•    
  Actuele planetaire posities
  18-jan-2018, 22:55 UT/GMT
  Zon2848' 8"20s24
  Maan198'17"15s27
  Mercurius1048'25"23s29
  Venus16'36"20s57
  Mars2519'25"18s21
  Jupiter1940'46"16s37
  Saturnus326'38"22s30
  Uranus2441'10"9n02
  Neptunus1221'59"7s46
  Pluto1923'22"21s37
  Ware Knoop1454'11"16n22
  Cheiron2512'20"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Glenda Jackson [Adb], geboren op 9 mei 1936
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Glendas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Glenda al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als haar verstandelijke capaciteiten zich ontwikkelen zal zij altijd alleen maar belangstelling hebben voor die onderwerpen, waar haar hart naar uitgaat ­ en ook alleen maar interesse hebben in het soort leraren die zelf enthousiast zijn over hun vak. Omdat woorden in bepaalde [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Glendas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het is mogelijk, dat zij langzamer is dan veel andere kinderen in het bereiken van het punt waarop zij verder kan zien dan haar eigen behoefte aan intimiteit. Zij is dan laat in het begrijpen dat haar ouders, broertjes en zusjes en vriendjes en vriendinnetjes gewoon wat [...]

[..] Die stabiliteit is meer waard en authentieker, als die verankerd ligt in de individuele relatie die zij heeft met elk lid van het gezin afzonderlijk (zelfs al woont men als gezin niet onder één dak), dan dat die moet komen van de schijnzekerheid die een bepaald bestaanskader [...]

Verborgen trekjes

[..] In het spoor van deze aanvallen van opstandigheid zal vermoedelijk heel wat angst volgen, want Glenda is daarna buitengewoon kwetsbaar, en moet dan weer heel erg gerustgesteld en op haar gemak gesteld worden. Als zij wat ouder wordt, is er kans dat zij bang wordt voor deze [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Lachen en plezier maken zijn voor haar van levensbelang om zich prettig te kunnen voelen. Een beklemmende of emotioneel broeierige sfeer kunnen haar erg kwetsen en haar totaal van slag brengen. Zij moet voelen dat de mensen die haar na aan het hart liggen haar vertrouwen. Ook moet [...]

[..] Dat soort verwachtingen maakt haar moeder onnodig kritisch tegenover Glenda, en dat doet weer afbreuk aan haar vertrouwen in haar moeder. Het is mogelijk, dat Glendas moeder zich gefrustreerd voelt in wat ze zelf in de maatschappij had willen bereiken. Maar dan nog moet [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst