•    
  Planetpositioner
  20-Mar-2018, 04:50 UT/GMT
  Sol2931'37"0n11
  Måne26'17"7n29
  Merkur1622'38"9n10
  Venus1624'19"5n36
  Mars125'59"23s30
  Jupiter231'56"r17s20
  Saturn828'11"22s17
  Uranus2650'55"9n51
  Neptun1431'15"6s56
  Pluto210'41"21s28
  Sand Månek.1359'56"r16n37
  Chiron2822'28"2n30
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Aly Prince Khan [Adb], født 13 Juni 1911
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vægten *Solen i Tvillingerne *Solen i 9. hus *Månen i Stenbukken *Månen i 3. hus *Venus i Løven *Venus i 10. hus *Mars i Vædderen *Mars i 7. hus *Mars i opposition til Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 13 Juni 1911 kl. 14:00 i Turin, Italy.

Dit soltegn er Tvilling. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står i Stenbuk.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vægten

Med Ascendanten i Vægten er du nærmest afhængig af fysisk skønhed og ynde i forbindelse med sex.

Hvis der er en ulempe ved denne placering, må det være, at du idealiserer kærligheden så meget, at det er vanskeligt for en partner at leve op til dine forventninger, både fysisk og følelsesmæssigt. Nu og da må du sørge for at komme ned på jorden, for ellers kan du komme til at sigte alt for højt for et realistisk parforhold.

I de fleste forhold vil du være den, der realiserer ideerne, frem for den der udtænker dem. Men du må give din partner masser af plads til personlig udvikling og undgå fristelsen til at manipulere for at få din vilje.

Hvis forholdet er godt afbalanceret, vil I kunne forme og artikulere det i en sådan grad, at andre vil betragte jer som et "smukt par."

til top

Solen i Tvillingerne

Du rummer potentialet til en rig mangfoldighed af seksuelle oplevelser. Det betyder ikke, at du kræver flere elskere for at blive lykkelig. Det vil imidlertid være klogt at vælge en partner, som nyder at eksperimentere eller er villig til at lære og afprøve alt det, du går og drømmer om.

For dig er sex i højere grad afslappelse end en personlig udtryksform, og du har brug for en partner med en lige så sorgløs tilgang til emnet, og som også vil engagere sig i dig på andre områder.

Det er usædvanlig vigtigt for dig, at din kæreste er din ven, for sex som sådan er simpelthen ikke nok for dig. Dine mest tilfredsstillende øjeblikke opstår, når du har en dyb kontakt med din kæreste, og dette sker ikke kun i soveværelset.

Annoncering
til top

Solen i 9. hus

Din seksuelle energi er levende og entusiastisk, og i et kærlighedsforhold vil du sandsynligvis lægge den største vægt på livfuldhed.

Rammerne for kærlighedsakten påvirker dit humør, men du er ikke tilbøjelig til at være fordringsfuld.

Du vil muligvis være lykkeligst med en ung kæreste, en som vil reagere på ømhed i lige så høj grad som på lidenskab, og som også kan matche din overflod af energi.

Når du og din partner får problemer, er du som regel i stand til at trænge ind til problemets kerne og foreslå en løsning.

til top

Månen i Stenbukken

Du er ikke et mennesker, der kaster sig overilet ud i et forhold, men sædvanligvis bakker du heller ikke ud af et.

Det, du ønsker, er en partner, som grundlæggende binder sig til dig, således at du ved, at du arbejder med noget reelt og varigt.

For dig er oprigtighed det vigtigste aspekt ved det seksuelle udtryk.

Du har en betydelig evne til at sublimere seksualiteten over i andre kærlighedsområder. Du kan finde stor følelsesmæssig tilfredsstillelse ved at drage omsorg for din partner på en måde, som ikke er fysisk seksuel. Det bedste forhold for er et, der er langvarigt, så du får rige muligheder for at udtrykke din kærlighed gennem en længere periode.

til top

Månen i 3. hus

Du udtrykker sædvanligvis dine kærlige følelser verbalt, og du bør ikke tøve med at lade din kæreste vide, hvordan du føler.

Det vil også være en god idé at tale meget med din partner om personlige problemer, idet dette for dig vil være den bedste måde at klare dem på.

Ord kan faktisk være din primære metode til at videregive kærlighed og forståelse på alle niveauer. I alle intime situationer vil dine kærlige ord og opmuntringer højne den seksuelle oplevelse, så hold dig ikke tilbage.

Dit bedste forhold til en kæreste vil være et, som er kammeratligt og afslappet og delvist præget af et bror-søsterforholds intime uformalitet.

til top

Venus i Løven

Denne placering indikerer, at du ejer et generøst begær og en sund seksuel appetit.

Din smag går mere i retning af en total, end af en specifikt lokalcentreret kropslig sensualitet.

Du er ikke interesseret i imponerende udstyr; du ønsker bare, at nydelsen skal være nemt tilgængelig.

Hvis der er nogen ulemper ved denne placering, må det være, at du stiller store krav til standard og ikke finder dig i nærighed eller kedsomhed.

til top

Venus i 10. hus

Du føler dig muligvis særligt tiltrukket af personer, som er kendte, eller som er fremragende på deres professionelle felt.

Men du bør være omhyggelig med at skelne mellem din partners personlige behov og følelser og så hans eller hendes arbejdsresultater eller omdømme.

Du vil også selv gerne have, at andre tænker godt om dig, og du har måske succes med at opbygge et professionelt omdømme. Men her kan du løbe ind i det samme problem, med modsat fortegn - din partner vil måske forvente, at du lever op til dit ydre image, frem for at du blot er dig selv.

Hvis din kæreste også er involveret i din professionelle tilværelse, kan forholdet bliver et virkeligt sammensurium af krydsbindinger og ydre motiver. Det vil derfor være bedst at isolere dit privatliv fra dine egne og din partners officielle aktiviteter.

Annoncering
til top

Mars i Vædderen

Selvom du muligvis ikke er specielt fremfusende i din sociale adfærd, er du sædvanligvis den, der tager initiativet, når det gælder fysisk kærlighed.

Du er spontan og ivrig, og du kan godt lide at deltage aktivt i elskovslegen. Men midt i al din iver skal du passe på, at du ikke lader dig rive med og efterlader din partner følelsesmæssigt på et tidligere stadium i kærlighedsakten. Det er din opgave at lære tilbageholdenhed og vedholdenhed.

Lad ikke din impulsivitet få dig til at binde dig for tidligt eller handle overilet ud fra enten kærlighed eller vrede.

til top

Mars i 7. hus

Du hælder muligvis mod nogle temmelig intense, ihærdige forhold, hvor både du og din partner giver og kræver en stor mængde energi.

Du bør være særligt omhyggelig med, at jeres respektive roller i forholdet er tydelige, for at undgå stridigheder med hensyn til hvilke områder, der hører under hvem.

Men du har det bedst med en konstant partner, som er til stede meget af tiden, for du får en stor del af din energi og lyst fra partneren, om så også blot i form af inspiration.

Note: Mars står teknisk set i slutningen af hus 6 og tolkes derfor i hus 7.

til top

Mars i opposition til Ascendanten

Din fysiske energi kan komme og gå, men når den er lavest, kan du komme til at dræne din partner for energi og inspiration. En kæreste kan også få dig til at målrette energien, for du har mere lyst til at foretage dig ting i et parforhold.

Du vil muligvis også opleve, at din kæreste er den, der tager initiativ til elskov eller til andre aktiviteter, om end ikke på nogen overdrevent aktiv eller dominerende måde.

Du bør forsøge at holde lidt igen på energien. Du er tilbøjelig til at kaste dig ud i alle mulige aktiviteter, hvilket kan gøre dig alt for udmattet til, at du kan nyde nattens glæder.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Aly Prince Khan [Adb] (mand)
født den 13. juni 1911 lokaltid: 14:00
i Turin, ITALY U.T.: 13:00
7e40, 45n03 sid. tid: 06:53:33

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tvilling 21°23'10 i hus 9 direkte
Måne Stenbuk 9°10'39 i hus 3 direkte
Merkur Tvilling 0°44'40 i hus 8 direkte
Venus Løve 5°10'21 i hus 10 direkte
Mars Vædder 7°41'31 slutningen af hus 6 direkte
Jupiter Skorpion 5°13'39 slutningen af hus 1 retrograd
Saturn Tyr 15°03'49 i hus 8 direkte
Uranus Stenbuk 28°44'33 i hus 4 retrograd
Neptun Krebs 20°09'33 i hus 10 direkte
Pluto Tvilling 27°17'02 i hus 9 direkte
Sand Måneknude Tyr 9°18'58 i hus 8 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 10°10'00
2.Hus Skorpion 6°20'03
3.Hus Skytte 7°25'12
Imum Coeli Stenbuk 12°19'01
5.Hus Vandbærer 16°27'37
6.Hus Fisk 15°58'55
Descendant Vædder 10°10'00
8.Hus Tyr 6°20'03
9.Hus Tvilling 7°25'12
Medium Coeli Krebs 12°19'01
11.Hus Løve 16°27'37
12.Hus Jomfru 15°58'55

Større aspekter
Sol Konjunktion Pluto 5°54
Måne Kvadrat Mars 1°29
Måne Sekstil Jupiter 3°57
Måne Trigon Saturn 5°53
Måne Kvadrat Ascendant 0°59
Merkur Sekstil Venus 4°26
Merkur Trigon Uranus 2°00
Venus Trigon Mars 2°31
Venus Kvadrat Jupiter 0°03
Venus Sekstil Ascendant 5°00
Mars Kvinkuns Jupiter 2°28
Mars Opposition Ascendant 2°28
Saturn Sekstil Neptun 5°06
Uranus Kvinkuns Pluto 1°28
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt