•    
  Actuele planetaire posities
  23-apr-2018, 02:19 UT/GMT
  Zon253'29"12n28
  Maan522'38"18n25
  Mercurius710'58"0n56
  Venus283'17"20n13
  Mars1938'31"23s00
  Jupiter2019'27"r16s36
  Saturnus97'42"r22s14
  Uranus2844'38"10n32
  Neptunus1538'50"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Ware Knoop1114'10"17n24
  Cheiron018'24"3n15
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Jean-Paul Gaultier [Adb], geboren op 24 april 1952
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Weegschaal Ascendant *Zon in Stier *Zon in het Zevende Huis *Maan in Stier *Maan in het Zevende Huis *Venus in Ram *Venus in het Zesde Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Eerste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 24 april 1952 om 19:00 in Bagneux, France.

Je zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Weegschaal en je Maan staat in Stier.

naar boven

Weegschaal Ascendant

Met dit teken op de ascendant ben je hoogstwaarschijnlijk aantrekkelijk voor anderen en vast heel populair. Jij gebruikt niet je kracht, maar je charme om anderen ervan te overtuigen iets op jouw manier te doen.

Je hebt een hekel aan lelijk, in welke vorm dan ook, dus doe je je best om alles prettig te laten verlopen en mooi te maken.

Om die reden kleed je jezelf graag opvallend elegant. Je ontwikkelt wellicht al vroeg gevoel voor kunst, muziek en literatuur.

Omdat je zo graag plezierig wilt overkomen moet je er wel voor oppassen niet steeds compromissen te sluiten, vooral als het gaat om dingen die belangrijk voor je zijn. Soms is het noodzakelijk om ergens voor te vechten en moet je leren wanneer en hoe je dat moet doen.

naar boven

Zon in Stier

Je bent heel geduldig en doet dingen graag op je gemak zodat je rustig kunt bekijken wat er allemaal precies gebeurt.

Je bent op comfort gesteld. Met jouw liefde voor gemak en eenvoud probeer je wellicht veeleisende situaties te vermijden, maar je hebt ook die ervaringen nodig om te groeien.

Mensen zijn vast dol op je omdat je zo affectief bent. Je geeft en ontvangt moeiteloos. Maar proberen mensen misbruik te maken van jouw meegaandheid dan zullen ze ontdekken dat je uiteindelijk heel boos kunt worden en niet snel kalmeert wanneer dat gevoel eenmaal is losgemaakt.

Je hebt er moeite mee je in te zetten voor abstracte doeleinden. Het is geen probleem voor je om je langdurig in te zetten voor bepaalde resultaten, maar je moet begrijpen waarvoor je het doet en je met dat doel kunnen identificeren.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zevende Huis

Je bent op je best in combinatie met een ander, of je nu samenwerkt of plezier maakt. Je verstaat de kunst je eigen behoeftes af te stemmen op die van een ander, zodat jullie samen een duo vormen dat beter functioneert dan elk van jullie apart.

Je bent heel sociaal en hebt al vroeg geleerd om goed met anderen om te gaan. Je bent dan ook in staat om bijvoorbeeld een meningsverschil bij te leggen tussen twee mensen omdat jij beide kanten van een verhaal begrijpt.

Sommige mensen met deze stand laten een andere kant van de zevendehuis Zon zien. Dan ben je dominant en heb je de neiging om te bazen en bekvechten met anderen, in plaats van vredig met hen om te gaan. Maak daar geen gewoonte van, want uiteindelijk wordt iedereen moe van ruzie.

Leer om wat onafhankelijker te zijn. Probeer te vermijden dat je compromissen gaat sluiten waardoor je belangrijke dingen moet opgeven, alleen maar om aardig te zijn en vriendjes te blijven.

naar boven

Maan in Stier

Je houdt van warmte en comfort en van vertrouwde omstandigheden. Je bent heel liefdevol en affectief en snakt andersom ook naar de liefde en aandacht van de mensen om je heen.

Je hebt heel veel geduld en laat je niet snel op de kast jagen. Je bent hulpvaardig en steunt de mensen die dat nodig hebben.

Soms vind je het moeilijk om op gang te komen. Het kan je moeite kosten om een aangename situatie los te laten en erop uit te gaan omdat er werk aan de winkel is.

Emotioneel gezien ben je heel koppig.

Je bent gericht op geld en probeert altijd manieren te verzinnen om iets te verdienen, niet omdat je zelfzuchtig bent, maar omdat je zekerheid zoekt.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

Intieme vrienden kies je op basis van jouw emotionele reacties op hen. Tenzij mensen sterk op je gevoel inspelen en emotionele steun en veiligheid bieden, voel je jezelf niet tot hen aangetrokken.

Je trekt mensen aan wiens gevoelens sterk zijn en duidelijk aan de oppervlakte liggen, want je voelt graag emotionele betrokkenheid bij je vrienden. Zulke mensen helpen ook om je eigen gevoelens te leren begrijpen.

De kans bestaat dat je al vroeg in je leven trouwt of een hechte band met iemand aangaat. Je hebt de veiligheid en emotionele nabijheid van een relatie nu eenmaal nodig.

naar boven

Venus in Ram

Je bent heel spontaan affectief naar anderen, maar je wilt niet dat er iemand beslag op je legt. Omdat je op dit gebied niet verlegen of gereserveerd bent toon je vrijelijk je gevoelens. Je wilt dan ook de ruimte en vrijheid hebben om van wie dan ook te houden. Je geeft niet gemakkelijk toe aan je partner, want je wilt altijd je eigen zin doordrijven. Dat kan een probleem vormen in je vriendschappen. Je kunt ook van nu af aan flexibel proberen te zijn en leren hoe je compromissen kunt sluiten met vrienden, familie en andere mensen.

Mensen mogen je meestal graag, vooral omdat je jezelf bent, niet speciaal om je charmes. Je weet wat je wilt en bent bereid om dat na te jagen.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

Deze stand van Venus is meestal een teken van zo'n goede gezondheid dat zelfs als je je lichaam een beetje verwaarloost en misbruikt, je toch gezond blijft.

Je hebt het gevoel dat liefde een soort dienstverlening is. Hoe meer je kunt doen voor een ander, hoe beter het gevoel dat je ervan krijgt. Maar je vindt het wellicht niet zo gemakkelijk om op jouw beurt iets van je geliefden aan te nemen. Misschien denk je dat je het niet waard bent dat anderen van je houden. Als dat zo is moet je echt je best doen om uit te zoeken waarom je wel goed, geliefd en de moeite waard bent en dat zoiets niet enkel in je fysieke kennis of je werkinzet schuilt.

Deze stand geeft aan dat je later een carrière kiest op een Venusachtig gebied zoals entertainment, kunst of nijverheid, advies of werk dat met schoonheid of recreatie te maken heeft.

Adverteren
naar boven

Mars in Schorpioen

Je hebt een sterke wil en je laat zonder poespas weten wat je wilt. Toch lijk je niet bijzonder opdringerig, eerder aanhoudend. Als iemand je kwaad maakt, ontplof je niet, maar begint er wel iets te broeien. Dat je van streek bent wordt duidelijk door de neiging om dan sarcastische en bittere opmerkingen te maken.

Ook de intensiteit van je woede, al is die ingehouden, kan vrij beangstigend zijn. Vooral voor mensen die niet zo'n sterke emoties hebben als jij.

Als het nodig is ben je een vechter, maar je bent er niet op uit. Neem je de uitdaging aan, dan vecht je met hart en ziel.

Je bent heel emotioneel betrokken bij de wereld om je heen en er is maar weinig waarop je niet reageert.

naar boven

Mars in het Eerste Huis

Je bent zeer energiek en komt vol zelfvertrouwen voor jezelf op. Je gaat een conflict nooit uit de weg. Soms zoek je zelfs onenigheid als die er helemaal niet is. Pas op, want daardoor kunnen mensen een hekel aan je krijgen.

Heb je de leiding en die krijg je vooral later ongetwijfeld, dan functioneer je heel energiek.

Je kunt vrij impulsief en uiterst rusteloos zijn. Maar moet je ergens heel erg hard voor werken, met veel fysieke inzet, dan kun je je ei kwijt en heb je daar lol in.

Leer de tijd nemen om de kijk van anderen te begrijpen. Je hebt de neiging slechts van jezelf uit te gaan en kwaad te worden wanneer iemand jouw opvattingen aan de kaak stelt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Jean-Paul Gaultier [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 24 april 1952 kloktijd: 19:00
in Bagneux, FR U.T: 18:00
2e18, 48n48 sterrentijd: 08:20:01

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 4°29'06 in huis 7 direct
Maan Stier 9°56'50 in huis 7 direct
Mercurius Ram 9°59'59 in huis 6 direct
Venus Ram 18°10'35 in huis 6 direct
Mars Schorpioen 12°52'54 in huis 1 retrograde
Jupiter Ram 29°00'45 in huis 7 direct
Saturnus Weegschaal 9°53'59 in huis 12 retrograde
Uranus Kreeft 10°31'06 in huis 9 direct
Neptunus Weegschaal 19°57'17 in huis 12 retrograde
Pluto Leeuw 19°06'03 in huis 10 retrograde
Maanskn.(t) Waterman 28°18'46 in huis 4 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 25°26'15
2de huis Schorpioen 22°31'02
3de huis Boogschutter 25°32'32
Imum Coeli Waterman 2°43'10
5de huis Vissen 6°45'16
6de huis Ram 4°05'57
Descendant Ram 25°26'15
8ste huis Stier 22°31'02
9de huis Tweelingen 25°32'32
Medium Coeli Leeuw 2°43'10
11de huis Maagd 6°45'16
12de huis Weegschaal 4°05'57

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 5°28
Zon Conjunct Jupiter 5°28
Zon Sextiel Uranus 6°02
Zon Vierkant Midhemel 1°46
Maan Oppositie Mars 2°56
Maan Inconjunct Saturnus 0°03
Maan Sextiel Uranus 0°34
Maan Vierkant Midhemel 7°14
Mercurius Inconjunct Mars 2°53
Mercurius Oppositie Saturnus 0°06
Mercurius Vierkant Uranus 0°31
Venus Oppositie Neptunus 1°47
Venus Driehoek Pluto 0°55
Mars Driehoek Uranus 2°22
Jupiter Oppositie Ascendant 3°35
Jupiter Vierkant Midhemel 3°42
Saturnus Vierkant Uranus 0°37
Neptunus Sextiel Pluto 0°51
Neptunus Conjunct Ascendant 5°29
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst