•    
  Planetpositioner
  27-Maj-2018, 05:33 UT/GMT
  Sol553'54"21n17
  Måne830' 8"9s32
  Merkur2419'57"17n54
  Venus99'47"24n54
  Mars355'49"21s47
  Jupiter167' 8"r15s29
  Saturn758'34"r22s19
  Uranus035'43"11n11
  Neptun1621' 5"6s15
  Pluto210'30"r21s33
  Sand Månek.758'22"r18n16
  Chiron146'33"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Jean Promutico [Adb], født 23 November 1936
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skytten, Månen i Fiskene *Ascendanten i Vægten, Venus i 3. hus *Solen i 2. hus *Venus i 3. hus *Månen i 5. hus *Saturn i 5. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 23 November 1936 kl. 3:45 i Baltimore MD, Alaska.

Dit soltegn er Skytte. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står i Fisk.

I tilfælde af at du undrer dig over, hvorfor du bliver kaldt for en Skytte i denne rapport: Hvis du var blevet født 21 ur 20 minutter tidligere, ville du være det foregående tegn Skorpion. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra et tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Skytten, Månen i Fiskene

Denne astrologiske kombination giver dig blidhed og fantasi. Du er en drømmende og upraktisk natur, og du er ofte ængsteligt optaget af at værne dig mod din egen fantasis dæmoner. I fredelige øjeblikke kan din profetiske natur komme til udfoldelse via din personlighed. Du har stærke religiøse tendenser og filantropiske, medlevende tilbøjeligheder. I forbindelse med kærlighed er dine følelser dybe og aktive. Din sympati og mildhed hjælper med at sikre harmoni i familielivet. Nøglen til et mere helstøbt selv ligger i at spille mere på din personligheds muntre elementer. Med større selvtillid kan din evindelige ængstelse aftage betydeligt.

til top

Ascendanten i Vægten, Venus i 3. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vægten op i horisonten. Dets hersker, Venus, er placeret i 3. hus.

Dette tyder på et liv, hvor du vil indtage en holdning, som er imødekommende, venlig og kærlig.

Mennesker med Ascendanten i Vægten er grundlæggende drevet af deres følelser og emotioner frem for af intellektet. Dit liv vil afsløre din skarpe iagttagelsesevne og en tendens til at skabe sammenligninger af en primært æstetisk karakter. Du vil ikke udfolde den helt store energi i dine gøremål og vil derfor have tendens til at følge rutinen og den mindste modstands vej. Du er et forstående menneske, som søger andres billigelse og er meget tilpasningsvillig. Din intuition er bemærkelsesværdig, og du får en rent sanselig glæde ud af at involvere dig i socialt samvær og elske alle sociale sider af tilværelsen.

Hvis du ikke får styr på denne tendens til at være så stærk engageret i menneskelige relationer, kan du blive alt for knyttet til andre og afhængig af dem.

Der findes en vis rastløshed, omskiftelighed og mangel på vedholdenhed i dit liv. Dit hovedsigte ligger hele tiden på favoriseringen af en sammensmeltning af to ting eller to personer.

Uheldigvis gør dette engagement i menneskers indbyrdes harmonisering og tilpasning dig en lille smule urealistisk og handlingslammet. Du vil imidlertid tage det afslappet, opføre dig sympatisk, være socialt orienteret og optaget af udsmykning, klæder, sociale konventioner, normer og æstetik. I kærlighed vil du, såfremt du gør alvor af forholdet, opdage, at forholdet er en konsekvens af din egen interesse i at smigre dig selv frem for at imødekomme nogen form for dybere følelser.

Erhvervsmæssigt vil du have tilbøjelighed for aktiviteter, som kræver en høj grad af kultur og endda viden om kunst.

Annoncering
Dette er blandt andet et tegn på, at dit biologiske Vægt-temperament vil være orienteret imod udviklingen af dine intellektuelle evner. Studier, kommunikationsmæssige forbindelser til fjerne slægtninge og alle aktiviteter, som indebærer forandring, vil sætte et vigtigt præg på din tilværelse. Din tankegang er venlig, følelsesladet og stærkt tiltrukket af æstetiske ting.

Dit temperament er optimistisk, lyst, roligt og muntert. Der er dog en vis tilbøjelighed til at være ekstravagant og endda doven. Du kan blive for afhængig af sanselige glæder.

til top

Solen i 2. hus

Solen stod i dit 2. hus ved fødslen. Denne placering gør økonomiske forhold - og fysisk erobring og besiddelse - til den centrale drivkraft i dit liv.

Det er en decideret nødvendighed, at du retter opmærksomheden mod at opnå materiel tryghed. Forpligtelsen til at give udgør stadig en reel vanskelighed for dig, som du må lære at håndtere.

Du bør nyde din egen velstand og tillige lære dig selv den kunst at give til andre. Du ønsker at blive respekteret i økonomiske situationer og kan godt lide at blive anset for at være et menneske, som er selvberoende.

Du har en god portion tillid til egne evner; du tror, at uanset hvad der sker, så vil du altid overleve økonomisk. Denne indflydelse fra Solen giver stærke løfter om succes i livet.

Dine svagheder i forbindelse med penge indbefatter en tendens til at være meget demonstrativ og et begær efter penge på grund af den magt, de giver. Når du bliver mere moden, vil mulighedernes døre åbne sig for dig ved hjælp af personer, som er højt placeret i regeringen. Gå ikke glip af denne chance.

til top

Venus i 3. hus

Venus stod i dit 3. hus ved fødslen. Du er meget interesseret i skabende kunst, og dine tanker og ord er omgivet af en aura af skønhed, smag og gode proportioner. Dit sind fornemmer faktisk de følelser, som er forbundet med naturen og de højere aspekter af alt menneskeligt. Venus på dette sted varsler om nogle behagelige og venlige relationer til familiens medlemmer; dit intellekt er sympatisk, ungdommeligt og tiltalende.

Nøglen til en bedre forening af dine mentale og følelsesmæssige funktioner ligger i en uddybelse af dine personlige relationer og en evne til at vende sig indad, så du kommer til at kende verden bedre ved hjælp af ægte selvindsigt.

til top

Månen i 5. hus

Månen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at du vil deltage aktivt i økonomisk spekulation med mange forandringer i den forbindelse. Du er født med en sans for at omgås andre mennesker og en evne til at kommunikere med dem, især i forbindelse med forretninger og projekter.

Din følelsesmæssige natur er meget orienteret imod glæden ved fornøjelser, og du udviser en stærkt nysgerrig tendens, som kan give økonomisk gevinst samt glæder i forbindelse med dine forretninger.

Trods dine positive egenskaber forholder det sig dog sådan, at du i kærlighed er meget omskiftelig, ustabil eller alt for optaget af banale ting.

Din kærlighedsfølelse er veludviklet og medfører en stræk trang til sanseoplevelser og lidenskabelige tilbøjeligheder, som uheldigvis ikke kun er rettet mod én person.

Det er muligt, at du livet igennem vil være tilknyttet flere forskellige, mindre forretningsinvesteringer med et ret godt udbytte.

til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Jean Promutico [Adb] (kvinde)
født den 23. november 1936 lokaltid: 3:45
i Baltimore MD, USA U.T.: 08:45
76w36, 39n17 sid. tid: 07:47:11

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skytte 0°53'55 i hus 2 direkte
Måne Fisk 17°37'57 i hus 5 direkte
Merkur Skytte 3°40'35 i hus 2 direkte
Venus Stenbuk 8°00'15 i hus 3 direkte
Mars Vægt 5°12'10 i hus 12 direkte
Jupiter Skytte 28°01'35 i hus 3 direkte
Saturn Fisk 15°47'48 i hus 5 stationær (D)
Uranus Tyr 6°39'54 i hus 7 retrograd
Neptun Jomfru 18°44'42 i hus 11 direkte
Pluto Krebs 28°38'19 i hus 10 retrograd
Sand Måneknude Skytte 24°30'28 i hus 3 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 21°30'02
2.Hus Skorpion 19°15'25
3.Hus Skytte 20°47'30
Imum Coeli Stenbuk 24°51'35
5.Hus Vandbærer 28°00'25
6.Hus Fisk 27°10'31
Descendant Vædder 21°30'02
8.Hus Tyr 19°15'25
9.Hus Tvilling 20°47'30
Medium Coeli Krebs 24°51'35
11.Hus Løve 28°00'25
12.Hus Jomfru 27°10'31

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 2°47
Sol Sekstil Mars 4°18
Sol Trigon Pluto 2°16
Måne Konjunktion Saturn 1°50
Måne Opposition Neptun 1°07
Merkur Sekstil Mars 1°32
Merkur Kvinkuns Uranus 2°59
Merkur Trigon Pluto 5°02
Venus Kvadrat Mars 2°48
Venus Trigon Uranus 1°20
Mars Kvinkuns Uranus 1°28
Jupiter Kvinkuns Pluto 0°37
Saturn Opposition Neptun 2°57
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt