•    
  Actuele planetaire posities
  18-feb-2018, 05:20 UT/GMT
  Zon2929'49"11s39
  Maan2624'44"4s38
  Mercurius03'57"13s16
  Venus94'39"9s31
  Mars1348'56"22s01
  Jupiter2239'58"17s19
  Saturnus627'26"22s24
  Uranus2528'50"9n21
  Neptunus1323'31"7s22
  Pluto2020'19"21s31
  Ware Knoop1456'16"r16n21
  Cheiron2638' 6"1n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Al Sharpton [Adb], geboren op 3 oktober 1954
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Al's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Al al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dit geeft aan, hoezeer hij zich vereenzelvigt met de normen en waarden die in sprookjes voorkomen. Prinsen zijn edelmoedig en prinsessen zijn beminnelijk, en Al probeert steeds om beide eigenschappen tegelijkertijd in zich te verenigen. Dit sterke gevoel voor rechtschapenheid [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Al's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Al is geen kind dat omweggetjes gebruikt, of doet alsof. Al in de eerste maanden van zijn leven laat hij zich duidelijk en direct horen, of hij nu honger heeft, zich alleen voelt, boos wordt of lief is. Als hij ouder wordt straalt hij een duidelijk zichtbare eerlijkheid [...]

Als Al iets wil is iedereen meteen op de hoogte. Hij is niet bang voor gezonde agressie, en kan maar moeilijk begrijpen waarom hij niet zou proberen te krijgen wat hij wil hebben, en er desnoods voor te vechten. Het is waarschijnlijk dat hij fysiek erg actief en energiek [...]

Verborgen trekjes

Hoewel hij een gezonde en praktische instelling heeft, droomt en fantaseert Al ook veel, maar dat stopt hij heel diep weg. Maar soms duiken die dromen op in zijn gewone leven, en roepen dan een rusteloos en ontevreden gevoel op. Hij is stilletjes veel fijngevoeliger en [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Lachen en plezier maken zijn voor hem van levensbelang om zich prettig te kunnen voelen. Een beklemmende of emotioneel broeierige sfeer kunnen hem erg kwetsen en hem totaal van slag brengen. Hij moet voelen dat de mensen die hem na aan het hart liggen hem vertrouwen. Ook moet [...]

[..] Maar in deze relatie, die hij als ideaal ziet, staat zijn vader (op zijn minst zo nu en dan) stralend model voor alle mythische eigenschappen die deel uitmaken van rechtschapen mannelijkheid. Al wil graag dat zijn vader een fatsoenlijk en edelmoedig man is, waarbij het niet [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst