•    
  Planetpositioner
  23-Mar-2018, 21:14 UT/GMT
  Sol311' 4"1n16
  Måne239'57"19n17
  Merkur1651'30"r9n43
  Venus2057'51"7n27
  Mars331'18"23s32
  Jupiter2253' 5"r17s18
  Saturn837'48"22s17
  Uranus272'38"9n55
  Neptun1439'22"6s53
  Pluto214' 6"21s27
  Sand Månek.1341'56"r16n43
  Chiron2835'38"2n35
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Jean Pierre Coffe [Adb], født 24 Marts 1938
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 2. hus *Solen i 2. hus *Venus i 2. hus *Saturn i 2. hus *Pluto i opposition til Ascendanten *Månen i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 24 Marts 1938 kl. 3:00 i Luneville,.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står også i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Stenbukken

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Stenbukken. Dette giver dig en umådeligt ambitiøs natur og nogle kolossale energireserver, som kan anvendes til at realisere dine mål.

Dit største ønske er at blive leder og få magt over andre. Når tiden er inde til at handle, kaster du dig direkte ud i det, for du er grundigt forberedt. Men alle dine grundige forberedelser er ingen garanti for, at du fuldfører projektet. Selv når du er omgivet af store menneskeflokke, betyder din uafhængighed og målrettethed, at du befinder dig i en ensom position.

I dit indre bevarer du friskheden og originaliteten. Men i din fremtræden for omverdenen forbliver meget af denne indre gnist skjult. Du er temmelig reserveret, en smule egoistisk og til tider besat af småting. Hvis du kan skabe balance mellem disse to sider, vil din personlighed blive fuldkommen hel.

I andres øjne er du ofte et totalt paradoks. Nu og da kan du udvise et glimt af impulsivitet og en ligegyldighed over for konventioner. Andre gange er du umådeligt usmidig og forsigtig. Mennesker bliver forvirrede over din adfærd og holder sig forsigtigt på afstand for ikke at fornærme dig.

til top

Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 2. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Stenbukken op i horisonten. Dets hersker, Saturn, er placeret i 2. hus.

Stenbukkens tegn tyder på en tilværelse, hvor temperamentet i meget vigtigt. Du giver indtryk af ambitioner, ihærdighed, viljestyrke, bestandighed og udholdenhed. Du blev født med en tendens til at søge materiel, social, ja måske endda politisk magt.

Stenbukken giver tendens til en udfordrende tilværelse, som tvinger dig til at bruge alle dine resurser for at sejre. På grund af din takt og klogskab vil du være begunstiget med betydningsfulde personers velvilje.

Dit sind er egocentrisk og rationelt, og du har en medfødt tendens til skepsis. Du er i stand til at arbejde hårdt og vil tålmodigt udholde forhindringer og skuffelser.

Kærlighedsmæssigt og i alle andre aktiviteter vil du gå frem med forsigtighed. Du vil seriøst overveje alle et forholds forgreninger, især vedrørende din egen uafhængighed, og du vil ikke binde dig til en partner, før du er sikker i dit valg. Herefter vil der imidlertid være tendens til en fredelig og stille tilværelse.

Du er meget sparsommelig i dine daglige gøremål, og hvis du ikke får kontrol over dette karaktertræk, kan du komme til at virke temmelig nærig.

Du er mest egnet til en stilling af regeringsmæssig, kommunal eller politisk karakter eller inden for en stor forretningsorganisation, hvor hierarkiet er nøje defineret. Nøglebegrebet i din professionelle orientering er ansvarlighed.

Annoncering
Du er tilbøjelig til at bruge livet på at opnå velstand. Ved første øjekast antyder Saturn på dette sted et liv, som er orienteret mod hårdt arbejde, manglende muligheder og vinding ved hjælp af en metodisk fremfærd, ansvarlighed, arbejdsmæssigt slid, og tungere handel. Intet kommer nemt til dig, især ikke penge. Du er nødt til at arbejde hårdt, men der er også mulighed for, at du ganske langsomt vil stige i graderne og ende i en position præget af en økonomisk succes, som du næppe havde drømt om.

til top

Solen i 2. hus

Solen stod i dit 2. hus ved fødslen. Denne placering gør økonomiske forhold - og fysisk erobring og besiddelse - til den centrale drivkraft i dit liv.

Det er en decideret nødvendighed, at du retter opmærksomheden mod at opnå materiel tryghed. Forpligtelsen til at give udgør stadig en reel vanskelighed for dig, som du må lære at håndtere.

Du bør nyde din egen velstand og tillige lære dig selv den kunst at give til andre. Du ønsker at blive respekteret i økonomiske situationer og kan godt lide at blive anset for at være et menneske, som er selvberoende.

Du har en god portion tillid til egne evner; du tror, at uanset hvad der sker, så vil du altid overleve økonomisk. Denne indflydelse fra Solen giver stærke løfter om succes i livet.

Dine svagheder i forbindelse med penge indbefatter en tendens til at være meget demonstrativ og et begær efter penge på grund af den magt, de giver. Når du bliver mere moden, vil mulighedernes døre åbne sig for dig ved hjælp af personer, som er højt placeret i regeringen. Gå ikke glip af denne chance.

til top

Venus i 2. hus

Venus stod i dit 2. hus ved fødslen. I sin kerne er dette en ideel astrologisk placering, da den bringer løfte om nogle nemme midler til at klare dagen og vejen. Pengene vil ankomme i en jævn strøm og ganske ubesværet, uden overdreven indsats eller optagethed fra din side.

til top

Saturn i 2. hus

Saturn stod i dit 2. hus ved fødslen. Dette er ikke en videre gunstig, astrologisk situation for din generelle økonomiske kurs i livet.

Du kan få svært ved at bevare en relativt god position på grund af økonomiske tab. Måske tager du også de økonomiske forhold for højtideligt og bebyrder dig selv med bekymringer desangående.

Dit krævende og pligtopfyldende arbejde giver dig muligvis kun et beskedent økonomisk udkomme, men det hjælper med at afstive dit selvværd og din påskønnelse af andre værdier. Derfor skal du ikke miste modet. Saturn giver ofte en relativt normal økonomisk status som ældre, hvis man anstrenger sig i så henseende.

Hvis du gør en indsats for at blive mere entusiastisk og mere liberal i erhvervsmæssig henseende, kan dit liv ændre sig til en vis grad.

til top

Pluto i opposition til Ascendanten

Plutos opposition til Ascendanten viser, at du tiltrækker mennesker med et stærkt ego og temperament. Du nærer et stort ønske om en tæt og intim kontakt med mange af de mennesker, som du omgås. Du stiller store krav til de mennesker, du har med at gøre, men du hader det, når der bliver stillet tilsvarende krav til dig selv. Den slags problemer kan ødelægge et ellers fascinerende forhold.

Dit talent ligger i din evne til at styre andre mennesker, så reklameverdenen er et felt, som du burde kunne forbinde dig med.

Almindeligvis får du de ting, du ønsker, når du ønsker dem, og du tåler ikke at få dine krav afvist. Hvis du er motiveret for at ændre menneskers indstilling til deres sociale opgaver, vil du kunne skabe mirakler.

Annoncering
til top

Månen i 12. hus

Månen stod i dit 12. hus ved fødslen. I det skjulte nærer du en forkærlighed for romantik og eventyr, som giver dine dagdrømme en vis spænding.

Det er muligt, at den beskedne popularitet, som du måtte nyde i dette liv, kommer fra nogle meget reserverede og hemmelige kredse, hvor dine fortjenester bliver anerkendt.

Det kan forventes, at du vil få succes i stillinger, som kræver ensomhed eller et fjerntliggende opholdssted.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Jean Pierre Coffe [Adb] (mand)
født den 24. marts 1938 lokaltid: 3:00
i Luneville, France U.T.: 03:00
6e30, 48n36 sid. tid: 15:29:44

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 2°49'20 i hus 2 direkte
Måne Stenbuk 3°40'46 i hus 12 direkte
Merkur Vædder 17°32'02 i hus 2 direkte
Venus Vædder 14°35'13 i hus 2 direkte
Mars Tyr 8°28'04 i hus 3 direkte
Jupiter Vandbærer 21°30'59 i hus 1 direkte
Saturn Vædder 7°18'51 i hus 2 direkte
Uranus Tyr 11°25'07 i hus 3 direkte
Neptun Jomfru 19°25'17 i hus 8 retrograd
Pluto Krebs 27°55'00 i hus 7 retrograd
Sand Måneknude Skorpion 28°31'36 i hus 10 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 24°20'50
2.Hus Fisk 17°47'10
3.Hus Vædder 28°43'11
Imum Coeli Tyr 24°47'27
5.Hus Tvilling 14°24'07
6.Hus Krebs 2°34'57
Descendant Krebs 24°20'50
8.Hus Jomfru 17°47'10
9.Hus Vægt 28°43'11
Medium Coeli Skorpion 24°47'27
11.Hus Skytte 14°24'07
12.Hus Stenbuk 2°34'57

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 0°51
Sol Konjunktion Saturn 4°30
Sol Trigon Pluto 4°54
Måne Trigon Mars 4°47
Måne Kvadrat Saturn 3°38
Måne Trigon Uranus 7°44
Merkur Konjunktion Venus 2°57
Merkur Sekstil Jupiter 3°59
Merkur Kvinkuns Neptun 1°53
Mars Konjunktion Uranus 2°57
Jupiter Kvinkuns Neptun 2°06
Neptun Trigon Ascendant 4°56
Pluto Opposition Ascendant 3°34
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt