•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 15:00 UT/GMT
  Zon056'29"0n22
  Maan2137'28"13n15
  Mercurius1646'46"9n30
  Venus1810' 6"6n19
  Mars214'34"23s31
  Jupiter2258'48"r17s19
  Saturnus832' 3"22s17
  Uranus2655'25"9n53
  Neptunus1434'24"6s55
  Pluto212' 3"21s27
  Ware Knoop1350' 5"r16n40
  Cheiron2827'33"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Christopher Reeve [Adb], geboren op 25 september 1952
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Christophers geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Christopher al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dit komt grotendeels omdat hij bij het opgroeien instinctief zal nagaan of zijn reacties wel netjes en beschaafd zijn. Dat brengt weer mee dat hij allerlei egoïstisch-emotionele reacties gaat negeren of onderdrukken, terwijl andere kinderen er totaal geen moeite mee hebben

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Christophers innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Want het zijn juist zijn altijd vruchtbare mogelijkheden om ergens van te dromen, die Christopher tot zo'n vitaal, creatief en fascinerend kind maken. Zijn levendige intelligentie wil voortdurend gestimuleerd worden, want dat is voor hem bij uitstek de manier om alles wat [...]

[..] Zijn ouders kunnen hem helpen door hem aan te moedigen zijn creatieve talenten te ontwikkelen, en door zijn vlugge geest voldoende stimulans te bieden. Tegelijkertijd moeten ze Christopher onder ogen brengen dat, hoewel hij inderdaad een bijzonder kind is, andere kinderen [...]

Verborgen trekjes

[..] Zijn verborgen angsten zullen vermoedelijk blijken uit het feit dat hij zich bijzonder intens kan gaan hechten aan bepaalde mensen of aan een huisdier. Dat geldt ook voor bepaalde dierbare voorwerpen of voor allerlei vertrouwde rituelen. Dat geeft hem een gevoel van stabiliteit, [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Maar hij heeft een te groot hart en is van nature te rechtschapen om voortdurend boos te blijven of rancuneus te zijn. Hij kan echter vermoeide of onder stress staande ouders op de rand van uitputting brengen vanwege zijn bazige vasthoudendheid, en vanwege zijn eis dat er [...]

Christopher wil graag in emotioneel opzicht intiem zijn met zijn vader ­ hij wil het gevoel hebben dat hij veilig is en dat er voor hem gezorgd wordt door een vriendelijke en aardige beschermer. Ook al worden dat soort kwaliteiten traditioneel als "moederlijk" gezien, [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst