•    
  Planetpositioner
  20-Mar-2018, 04:29 UT/GMT
  Sol2930'44"0n12
  Måne154'24"7n25
  Merkur1622'18"9n10
  Venus1623'14"5n36
  Mars125'29"23s30
  Jupiter231'58"r17s20
  Saturn828' 8"22s17
  Uranus2650'52"9n51
  Neptun1431'13"6s56
  Pluto210'41"21s28
  Sand Månek.140' 3"r16n37
  Chiron2822'24"2n30
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Roger Frison-Roche [Adb], født 10 Februar 1906
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Rogers fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Roger med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han er meget opsat på at være til behag og bange for ikke at gøre det rigtige, og disse træk kan desværre let misbruges af andre. Det er vigtigt at han lærer omsorg og kærlighed til sig selv under opvæksten. Eftersom han i stigende omfang vil søge at analysere og forstå [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Rogers indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Som helt lille vil han være domineret af sine basale behov ligesom alle andre børn, men efterhånden som han bliver større, vil hans medfødte sarthed begynde at vise sig. Han vender sig bort fra alt lavt, groft eller dyrisk både på det fysiske og det emotionelle plan, og [...]

[..] Forældrene behøver ikke vogte over ham for at få ham til at passe sit skolearbejde ­ hvis et fag vækker hans interesse, vil han kun være glad for at arbejde med det. Roger er også meget nysgerrig over for livet ­ så vær forberedt på uendelige rækker af spørgsmål om alt muligt. Hvis det [...]

Skjulte træk

Rogers medfødte forfinelse kan gøre det vanskeligt for ham at takle sine egne stærke lidenskaber, efterhånden som han vokser op. På trods af hans behov for harmoni, kan hans følelser og begær være rå og magtfulde og alt andet end civiliserede. Det kan være svært nok, selv [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Skønt han godt kan give udtryk for sårethed og ængstelse ved en urolig opførsel, tragter han i virkeligheden efter ro og orden frem for kaos, og han vil altid reagere positivt, hvis forældrene bevarer deres følelsesmæssige ligevægt under en krise. Roger har en tendens til [...]

[..] et stort arbejdspres eller konflikter i familien, betyde at far og søn har mindre tid sammen, end de begge kunne ønske. Men det er kvaliteten af deres forhold, og ikke kvantiteten, der betyder noget. I samværet mellem far og søn bør indgå fritidsinteresser, fornøjelser, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt