•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 22:20 UT/GMT
  Zon2947'44"20s11
  Maan057'40"12s30
  Mercurius1213'42"23s28
  Venus220'12"20s42
  Mars2555'36"18s30
  Jupiter1948'37"16s39
  Saturnus333' 6"22s30
  Uranus2442' 1"9n03
  Neptunus1223'43"7s45
  Pluto1925'20"21s37
  Ware Knoop1454'48"16n22
  Cheiron2514'36"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Jack Steele Parker [Adb], geboren op 6 juli 1918
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Jack Steeles geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Jack Steele al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Maar hij is ook vol levenslust, heeft veel fantasie, en wil het liefst alles zo intens mogelijk ervaren. Hij is ook een bron van inspiratie voor zijn ouders en voor de rest van het gezin, want zijn opgeruimdheid en enthousiasme werken aanstekelijk. Het de kop indrukken van [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Jack Steeles innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] In de eerste paar maanden van zijn bestaan kan dit invoelend vermogen blijken uit een scherp aanvoelen van wat zijn ouders bezig houdt, maar waar ze niet over praten. Ook kan hij op een bijna telepathische manier de sfeer om hem heen "lezen". Als er conflicten zijn die niet [...]

[..] Hij is uiterst creatief, en daarnaast vloeit hij bijna over van sympathie voor anderen. Deze twee dingen maken dat hij een kind is met het zeldzame talent om met zichzelf voor de dag te komen op een manier, die anderen tot in hun hart raakt. Maar het is niet onwaarschijnlijk [...]

Verborgen trekjes

[..] Hierdoor leert Jack Steele dat hij alleen zijn moet accepteren, en leert hij omgaan met het feit dat scheiding in emotioneel opzicht nu eenmaal een onvermijdelijk gegeven is. Dat is iets wat iedereen in zijn jeugd overkomt ­ en trouwens, ook later in het leven. Als hij duidelijk [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zijn verlangen naar zekerheid en naar een gevoelsband is zo groot, dat hij zich op een theatrale manier echt bokkig en humeurig kan gedragen. Dat gebeurt vooral als hij zich in een isolement voelt, of ouderlijke genegenheid met broertjes of zusjes moet delen. Jack Steele [...]

[..] Hoe meer vader en zoon in staat zijn om een heel gewone, maar sterke relatie op te bouwen, menselijk en realistisch, des te gunstiger is dit bij het opgroeien voor Jack Steele. Hij zal dan in staat zijn om onderscheid te maken tussen de echte man van wie hij houdt, en de [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst