•    
  Actuele planetaire posities
  25-apr-2018, 01:10 UT/GMT
  Zon447'37"13n07
  Maan235'36"12n16
  Mercurius828' 8"1n12
  Venus025'52"20n49
  Mars2035'59"22s56
  Jupiter205'43"r16s32
  Saturnus96'33"r22s14
  Uranus2851'19"10n35
  Neptunus1542' 5"6s29
  Pluto2117' 9"r21s28
  Ware Knoop1112'56"r17n24
  Cheiron024'27"3n18
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Marcello (1955) Borges [Adb], geboren op 1 maart 1955
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Kreeft *Zon in Vissen *Zon in het Achtste Huis *Maan in Tweelingen *Maan in het Elfde Huis *Venus in Steenbok *Venus in het Zevende Huis *Mars in Stier *Mars in het Tiende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 1 maart 1955 om 15:12 in Sao Paulo,.

Uw zonneteken is Vissen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Tweelingen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Kreeft

Voor u zijn de belangrijkste aspecten van een relatie waarschijnlijk integriteit en veiligheid. U doorstaat allerlei beproevingen om een verhouding te laten slagen, zolang u maar het gevoel hebt dat uw partner net zo toegewijd is als u.

Als deze stand al een lastige kant heeft, dan is het overgevoeligheid en de neiging om grappige opmerkingen veel te serieus te nemen.

Deze stand geeft aan dat u een zeer trouwe geliefde bent. In het liberale klimaat van de huidige tijd kan elk incident van ontrouw heel traumatisch voor u zijn. Probeer overdreven bezitterigheid op fysiek gebied te vermijden. Trouw is eerder een kwestie van het hart dan van het lichaam.

naar boven

Zon in Vissen

Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de grenzen van uw partners persoonlijkheid en die van uzelf, want met uw aangeboren altruïstische en vereenzelvigende eigenschappen kunt u zo danig in een ander opgaan dat u uzelf verliest.

Zoek een partner die stevig met beide benen op de grond staat en een stevige basis vormt voor uw liefdesaangelegenheden.

In een evenwichtige relatie kan de liefde u helemaal opeisen. Het allesomvattende van de liefde is een ervaring die uw persoonlijkheid zal verheffen en transformeren.

Adverteren
naar boven

Zon in het Achtste Huis

Deze stand geeft aan dat fysieke seksualiteit en tastbare intimiteit uiterst belangrijk voor u zijn.

Door uw ijzersterke intuïtie oefent u wellicht onbewust behoorlijk veel macht over anderen uit en hebt u controle over hen zonder dat zij het beseffen. Wees te allen tijden voorzichtig met deze 'dierlijke aantrekkingskracht', die min of meer bovenzinnelijk kan zijn, zodat u geen misbruik maakt van uw partner of onnodig in machtspelletjes verstrikt raakt.

U voelt zich wellicht aangetrokken tot een partner die aanzienlijk ouder of jonger is dan u, waardoor de situatie zich voordoet dat een partner meer ervaring heeft en de ander dingen leert. Met wie u ook iets hebt, intensiteit is het sleutelwoord.

naar boven

Maan in Tweelingen

Uw stijl van liefhebben is flexibel en meegaand. U sluit uzelf vrolijk aan bij alle vormen van expressie die uw partner aandraagt.

Laat de fysieke seksuele kanten de emotionele elementen van de liefde niet overheersen of in de weg staan.

U hebt er vast geen moeite mee om openlijk over seks te praten en zo te ontdekken wat de smaak van uw geliefde is en hoe u elkaar het beste kunt laten genieten.

Kies voor een partner die niet al te bezitterig is, want u hebt behoefte aan vrijheid, al kiest u er wellicht voor om die niet te gebruiken. Wees voorzichtig met persoonlijke verklaringen. Een geliefde kan die serieuzer opvatten dan u bedoelt en dat zou ongewild pijn kunnen doen.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

U voelt zich het meest aangetrokken tot een vriendschappelijke geliefde van bijzondere komaf en u doet er alles voor om degene van wie u houdt te helpen om werelds succes te bereiken. Uw eigen aanwezigheid en stijl hebben al effect, al hebt u ook bewegingsruimte nodig.

U verstaat de kunst sociale harmonie te creëren onder zeer uiteenlopende mensen en van een uitgebluste boel een groot feest te maken. Het is prima dat u dol bent op dit soort sociale gelegenheden, maar ook intieme momenten alleen met uw geliefde zijn belangrijk, vergeet dat niet.

Waarschijnlijk gaat u relaties met oude vlammen tijdelijk opnieuw aan in uw leven.

naar boven

Venus in Steenbok

U hebt minder behoefte aan fysieke aandacht dan anderen, want u haalt ook veel energie uit andere aspecten van de liefde.

Een relatie waarin de ene partner de andere overheerst, of waarin ieders autoriteit en de hiërarchie heel duidelijk is omlijnd en daardoor in balans, is voor u bevredigend.

U zoekt zekerheid en affectie bij uw geliefde, maar u geeft de voorkeur aan iemand die vrij discreet is en die de relatie niet frivool benadert, maar met respect en decorum.

naar boven

Venus in het Zevende Huis

Seks kan u niet boeien als uw geliefde zich niet prettig voelt, fysiek ontevreden is of teleurgesteld over hoe dingen verlopen. U bent daarom een uiterst attente geliefde, want het gaat er voor u om dat uw partner het naar de zin heeft, pas dan geniet u ook.

Een geliefde die qua persoonlijkheid echt heel anders is dan u, in alle opzichten, is voor u het meest opwindend.

Maar houdt u wel in de gaten dat u een gelijkwaardige partner bent in elke relatie. Laat niemand uw behoefte aan een geliefde misbruiken door u niet alles te geven wat u verdient.

Adverteren
naar boven

Mars in Stier

Het duurt even voor u warmloopt in de liefde, maar bent u eenmaal op temperatuur dan weet u een stabiel en ononderbroken tempo te bewaren waarin u ruimschoots de tijd neemt voor volledige seksuele expressie. Houd subtiel rekening met het ritme en de timing van uw geliefde, zodat u uw partner niet uitput of gek maakt.

Uw bestendige seksuele aandrang vraagt om een regelmatige uitlaatklep, wilt u in balans blijven; een vaste partner is dus het beste voor u.

U bent affectief gezien open en eerlijk en hebt behoefte aan een partner die de liefde net als u niet te veel beredeneert, maar die u bemoedigt. Dan kunt u direct zijn op een manier die u beiden zonder woorden begrijpt.

naar boven

Mars in het Tiende Huis

Of u er nu op uit bent of niet, u ontdekt dat uw activiteiten, in en buiten de slaapkamer, de aandacht van anderen trekken.

Uw liefdesrelaties hebben wellicht veel effect op de manier waarop u uw carrière vormgeeft en het kan zijn dat u ook op dat gebied veel baat hebt bij uw geliefden.

Raken uw liefdesleven en uw professionele leven met elkaar verstrengeld, zorg er dan wel voor dat de relatie duurzaam belooft te zijn en aangenaam verloopt, want een scheiding op seksuele of emotionele gronden kan voor u beiden desastreus uitwerken op velerlei gebied.

Van de andere kant kunt u zo worden opgeslokt door uw carrière dat u nauwelijks tijd hebt voor persoonlijke intimiteit. In dat geval is het verstandig om uzelf regelmatig een "pauze" te gunnen zodat u de kans krijgt iets te doen aan de broodnodige persoonlijke expressie.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Marcello (1955) Borges [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 1 maart 1955 kloktijd: 15:12
in Sao Paulo, Brazil U.T: 18:12
46w37, 23s32 sterrentijd: 01:40:38

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Vissen 10°23'36 in huis 8 direct
Maan Tweelingen 13°24'08 in huis 11 direct
Mercurius Waterman 15°19'15 in huis 7 direct
Venus Steenbok 26°26'57 in huis 7 direct
Mars Stier 2°19'46 in huis 10 direct
Jupiter Kreeft 20°14'58 in huis 1 retrograde
Saturnus Schorpioen 21°10'37 in huis 4 stationair (R)
Uranus Kreeft 24°00'27 in huis 1 retrograde
Neptunus Weegschaal 27°58'53 in huis 4 retrograde
Pluto Leeuw 25°12'41 in huis 2 retrograde
Maanskn.(t) Steenbok 3°04'29 in huis 6 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 13°27'53
2de huis Leeuw 18°07'23
3de huis Maagd 24°22'09
Imum Coeli Weegschaal 27°06'28
5de huis Schorpioen 24°39'09
6de huis Boogschutter 19°01'06
Descendant Steenbok 13°27'53
8ste huis Waterman 18°07'23
9de huis Vissen 24°22'09
Medium Coeli Ram 27°06'28
11de huis Stier 24°39'09
12de huis Tweelingen 19°01'06

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 3°01
Zon Driehoek Ascendant 3°04
Maan Driehoek Mercurius 1°55
Mercurius Vierkant Saturnus 5°51
Mercurius Inconjunct Ascendant 1°51
Venus Vierkant Mars 5°53
Venus Sextiel Saturnus 5°16
Venus Oppositie Uranus 2°27
Venus Vierkant Neptunus 1°32
Venus Inconjunct Pluto 1°14
Mars Oppositie Neptunus 4°21
Jupiter Driehoek Saturnus 0°56
Jupiter Conjunct Uranus 3°45
Saturnus Driehoek Uranus 2°50
Saturnus Vierkant Pluto 4°02
Uranus Vierkant Neptunus 3°58
Neptunus Sextiel Pluto 2°46
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst