•    
  Actuele planetaire posities
  18-maa-2018, 20:39 UT/GMT
  Zon2811'36"0n43
  Maan144'55"1n27
  Mercurius1544'48"8n44
  Venus1444'38"4n56
  Mars040' 4"23s29
  Jupiter234'32"r17s21
  Saturnus824'22"22s18
  Uranus2646'43"9n50
  Neptunus1428'17"6s57
  Pluto2059'22"21s28
  Ware Knoop1410'29"r16n34
  Cheiron2817'40"2n28
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Regan Gascoigne [Adb], geboren op 18 februari 1996
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Waterman *Zon in Waterman *Zon in het Eerste Huis *Maan in Waterman *Maan in het Eerste Huis *Maan Conjunct Ascendant *Venus in Ram *Venus in het Eerste Huis *Mars in Vissen *Mars in het Eerste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 18 februari 1996 om 6:42 in Welwyn Garden City,.

Uw zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Waterman en uw Maan staat ook in Waterman.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Waterman

Wat seks betreft hebt u twee uitgesproken persoonlijkheden: een die fysiek betrokken is bij een geliefde en een die op afstand, met een klinisch oog, alles observeert.

Omdat u die kunst verstaat, afstand houden en uzelf observeren in een bepaalde situatie, ontleent u wellicht veel plezier aan ingewikkelde liefdestechnieken die een bepaalde zelfbeheersing vergen. Over het algemeen geldt; hoe meer u experimenteert en uw fantasie gebruikt, hoe meer u kunt genieten van uw seksuele ervaringen.

U zou heel bewust moeten proberen om naast uw lichaam ook uw verstand en uw verbeelding te betrekken in het liefdesspel.

naar boven

Zon in Waterman

U bent zeer begripvol als geliefde en u verstaat de kunst uitermate hulpvaardig te zijn wanneer een partner emotionele problemen heeft.

U kunt een scala aan seksuele ervaringen opdoen, dus als u zich beperkt tot één partner is het wenselijk dat diegene de liefde beschouwt als een groot afwisselend, affectief, avontuur.

U bent niet een type dat zich intellectueel of emotioneel laat beperken, dus moet u een partner vinden die uw vrijheid respecteert.

Om de band te krijgen waar u op uit bent, moet u op diverse niveaus met uw partner contact hebben, dus een intieme relatie ontwikkelt zich slechts langzaam.

Al ervaart u seks op zich natuurlijk als bevredigend, u bent ook in staat om een verhouding voort te zetten zonder enige vorm van seksueel contact, op platonische basis.

Adverteren
naar boven

Zon in het Eerste Huis

Deze stand geeft aan dat u iemand bent die de aandacht trekt. Door dit opvallende kenmerk hoeft u geen moeite te doen om een krachtige indruk te maken wanneer u iemand ontmoet die u aantrekkelijk vindt.

Omstandige versiertechnieken zijn niets voor u. Omdat u zo eerlijk bent, beginnen en eindigen uw affaires vrij abrupt, want het heeft voor u geen zin om door te gaan met een relatie die niet langer werkt.

Het grootste voordeel van deze positie is dat het een krachtige, dynamische persoonlijkheid aangeeft. Gebruik die macht echter zorgvuldig in uw liefdesrelaties.

naar boven

Maan in Waterman

Al is uw temperament vrij gelijkmatig, u hebt de aanleg om eindeloos afwisselend op uw geliefde te reageren. In elke situatie reageert u inventief en creatief, als een gelijkwaardige partner in de emotionele en seksuele oprechtheid van de relatie.

U geeft de voorkeur aan een partner die een bepaalde uitdaging met zich meebrengt en niet een die een kant en klaar plaatje voor de affaire uittekent.

Een geliefde die verbaal intelligent is, zou voor u ideaal zijn. U bent het gelukkigst in een relatie die ruim de tijd krijgt voor ontwikkelingen. Wat liefdesaangelegenheden betreft is de tijd gelukkig op uw hand.

naar boven

Maan in het Eerste Huis

Uw emotionele toestand speelt een belangrijke rol in uw beslissingen. U reageert sterk en snel op de sfeer en stemmingen van de mensen om u heen.

U zit vaak boven op elke sociale situatie en hebt waarschijnlijk de eerste keus als het gaat om interessante of belangrijke partners in een willekeurige groep.

U verstaat de kunst in emotionele aangelegenheden razendsnel beslissingen te nemen en haalt zonder aarzeling de partner van uw keuze eruit. Het is wel verstandig om vooraf zoveel mogelijk over potentiële kandidaten op te steken, overhaaste beslissingen maken u erg wispelturig.

naar boven

Maan Conjunct Ascendant

Door uw sterke persoonlijke aanwezigheid valt op dat u snelle, onomwonden emotionele reacties hebt. Wees extra op uw hoede en erop voorbereid dat die reacties door anderen niet altijd juist worden opgevat.

Draai niet teveel om dingen heen en probeer uw wispelturige reacties in toom te houden.

U zult ervaren dat emotionele problemen uw weerstand verminderen en dat fysieke ongemakken een bron zijn van weerzin of depressies. In elk geval bent u het beste af met een geliefde die gevoelig is voor dit probleem en u helpt om ertegen te vechten.

naar boven

Venus in Ram

Uw lust wordt snel opgewekt en u zou het onderwerp van uw affectie onomwonden, direct willen bezitten.

Van de andere kant is uw verlangen meestal snel bevredigd. Dat verhoogt de kans dat u aan de lopende band van korte, hartstochtelijke affaires geniet. In een duurzame relatie hebt u al snel het gevoel dat uw partner die intense passie mist waarnaar u verlangt.

Doe uw best om uw verlangens in te tomen en wees tegemoetkomender in uw voorkeuren zodat die aansluiten bij die van uw partner. Het zal even duren voor zo'n relatie zich ontwikkelt, maar u bent het beste af met een geduldige, begripvolle geliefde die zich aan uw timing weet aan te passen.

Adverteren
naar boven

Venus in het Eerste Huis

Deze stand geeft een hoge mate van sociale charme en elegantie aan, naast fysieke aantrekkingskracht.

Van nature reageert u op de behoeften van andere mensen en velen van hen komen bij u voor sympathie en begrip. Laat niemand uw medeleven en tact zien als een zwakte, want mensen zullen proberen u te manipuleren en misbruik te maken van uw bereidheid om te luisteren.

Een ieder met zulke aangeboren pluspunten zou deze moeten inzetten om een potentiële geliefde langzaam te verleiden en in te pakken en niet te overrompelen.

naar boven

Mars in Vissen

U beheerst een bijzonder subtiele vorm van actieve, seksuele expressie, die vraagt om een vrij sensitieve geliefde om helemaal tot z'n recht te kunnen komen.

U kunt zichzelf helemaal overgeven, bij wijze van plezierige uitlaatklep, aan neigingen die extreem zouden zijn in het dagelijks leven. Houd bepaalde zaken binnenskamers, zodat u op andere gebieden van de relatie gelijkwaardig blijft functioneren.

Uw relatie zal uiterst plezierig zijn wanneer er intens, onuitgesproken begrip voor elkaar is.

naar boven

Mars in het Eerste Huis

Uw seksuele energie is vrij direct en laat zich niet afleiden of vertalen naar andere gebieden.

Uw seksuele uithoudingsvermogen is, net als in andere fysieke activiteiten, bijzonder groot. U wordt niet snel moe. Om die reden doet u er goed aan een geliefde te kiezen met dezelfde energie en voorkeur.

Wat liefdesaangelegenheden betreft bent u wellicht wat ongeduldig. U wilt vooruit met de geit en zo min mogelijk praten of treuzelen. Dat is een eerlijke weerspiegeling van uw gevoelens, maar vermijd al te veel haast. Vaak biedt uitstel, voordat een relatie wordt geconsumeerd, tijd om nog eens na te denken of u zichzelf wel echt wilt binden aan een bepaalde geliefde.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Regan Gascoigne [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 18 februari 1996 kloktijd: 6:42
in Welwyn Garden City, England U.T: 06:42
0w13, 51n50 sterrentijd: 16:31:14

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 28°53'37 in huis 1 direct
Maan Waterman 19°10'58 in huis 1 direct
Mercurius Waterman 3°45'50 in huis 12 direct
Venus Ram 10°47'11 in huis 1 direct
Mars Vissen 2°12'13 in huis 1 direct
Jupiter Steenbok 9°40'05 in huis 11 direct
Saturnus Vissen 24°00'26 in huis 1 direct
Uranus Waterman 2°07'55 in huis 12 direct
Neptunus Steenbok 26°27'15 in huis 12 direct
Pluto Boogschutter 3°02'05 in huis 9 direct
Maanskn.(t) Weegschaal 18°12'55 in huis 8 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Waterman 12°16'59
2de huis Ram 13°22'47
3de huis Stier 17°59'49
Imum Coeli Tweelingen 9°28'51
5de huis Tweelingen 26°56'45
6de huis Kreeft 15°13'45
Descendant Leeuw 12°16'59
8ste huis Weegschaal 13°22'47
9de huis Schorpioen 17°59'49
Medium Coeli Boogschutter 9°28'51
11de huis Boogschutter 26°56'45
12de huis Steenbok 15°13'45

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mars 3°19
Zon Vierkant Pluto 4°08
Maan Conjunct Ascendant 6°54
Mercurius Conjunct Uranus 1°38
Mercurius Sextiel Pluto 0°44
Venus Vierkant Jupiter 1°07
Venus Sextiel Ascendant 1°30
Mars Vierkant Pluto 0°50
Saturnus Sextiel Neptunus 2°27
Uranus Conjunct Neptunus 5°41
Uranus Sextiel Pluto 0°54
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst