•    
  Actuele planetaire posities
  19-feb-2018, 02:43 UT/GMT
  Zon023'45"11s20
  Maan751' 0"0n45
  Mercurius141'43"12s38
  Venus1011'30"9s06
  Mars1421' 5"22s06
  Jupiter2243' 0"17s20
  Saturnus632' 0"22s24
  Uranus2530'50"9n22
  Neptunus1325'30"7s21
  Pluto2021'48"21s31
  Ware Knoop1454'14"r16n22
  Cheiron2641' 1"1n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Giorgio Moroder [Adb], geboren op 26 april 1940
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Waterman *Zon in Stier *Zon in het Tweede Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Tiende Huis *Venus in Tweelingen *Venus in het Vierde Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Vierde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 26 april 1940 om 2:45 in Ortisei, Italy.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Waterman en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Waterman

Wat seks betreft hebt u twee uitgesproken persoonlijkheden: een die fysiek betrokken is bij een geliefde en een die op afstand, met een klinisch oog, alles observeert.

Omdat u die kunst verstaat, afstand houden en uzelf observeren in een bepaalde situatie, ontleent u wellicht veel plezier aan ingewikkelde liefdestechnieken die een bepaalde zelfbeheersing vergen. Over het algemeen geldt; hoe meer u experimenteert en uw fantasie gebruikt, hoe meer u kunt genieten van uw seksuele ervaringen.

U zou heel bewust moeten proberen om naast uw lichaam ook uw verstand en uw verbeelding te betrekken in het liefdesspel.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tweede Huis

Uw aanpak in de liefde is heel concreet en u bespaart kosten nog moeite om uw geliefde tastbare bewijzen te geven van uw genegenheid.

U zoekt mooie eigenschappen in een geliefde en de mooiste zijn voor u trouw en loyaliteit, precies wat u ook graag wilt laten zien wanneer u eenmaal hebt gekozen voor iemand die bij u past.

Het kost even tijd voor u zich in een relatie hebt genesteld. Maar zodra het zover is, bent u een toonbeeld van vastberadenheid.

Wat het lot ook brengen gaat, uw doorzettingsvermogen sleept elke relatie door de moeilijkste perioden, opdat u uw belangrijkste doel kunt bereiken; een solide, duurzame vereniging van zielen.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

Een bepaalde status handhaven in uw sociale connecties is een centraal punt in uw leven, dus uw reputatie als geliefde is heel belangrijk voor u.

U weet een liefdesrelatie nogal eens gunstig in te zetten op een ander gebied, zodat u plezier en baat hebt bij de connectie. Zorg wel dat het vooral om de liefde gaat in de relatie.

De buitenwereld speelt wellicht een grote rol in uw liefdesleven, in de vorm van pijlijke afstand van iemand op wie u uw zinnen hebt gezet, of een nieuwe relatie die zich onverwacht in maatschappelijke sferen voordoet. U kunt dit niet voorkomen, dus ontspan en geniet van wat het lot voor u in petto heeft.

Over het algemeen geeft u de voorkeur aan een toekomstgerichte partner die uw energie en ambities stimuleert.

naar boven

Venus in Tweelingen

In de liefde houdt u van delicate en subtiele details en u koestert de aanrakingen van een ervaren en zorgzame geliefde. Hoe zachter en spiritueler de fysieke kwaliteit van het liefdesspel, hoe sterker uw reacties.

Ook hoort u graag in woorden hoe geliefd u bent. Niet iedereen is in staat om liefdevolle gevoelens vloeiend te formuleren, dus voel uzelf niet afgewezen als uw geliefde verbaal niet zo affectief is.

Opperste liefde is een vrolijk, soms gecompliceerd spel van voortdurend wisselende impulsen. Voor u is ze gebaseerd op een onderliggend, simpel, emotioneel fundament van wederzijdse vriendschap en kameraadschap.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Zoek een geliefde met wie u uitermate innig kunt samenzijn, iemand aan wie u uw meest intieme geheimen kunt toevertrouwen.

U hebt behoefte aan een ontspannen geliefde bij wie u zich thuis voelt, waar u ook bent. Hoe beter u uw partner leert kennen, hoe meer vertrouwen u voelt.

Zo effectief mogelijk warmte en genegenheid overbrengen is voor u het belangrijkste en seksueel vuurwerk is daarin niet altijd even bruikbaar.

Adverteren
naar boven

Mars in Tweelingen

U bent vrij leergierig en handig en u hebt de delicate kunst van het liefdesspel dan ook snel onder de knie. U zet ideeën met gemak om in daden, dus u kunt heel vaardig worden zonder veel fysieke ervaring, zolang u maar een heleboel kennis tot uw beschikking hebt.

U moet natuurlijk niet overdrijven en in één nacht te veel verschillende technieken proberen in te zetten. Van de andere kant gaat het u enorm vervelen als de fysieke expressie voorspelbaar is. Uw geliefde moet bereid zijn om te experimenteren of op z'n minst mee te gaan in wat u maar verzint, in naam van de afwisseling.

naar boven

Mars in het Vierde Huis

Als geliefde bent u zorgzaam en attent en gunt u uw partner een allesomvattende seksuele ervaring. In het liefdesspel weet u een bepaalde intimiteit en geborgenheid over te brengen en dat is niet voor veel mensen weggelegd.

Om deze kwaliteiten te benadrukken moet u uw liefde in bepaalde vertrouwde, veilige omstandigheden uiten, dat past bij uw stijl.

Al is uw seksuele techniek vrij fundamenteel, uw manier van liefhebben is krachtig en uw partner hoeft maar te kikken om op u te kunnen terugvallen. U bent het meest in uw element met een partner die u als een soort ouderfiguur ziet, maar dat moet natuurlijk niet het enige zijn.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Giorgio Moroder [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 26 april 1940 kloktijd: 2:45
in Ortisei, ITALY U.T: 01:45
11e40, 46n34 sterrentijd: 16:47:19

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 5°40'40 in huis 2 direct
Maan Boogschutter 27°09'46 in huis 10 direct
Mercurius Ram 11°58'57 in huis 1 direct
Venus Tweelingen 21°00'21 in huis 4 direct
Mars Tweelingen 15°59'43 in huis 4 direct
Jupiter Ram 25°14'50 in huis 2 direct
Saturnus Stier 4°32'45 in huis 2 direct
Uranus Stier 21°01'30 in huis 3 direct
Neptunus Maagd 23°06'15 in huis 7 retrograde
Pluto Leeuw 0°38'59 in huis 6 direct
Maanskn.(t) Weegschaal 19°55'41 in huis 8 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Waterman 25°22'02
2de huis Ram 18°22'19
3de huis Stier 20°57'17
Imum Coeli Tweelingen 13°14'36
5de huis Kreeft 2°31'40
6de huis Kreeft 23°41'23
Descendant Leeuw 25°22'02
8ste huis Weegschaal 18°22'19
9de huis Schorpioen 20°57'17
Medium Coeli Boogschutter 13°14'36
11de huis Steenbok 2°31'40
12de huis Steenbok 23°41'23

Majeure aspecten
Zon Conjunct Saturnus 1°08
Zon Vierkant Pluto 5°02
Maan Oppositie Venus 6°09
Maan Driehoek Jupiter 1°55
Maan Driehoek Saturnus 7°23
Maan Vierkant Neptunus 4°04
Maan Sextiel Ascendant 1°48
Mercurius Sextiel Mars 4°01
Venus Conjunct Mars 5°01
Venus Sextiel Jupiter 4°14
Venus Vierkant Neptunus 2°06
Venus Driehoek Ascendant 4°22
Jupiter Inconjunct Neptunus 2°09
Jupiter Vierkant Pluto 5°24
Jupiter Sextiel Ascendant 0°07
Saturnus Vierkant Pluto 3°54
Uranus Driehoek Neptunus 2°05
Uranus Vierkant Ascendant 4°21
Neptunus Inconjunct Ascendant 2°16
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst