•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 18:42 UT/GMT
  Zon24'33"10s44
  Maan2943'31"6n37
  Mercurius446' 8"11s25
  Venus1216'30"8s18
  Mars1521' 5"22s14
  Jupiter2248'17"17s21
  Saturnus640'22"22s24
  Uranus2534'41"9n23
  Neptunus1329'13"7s20
  Pluto2024'32"21s31
  Ware Knoop1450'23"r16n23
  Cheiron2646'32"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Roman Gabriel [Adb], geboren op 5 augustus 1940
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Romans geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Roman al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Omdat hij het heel moeilijk vindt om alleen te zijn, ook al is het maar voor eventjes, lijkt het soms of Roman erg afhankelijk is, en zich aan anderen vastklampt. Hij heeft er een enorme hekel aan om zich buitengesloten te voelen, en kan er ook niet tegen dat zijn ouders

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Romans innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Diep van binnen heeft hij echt het gevoel dat hij een speciale bestemming heeft, en het is absoluut zijn bedoeling niet om zich een toekomst te laten ontgaan die hij als groots en prachtig ziet. Ook al is hij pas een paar maanden oud, ook dan al beraamt hij plannen om ieders [...]

[..] Hij heeft heel veel aandacht en genegenheid nodig, en vaak bevestiging van het feit dat hij de moeite waard is om van te houden, totdat hij wat ouder is en precies weet wat hij wil. Vanaf dat moment zal hij proberen om aandacht en bewondering te krijgen voor wat hij kan, [...]

Verborgen trekjes

Ondanks het feit dat hij zo expressief is, en zo individualistisch ingesteld, wil Roman eigenlijk graag een heel gewoon kind zijn, dat deel uitmaakt van een heel gewone wereld. De behoefte om bijzonder te zijn zal de eerste jaren van zijn jeugd de dominerende factor in [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Als anderen boos worden of zich op een onvoorspelbare manier gedragen wil hij dat zij in staat zijn om dat uit te leggen, want pas daarna kan het leven weer zijn gewone loop nemen, zoals het was vóór de crisis. Het belang van zijn grote behoefte aan vaste rituelen en routines [...]

[..] De behoefte dat zijn vader voor een solide structuur zorgt komt, zolang Roman nog erg jong is, vermoedelijk op een heel concrete manier naar voren ­ hij wil er op kunnen vertrouwen dat zijn vader regelmatig fysiek aanwezig is. Vaderlijk gezag zal hem het gevoel van veiligheid [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst