•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 05:10 UT/GMT
  Sol532'10"9s29
  Måne1657'58"18n21
  Merkur1112'10"8s44
  Venus1634' 5"6s37
  Mars1724'25"22s29
  Jupiter2257'38"17s23
  Saturn657' 4"22s23
  Uranus2542'56"9n26
  Neptun1336'58"7s17
  Pluto2029'59"21s30
  Sand Månek.1447'50"16n24
  Chiron2658' 4"1n58
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Paul McDermott [Adb], født 13 Maj 1962
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Fiskene *Solen i Tyren *Solen i 3. hus *Månen i Jomfruen *Månen i 7. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Tvillingerne *Venus i 4. hus *Mars i Vædderen *Mars i 2. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 13 Maj 1962 kl. 0:55 i Adelaide, Australia.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Fisk, og din Måne står i Jomfru.

til top

Ascendanten i Fiskene

Du er meget sensitiv og kan hurtigt fornemme andres følelser, men på en sådan måde at disse følelser bliver dine egne. Derfor vil det være en god idé at undgå at omgås negativt indstillede mennesker, for ellers vil du også begynde at føle dig negativ. Du har tendens til idealisme, så det er vigtigt for dig at tro på noget ud over det, som du kan opfatte med dine sanser.

Din gode fantasi kan give dig talent for kunst eller musik, eller det dukker måske simpelthen op i form af en opfindsomhed og en kreativitet, som du kan anvende på mange områder af livet.

Du er meget forstående over for andre. Hvis nogen virkelig har brug for hjælp, så er du parat til at give den.

Du er ikke altid videre selvhævdende, og du kan måske misunde andre, som synes at have mere energi, eller som kan presse på for at få deres vilje. Lad være med at misunde dem, for verden har også brug for mennesker som dig, mere stille mennesker, som forsøger at gøre verden bedre for os alle.

til top

Solen i Tyren

Du er meget tålmodig og kan lide at gøre tingene langsomt, så du kan se, hvad der rent faktisk foregår.

Du holder af at have det behageligt. Med din forkærlighed for komfort og behagelighed vil du måske forsøge at undgå besværlige situationer, men i virkeligheden har du brug for den type oplevelser for at blive mere moden.

Andre mennesker vil formentlig kunne lide dig, fordi du er kærlig; du har nemt ved at give og modtage kærlighed. Men hvis andre forsøger at udnytte din fredsommelighed, opdager de hurtigt, at når først din vrede er vakt, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du har svært ved at arbejde for abstrakte mål. Du har ikke noget imod at arbejde længe for resultater, som du ønsker dig, men du er nødt til at kunne forstå disse resultater og at kunne forholde dig til dem.

Annoncering
til top

Solen i 3. hus

Dit sind er aktivt, kvikt og videbegærligt. Du holder af at tale og stille spørgsmål, selvom du sommetider taler, når du ikke har noget at sige. Jo mere du kan se og opleve, desto lykkeligere er du.

Din nysgerrighed og din hurtige tankegang vil være dig til hjælp i skolen, men du bør lære en vis selvdisciplin.

Når du bliver ældre, vil kommunikation muligvis udgøre en vigtig del af din karriere.

Du kan lide at prøve kræfter med andre rent intellektuelt, f.eks. i diskussioner, venlige såvel som uvenlige, samt i ordlege og løsningen af gåder.

til top

Månen i Jomfruen

Du er et ret alvorligt, men sædvanligvis muntert menneske. Når du erkender, at der er noget, du skal gøre, så er du villig til at gå ud og gøre det. Du kan lide at fremstille ting og kan blive ganske god til det, da du arbejder meget omhyggeligt.

Du er sirlig og kan lide at have orden omkring dig hele tiden. Det generer dig, når tingene ikke er på plads. Du er optaget af dit helbred, og du følger de bedste sundhedsvaner, du kender.

Når du er sammen med andre, holder du dig for dig selv, for du er en anelse sky. Du bør lære at anerkende dine egne fortrin og ikke være så selvkritisk.

Du kan lide at være til nytte og at hjælpe andre, for det giver dig følelsen af at være mere værdifuld. Men sørg for at du virkelig har lyst til at gøre disse ting, for hvis du gør dem modvilligt, vil folk ikke få ret meget ud af det.

til top

Månen i 7. hus

Du vælger dine personlige venner ud fra, hvordan du reagerer følelsesmæssigt på dem. Hvis ikke mennesker appellerer stærkt til dine følelser og tilbyder følelsesmæssig støtte og tryghed, føler du dig ikke tiltrukket af dem.

Du tiltrækker selv mennesker, hvis følelser er stærke og tæt ved overfladen, for du kan lide at være velunderrettet om dine venners sindstilstand. Grunden til, at du tiltrækker den slags mennesker, er, at de hjælper dig med at forstå dine egne følelser.

Det er sandsynligt, at du vil gifte dig eller danne et tæt parforhold tidligt i livet. Du har brug for sådan et forholds tryghed og følelsesmæssige nærhed.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 6 og tolkes derfor i hus 7.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Du er altid på udkig efter følelsesmæssig støtte fra andre og, hvis du er virkelig deprimeret, beskyttelse mod tilværelsens vanskeligheder. Du nyder ikke at kende nogen på en flygtig måde; du ønsker at vide alt om de mennesker, som er tæt på dig. Dette kan skabe visse misforståelser, fordi dine venner vil kunne føle, at du blander dig for meget i deres personlige anliggender og vice versa.

Dit forhold til din mor vil have meget at gøre med den persontype, som du vælger som kæreste eller ægtefælle, når du bliver ældre. Hvis dit forhold til hende har været trygt, nært og varmt, vil du være støttende og beskyttende over for den, du elsker.

Hvis din mor har virket fjern eller simpelthen ikke været til stede, når du havde brug for hende, vil du, når du bliver ældre, lede efter en partner, som vil være 'mor' for dig.

Annoncering
til top

Venus i Tvillingerne

Du holder af at møde mange mennesker og have så mange venner som muligt, for du elsker variation. Jo flere mennesker du kender, desto mindre keder du dig, så du handler ganske venligt og åbent.

Du udtrykker dig selv på en levende måde, og andre vil formentlig nyde din humor og dit interessante vid.

Denne Venus-placering betyder, at du vil være interesseret i kunst og poesi, når du bliver ældre.

Selvom du godt kan lide at vide en masse om mange forskellige mennesker, så er du ikke interesseret i at komme på nært hold af dem eller blive indblandet i deres liv. Du har muligvis vanskeligt ved at knytte dig tæt til nogen.

til top

Venus i 4. hus

Du holder af, at dine omgivelser er komfortable, behagelige, elegante og graciøse. Når du bliver ældre, vil du måske give dig til at samle på kunst eller andre genstande til udsmykning af dit hjem.

Det er vigtigere for dig end for andre at blive elsket af dine forældre. Formentlig vil du modtage al den varme og kærlighed fra dem, som du behøver. Men hvis dit forhold til dem begge eller den ene af dem er vanskeligt, vil du rent psykisk blive mere såret end de fleste andre.

til top

Mars i Vædderen

Du er et meget uafhængigt og selvhævdende menneske.

Du foretrækker at handle på egen hånd og at gå frem i dit eget tempo uden at vente på mennesker, som arbejder mere langsomt. Du kan også lide at være den første til at kaste sig over en ny aktivitet.

Du har intet ønske om at påføre dine venner din egen vilje, så længe de ikke forsøger at påtvinge dig deres måde at gøre tingene på. Men du nyder konkurrencen, når nogen udfordrer dig. Du bliver ret nemt vred, men du køler også hurtigt af og bærer ikke nag.

Dit største problem er tydeligvis at lære at samarbejde med andre. Du må lære at bøje af nu og da.

Du er også tilbøjelig til at være overilet og impulsiv og handle uden at tænke dig om. Hvis du bruger lidt tid på at være mere forsigtig, vil du få færre problemer.

til top

Mars i 2. hus

Når du ser noget, som du har lyst til at eje, ønsker du dig det rigtig meget og arbejder hårdt for at få det. Du føler, at det bør stå dig frit for at øde dine resurser eller penge bort, hvis du ønsker det, eller at være sparsommelig og forsigtig, såfremt du ønsker det. Men på grund af dette tvangsbetonede træk hos Mars vil du med langt større sandsynlighed være uforsigtig i den slags sager. Planlæg derfor omhyggeligt hvad du virkelig har brug for, og køb det så først efter grundige overvejelser.

Alle, der provokerer din stærke ejendomsfølelse, vækker din vrede. Det er ikke, fordi du er specielt selvisk, men du ønsker at give din gaver frivilligt og på egen foranledning.

I det lange løb må du lære at være mindre besiddende over for de ting, som du ejer. Ellers vil dine ejendele give dig større smerte end glæde.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Paul McDermott [Adb] (mand)
født den 13. maj 1962 lokaltid: 0:55
i Adelaide, AUSTL U.T.: 15-25
138e35, 34s55 sid. tid: 15:59:00

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 21°25'00 i hus 3 direkte
Måne Jomfru 3°34'15 slutningen af hus 6 direkte
Merkur Tvilling 12°59'03 i hus 4 direkte
Venus Tvilling 17°20'37 i hus 4 direkte
Mars Vædder 17°38'47 i hus 2 direkte
Jupiter Fisk 8°49'43 i hus 1 direkte
Saturn Vandbærer 11°19'39 i hus 12 stationær (R)
Uranus Løve 26°25'29 i hus 6 direkte
Neptun Skorpion 11°51'59 i hus 9 retrograd
Pluto Jomfru 7°31'56 i hus 7 retrograd
Sand Måneknude Løve 12°46'42 i hus 6 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Fisk 4°47'37
2.Hus Fisk 29°46'27
3.Hus Vædder 29°09'35
Imum Coeli Tvilling 1°51'07
5.Hus Krebs 5°08'09
6.Hus Løve 6°27'19
Descendant Jomfru 4°47'37
8.Hus Jomfru 29°46'27
9.Hus Vægt 29°09'35
Medium Coeli Skytte 1°51'07
11.Hus Stenbuk 5°08'09
12.Hus Vandbærer 6°27'19

Større aspekter
Sol Kvadrat Uranus 5°00
Måne Opposition Jupiter 5°15
Måne Konjunktion Uranus 7°09
Måne Konjunktion Pluto 3°58
Måne Opposition Ascendant 1°13
Måne Kvadrat Medium Coeli 1°43
Merkur Konjunktion Venus 4°22
Merkur Sekstil Mars 4°40
Merkur Kvadrat Jupiter 4°09
Merkur Trigon Saturn 1°39
Merkur Kvinkuns Neptun 1°07
Merkur Kvadrat Pluto 5°27
Venus Sekstil Mars 0°18
Jupiter Trigon Neptun 3°02
Jupiter Opposition Pluto 1°18
Jupiter Konjunktion Ascendant 4°02
Saturn Kvadrat Neptun 0°32
Uranus Kvadrat Medium Coeli 5°26
Neptun Sekstil Pluto 4°20
Pluto Opposition Ascendant 2°44
Pluto Kvadrat Medium Coeli 5°41
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt