•    
  Actuele planetaire posities
  20-jan-2018, 13:46 UT/GMT
  Zon027' 1"20s03
  Maan850' 7"10s15
  Mercurius1310'16"23s27
  Venus38'43"20s32
  Mars2619'26"18s36
  Jupiter1953'44"16s40
  Saturnus337'20"22s30
  Uranus2442'36"9n03
  Neptunus1224'52"7s44
  Pluto1926'38"21s36
  Ware Knoop1455'29"16n21
  Cheiron2516' 6"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf januari 2018
voor Al Sharpton [Adb], geboren op 3 oktober 1954
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat uw wereld in belangrijke mate draait om het leven, de gevoelens en de behoeften van anderen, zult u bepaalde ontmoetingen en gemoedstoestanden in het komende jaar waarschijnlijk als nogal bedreigend ervaren. Vermoedelijk bent u zich er sterk van bewust dat u een afzonderlijk individu bent. Dit kan u behoorlijk angstig maken en fundamentele angst voor eenzaamheid oproepen die ertoe leidt dat u probeert verandering te bevechten door de structuren en banden te verstevigen die u emotionele en [...]

Vrijheid binnen grenzen

Chiron driehoek Uranus: Midden mei 2016 tot begin februari 2019

[..] Het kan een creatieve en helende tijd zijn, omdat u uw idealen duidelijker kunt formuleren en ook kunt leren om op een creatieve manier te leven binnen grenzen die u niet kunt veranderen. Als u in staat bent te accepteren dat er een kloof bestaat tussen de visie [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] U merkt misschien zelfs dat de sterkere klemtoon op uw gevoelens en behoeften ten goede kan komen aan uw creatieve expressie en vermogen uw dromen te verwezenlijken, omdat u zich meer bewust bent van uw verbondenheid met anderen. Probeer te voorkomen [...]

Emotionele teleurstellingen

Chiron vierkant Maan: Begin juni 2016 tot midden februari 2019

[..] U kunt kritisch, veeleisend, geërgerd, boos en misschien zelfs regelrecht kinderachtig zijn. Er is echter innerlijk een genezingsproces gaande dat uw begrip voor uzelf en uw behoeften kan verbeteren, en u ook kan helpen verdraagzamer en begripvoller te zijn [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Klaar voor actie

prog. Maan sextiel prog. Mars: Eind juli 2018 tot midden september 2018

[..] Al zult u naar alle waarschijnlijkheid ook van deze tijd genieten als u niets speciaals onderneemt om vooruit te komen, u zou er nog veel meer van profiteren door een of ander direct doel te stellen waarop u uw energie kunt richten. Vermoedelijk hebt u momenteel veel [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Richting zoeken

Neptunus conjunct Midhemel: Eind april 2016 tot midden februari 2019

[..] Te midden van dergelijke fantasieën die misschien een beetje te algemeen zijn of waarin u op een wat overdreven manier de redder speelt, kunt u de zaden vinden van een belangrijke rol die u intens graag zou willen vertolken in de wereld, als uw unieke bijdrage tot het [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Verstoorde communicatie

prog. Maan oppositie Mercurius: Eind oktober 2018 tot midden december 2018

[..] Geen enkel individu is maar één "ding", en u bent geen uitzondering. Momenteel zoekt u waarschijnlijk nieuwe ervaringen op het emotionele vlak die overeenstemmen met de mening die u zich over het leven hebt gevormd, vooral wat betreft uw hobby's, interesses [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Een onderzoekende geest

Uranus vierkant Jupiter: Eind april 2017 tot begin februari 2019

Het is waarschijnlijk een opwindende en inspirerende tijd. Vermoedelijk zoeken uw geest en ziel naar meer verheven dingen om zich mee bezig te houden, voelt u diepe onrust en zit u vol onbenutte mogelijkheden die erom vragen tot expressie te worden gebracht. Al verlangt [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Bang voor het donker

Pluto conjunct Chiron: Eind maart 2018 tot begin december 2021

[..] Maar u hebt, hopelijk, ook de mogelijkheid om tot het besef te komen dat u een belangrijke kans krijgt om bepaalde destructieve houdingen te veranderen, zodat u mensen en het leven op een gelukkiger, flexibeler en begripvoller manier zult kunnen benaderen. De keuze [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst