•    
  Actuele planetaire posities
  21-feb-2018, 01:35 UT/GMT
  Zon221'53"10s38
  Maan333'28"7n50
  Mercurius518' 5"11s13
  Venus1238' 0"8s09
  Mars1531'24"22s15
  Jupiter2249' 9"17s21
  Saturnus641'48"22s23
  Uranus2535'21"9n23
  Neptunus1329'52"7s19
  Pluto2024'59"21s31
  Ware Knoop1449'48"r16n23
  Cheiron2647'29"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Rape Victim 10310 [Adb], geboren op 7 september 1946
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Maagd *Zon in Maagd *Zon in het Eerste Huis *Maan in Steenbok *Maan in het Vijfde Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Derde Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Tweede Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 7 september 1946 om 5:45 in Hammonton NJ, Alaska.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Maagd en uw Maan staat in Steenbok.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Maagd

Deze stand geeft aan dat u een attente, opmerkzame geliefde bent. Het zijn vooral uw perfectionistische fantasie en de moeite die het u kost om die toe te passen, die uw seksuele plezier in de weg staan.

U moet een partner zien te vinden die precies weet wat u prettig vindt en wat niet.

U ontleent veel plezier aan het decor waarin en de attributen waarmee u de liefde bedrijft; van een smaakvolle slaapkamer tot allerlei speeltjes.

Het is vrij belangrijk dat u een partner kiest die fysiek bij uw beeld van een goede geliefde past, net zoals het verstandig is om ruim vooraf uw bedgeheimen te bespreken, zodat er in een later stadium geen problemen ontstaan.

naar boven

Zon in Maagd

Van alle Zonnetekens is Maagd het beste thuis in zorgzaamheid en het voeden van een geliefde. U doet er alles voor om uit te zoeken wat een partner precies prettig vindt en bespaart kosten nog moeite om daarin te voorzien.

U hecht veel waarde aan een geliefde die ook begrijpt wat u prettig vindt. Toch moet u echt uw best doen om uw geliefde te laten weten wat voor u belangrijk is, want anderen zijn waarschijnlijk niet zo opmerkzaam als u.

U voelt zich het meest op uw gemak in een langdurige affaire waarin u voldoende tijd krijgt om de relatie vorm te geven.

Cadeautjes geven en krijgen, vooral zelfgemaakte, is voor u een zeer effectieve blijk van liefde. Wees echter niet teleurgesteld als uw geliefde uw attenties niet zo waardeert als u had gehoopt. Achterhaal liever aan welk communicatiekanaal uw partner de voorkeur geeft en concentreer uw liefdesenergie dan daarop.

Adverteren
naar boven

Zon in het Eerste Huis

Deze stand geeft aan dat u iemand bent die de aandacht trekt. Door dit opvallende kenmerk hoeft u geen moeite te doen om een krachtige indruk te maken wanneer u iemand ontmoet die u aantrekkelijk vindt.

Omstandige versiertechnieken zijn niets voor u. Omdat u zo eerlijk bent, beginnen en eindigen uw affaires vrij abrupt, want het heeft voor u geen zin om door te gaan met een relatie die niet langer werkt.

Het grootste voordeel van deze positie is dat het een krachtige, dynamische persoonlijkheid aangeeft. Gebruik die macht echter zorgvuldig in uw liefdesrelaties.

naar boven

Maan in Steenbok

U stort zich absoluut niet zomaar in een relatie, maar u houdt de mogelijkheid ook niet af.

Waar u op uit bent is een partner die in wezen trouw is aan u zodat u weet dat u van doen hebt met iemand die realistisch en vasthoudend is.

Het belangrijkste aspect van seksuele expressie is voor u oprechtheid.

U verstaat de kunst om seksualiteit te laten doordringen in andere werelden van affectie. Voor uw partner zorgen op niet seksuele manieren geeft u een intens emotioneel bevredigend gevoel. De beste relatie voor u is een duurzame, zodat u ruim de kans krijgt om uw liefde gedurende langere tijd te uiten.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

U hebt bepaalde, aanstekelijke eigenschappen waarmee u anderen veel plezier bezorgt.

U belandt dan ook met gemak in liefdesrelaties, al is het maar om de vreugde en het plezier die u met u meebrengt. U hebt wellicht niet zo'n zin in de serieuze of problematische aspecten van een relatie omdat u niet van plan bent om daardoor te worden opgeslokt.

Normaalgesproken bent u iemand die glimlachend van de liefde een kunstvorm maakt waarin u elk vreugdevol moment koestert en het spel tot grote hoogten opzweept.

naar boven

Venus in Schorpioen

U hebt een zeer intense, indringende manier van liefhebben. Hebt u eenmaal uw oog op iemand laten vallen dan geeft u niet op, tot u krijgt wat u wilt.

Niet het minste geringste, maar het opperste genot is de sleutel voor uw plezier in de liefde.

Wat uw aanpak ook is, u geniet optimaal als seksualiteit een machtsspel wordt, een onbeheersbare golf waarin u beiden opgaat. Dat is ideaal voor de seksuele ervaringen, maar in het dagelijks leven moet u opletten dat de macht wel weer gelijk verdeeld is en de gelijkwaardigheid tussen u beiden niet verloren gaat.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Verliefde praatjes en een geliefde die verbaal affectief is zijn heel belangrijk voor u. Complimentjes en lief gefluister, naast een dialoog tijdens het liefdesspel, vertegenwoordigen voor u een belangrijk deel van seksueel genot.

Probeer een geliefde te vinden die net zoveel kennis van seks heeft als u en die bereid is om die kennis goed te gebruiken. Uw partner moet zeer communicatief zijn en met u over de liefde willen praten.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Tweede Huis

Uw liefde uit u bij vookeur op tastbare wijze, niet lichamelijk, maar door uw geliefde te omringen met een scala aan fysieke luxe, cadeautjes en tekenen van genegenheid.

Deze stand geeft uw talent op het gebied van seksuele stimuli aan. Eindeloos veel afwisseling creëert u eenvoudigweg door uw fysieke omgeving te veranderen en deze sensueler en aangenamer te maken.

Negatief gezien bent u fysiek bezitterig naar uw geliefde, met alle problemen die jaloezie met zich meebrengt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Rape Victim 10310 [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 7 september 1946 kloktijd: 5:45
in Hammonton NJ, USA U.T: 09:45
74w48, 39n38 sterrentijd: 03:49:16

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 14°09'45 in huis 1 direct
Maan Steenbok 25°53'48 in huis 5 direct
Mercurius Maagd 7°08'43 in huis 1 direct
Venus Schorpioen 0°23'10 in huis 3 direct
Mars Weegschaal 18°30'06 in huis 2 direct
Jupiter Weegschaal 26°28'38 in huis 3 direct
Saturnus Leeuw 4°19'17 eind van huis 11 direct
Uranus Tweelingen 21°37'00 in huis 10 direct
Neptunus Weegschaal 7°27'37 in huis 2 direct
Pluto Leeuw 12°22'36 in huis 12 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 16°46'24 in huis 10 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 3°53'23
2de huis Maagd 27°38'28
3de huis Weegschaal 26°22'45
Imum Coeli Schorpioen 29°31'11
5de huis Steenbok 3°57'33
6de huis Waterman 5°52'08
Descendant Vissen 3°53'23
8ste huis Vissen 27°38'28
9de huis Ram 26°22'45
Medium Coeli Stier 29°31'11
11de huis Kreeft 3°57'33
12de huis Leeuw 5°52'08

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 7°01
Zon Vierkant Uranus 7°27
Maan Vierkant Venus 4°29
Maan Vierkant Mars 7°24
Maan Vierkant Jupiter 0°35
Mercurius Conjunct Ascendant 3°15
Venus Conjunct Jupiter 3°55
Venus Vierkant Saturnus 3°56
Venus Sextiel Ascendant 3°30
Mars Driehoek Uranus 3°07
Jupiter Driehoek Uranus 4°52
Saturnus Sextiel Neptunus 3°08
Neptunus Sextiel Pluto 4°55
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst