

[..] Han kan også være uvillig til at gå i gang med opgaver, som skal udføres alene, og vil have svært ved at forstå en forælder eller søskende, der er mere indadvendt og uvillig til at bruge sin tid og energi sammen med ham i det omfang, han ønsker. Prøv at tale så ærligt som [...]

Skjulte træk

[..] Denne indadvendte egenskab, som får ham til at længes efter at være alene med sine egne tanker, er en meget vigtig afbalancerende faktor, der kan hjælpe ham med at afgrænse og styrke sin tilpasningsdygtige og selskabelige natur. På grund af sit store behov for andres selskab, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Frem for alt er følelsen af at blive forstået meget betydningsfuld for Chevy, og en fri og levende kommunikation med andre er helt afgørende for, at han kan være glad, tilfreds og følelsesmæssig tryg. Livlig, intelligent og nysgerrig som han er, bør hans videbegærlige natur [...]

[..] Chevy vil søge at knytte så tætte bånd som muligt til sin far, fordi han føler en dyb følelsesmæssig overensstemmelse med ham uafhængigt af ydre karakterforskelle. Naturligvis kan ingen forældre, uanset hvor gode og kærlige de er, uafbrudt stå til rådighed med kærlig omsorg [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt