•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 18:07 UT/GMT
  Zon2937' 0"20s14
  Maan2849'18"13s05
  Mercurius1158'17"23s28
  Venus26'57"20s45
  Mars2549' 5"18s28
  Jupiter1947'13"16s38
  Saturnus331'56"22s30
  Uranus2441'51"9n03
  Neptunus1223'24"7s45
  Pluto1924'59"21s37
  Ware Knoop1454'39"16n22
  Cheiron2514'11"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Jean Promutico [Adb], geboren op 23 november 1936
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Jeans geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Jean al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Maar er ontgaat haar weinig in anderen, en zij heeft er aan het begin van haar reis door het leven het meeste aan als haar ouders bereid zijn om open en eerlijk te praten over alle conflicten en problemen die zich binnen het gezin voordoen. Een ander uiterst positief punt [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Jeans innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Hoewel het lijkt alsof Jean zich net zo thuis op de wereld voelt als alle andere kinderen, hoort zij eigenlijk pas echt thuis in een wat ijlere, meer etherische sfeer. Zij is een kind dat over veel verbeeldingskracht beschikt, en zich misschien wel nooit helemaal op haar [...]

[..] Het is belangrijk dat haar ouders Jean op een behoedzame manier kennis laten maken met de vele kleurschakeringen die er in het leven zijn, net als in de menselijke natuur, want zij heeft de neiging om de dingen erg zwart-wit te zien. Slechte mensen zitten altijd op zwarte [...]

Verborgen trekjes

Naast en in tegenstelling tot de vrolijke en bijna luchthartige kant van Jeans persoonlijkheid, doet er ook nog een andere hoofdpersoon op haar innerlijk podium mee. Die steekt echter wat lastiger in elkaar. Deze minder goed ontwikkelde kant kan er echter voor zorgen dat [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het is alsof zij voortdurend de verzekering wil krijgen dat zij deel uitmaakt van één grote mensenfamilie, die onderling door hun gemeenschappelijke angsten, verlangens, dromen en behoeftes op een diep en mysterieus niveau verbonden is. Zij reageert direct op pijn en verdriet [...]

[..] Het allerbelangrijkste is dat haar moeder haar nooit een schuldgevoel geeft, en dat gebruikt als een manier om zich te verzekeren van Jeans loyaliteit. Haar dochter identificeert zich sterk met hoe haar moeder zich voelt, en komt met haar loyaliteit en sympathie uit vrije [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst