•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 04:57 UT/GMT
  Zon131' 7"0n36
  Maan2941' 0"15n15
  Mercurius1651'53"9n36
  Venus1853'16"6n37
  Mars234'21"23s31
  Jupiter2257'25"r17s19
  Saturnus833'34"22s17
  Uranus2657'15"9n53
  Neptunus1435'41"6s54
  Pluto212'36"21s27
  Ware Knoop1346'58"r16n41
  Cheiron2829'38"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Roman Gabriel [Adb], geboren op 5 augustus 1940
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Ram *Zon in Leeuw *Zon in het Vijfde Huis *Maan in Maagd *Maan in het Zesde Huis *Venus in Kreeft *Venus in het Derde Huis *Mars in Leeuw *Mars in het Vijfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 5 augustus 1940 om 22:05 in Wilmington (New hanover) NC, Alaska.

Uw zonneteken is Leeuw. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Ram en uw Maan staat in Maagd.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Ram

Met deze stand bent u vrij daadkrachtig in relaties. U hebt de neiging initiatieven en de leiding te nemen als het gaat om ontwikkelingen binnen de relatie.

Uw belangrijkste doel is fysiek of psychisch tot de kern van de zaak te komen. Fysiek voorspel is voor u niet zo belangrijk, maar probeert u wat dit betreft niet al te ongeduldig te zijn tegenover uw geliefde.

Deze stand geeft aan dat u in een kamer vol mensen nog opvalt. Voor een vaste relatie kunt u beter zoeken naar iemand die kalm en gereserveerd is zodat uw dominante trekken evenwichtiger worden.

U past het beste bij iemand die u het initiatief laat nemen.

naar boven

Zon in Leeuw

Leeuw is het symbool voor de geliefde en de Zon geeft u in deze stand persoonlijke zwier, hartelijkheid en charme. De liefde is voor u een zorgeloos geven en nemen en u omringt uw partner met tederheid en affectie.

Het zit in uw aard om uw partner met affectie te overstelpen, maar dat kan iemand die dat niet gewend is verbazen of overdonderen. Het kan te veel van het goede zijn.

Verwacht van uw geliefde niet dat uw genegenheid op dezelfde wijze wordt beantwoord. Zelfs de diepste liefde kan op velerlei manieren worden geuit, dat moet u wellicht eens onderzoeken.

U bent een zeer loyale partner, zolang u bewegingsvrijheid hebt. Gun uw geliefde datzelfde recht en vermijd bezitterig gedrag en jaloezie. Loyaliteit komt uit het hart. Het zijn eerder de gevoelens dan de daden die u vertellen of een partner geschikt is voor u.

Hebt u problemen in een relatie, analyseer die dan met uw gevoel, niet met uw verstand.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vijfde Huis

Voor u is de liefde bedrijven een positieve, vrolijke vorm van ontspanning.

Uw liefdesleven is niet echt sterk gescheiden van de rest van uw activiteiten en vaak ontleent u evenveel plezier aan seks als aan andere vormen van recreatie en sociale contacten.

Wilt u het beste halen uit uw persoonlijke en seksuele creativiteit, dan zou uw geliefde net zo vrijgevochten moeten zijn als u. Zolang u uzelf veel bewegingsvrijheid gunt, zal seks een bron van geluk en plezier zijn.

naar boven

Maan in Maagd

U stelt hele specifieke eisen aan een geliefde en hebt de neiging er uiterst behoedzaam een te selecteren.

Ook bent u heel expliciet over de omgeving en omstandigheden waarin u de liefde bedrijft, zomaar ergens willekeurig is niets voor u.

Probeer uzelf niet al te bezitterig op te stellen naar uw partner en kunt u dat niet laten, zoek dan iemand die absoluut trouw is.

U bent een enorme steun bij het oplossen van problemen van uw partner en anderen en weet praktische adviezen te geven over hoe zijzelf beter tot hun recht komen.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Met veel fantasie creëert u de liefdesstructuren waaraan een affaire voor u moet voldoen om echt bevredigend te werken.

Zodra u ervaring hebt opgedaan in de liefde, bent u een zeer begripvolle en zorgzame geliefde, die als raadgever en lover een jonger iemand kan binnenleiden in de geheimen van het liefdesspel. In dat geval kan het moeilijk zijn voor uw geliefde om de overstap te maken van student naar gelijke, maar dat moet wel gebeuren als u een duurzame relatie voor ogen hebt.

naar boven

Venus in Kreeft

Uw lustgevoelens zijn sterk ontwikkeld, maar u ontlaadt deze meestal niet gelijkmatig, op een gemiddelde manier. Zij bouwen zich over een langere periode op en wanneer het dan tot expressie komt, is dat vaak op uiterst explosieve wijze.

Voor u is opperste liefde een allesomvattende ervaring waarin u volledig opgaat in uw geliefde, op een manier die de grenzen tussen uw beider persoonlijkheden wegvaagt.

Ware toewijding is gebaseerd op wederzijdse kracht en vertrouwen tussen gelijken. Soms omzeilt u het natuurlijke verlangen om compleet opgeslokt te worden door uw geliefde, of diegene totaal te willen bezitten, om uzelf niet steeds te verliezen.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Verliefde praatjes en een geliefde die verbaal affectief is zijn heel belangrijk voor u. Complimentjes en lief gefluister, naast een dialoog tijdens het liefdesspel, vertegenwoordigen voor u een belangrijk deel van seksueel genot.

Probeer een geliefde te vinden die net zoveel kennis van seks heeft als u en die bereid is om die kennis goed te gebruiken. Uw partner moet zeer communicatief zijn en met u over de liefde willen praten.

Adverteren
naar boven

Mars in Leeuw

Uw benadering van het liefdesspel is vrij direct en vriendelijk. Het zal u frustreren als een geliefde uitvoerige verleidingsprocedures verwacht voordat u aan de fysieke kant van de liefde toekomt.

Bent u echter zeker van uw kansen, dan bereidt u zich minutieus voor, vooral door niet te besparen op de entourage en de consumpties.

U bent de meest warmbloedige en openhartige geliefde die een mens zich kan wensen, maar u hebt de neiging steeds weer hetzelfde scenario te volgen, zonder dat u zich daar helemaal bewust van bent.

U bent eindeloos goedgeefs voor uw geliefde, vooral wat uw blijken van affectie betreft.

naar boven

Mars in het Vijfde Huis

Omdat u een heel open, bijna speelse kijk hebt op seksualiteit, hebt u geen last van de frustraties die dat voor zoveel mensen in onze overbeschaafde cultuur oproept.

U bent zelfs verbaasd als u iemand ontmoet met een ingewikkeld, onevenwichtig beeld van seksualiteit.

U bent het meest op uw gemak met iemand die net zo zonnig en plezierig in elkaar steekt als u.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Roman Gabriel [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 5 augustus 1940 kloktijd: 22:05
in Wilmington (New hanover) NC, USA U.T: 03+05
77w56, 34n13 sterrentijd: 18:51:17

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Leeuw 13°29'28 in huis 5 direct
Maan Maagd 14°52'17 in huis 6 direct
Mercurius Kreeft 25°39'34 in huis 4 direct
Venus Kreeft 2°33'09 in huis 3 direct
Mars Leeuw 21°24'05 in huis 5 direct
Jupiter Stier 14°17'07 in huis 1 direct
Saturnus Stier 14°23'22 in huis 1 direct
Uranus Stier 25°51'52 in huis 2 direct
Neptunus Maagd 23°45'03 in huis 6 direct
Pluto Leeuw 2°48'09 in huis 4 direct
Maanskn.(t) Weegschaal 12°38'13 in huis 6 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Ram 19°34'37
2de huis Stier 24°07'20
3de huis Tweelingen 19°21'08
Imum Coeli Kreeft 11°47'39
5de huis Leeuw 5°59'22
6de huis Maagd 7°00'18
Descendant Weegschaal 19°34'37
8ste huis Schorpioen 24°07'20
9de huis Boogschutter 19°21'08
Medium Coeli Steenbok 11°47'39
11de huis Waterman 5°59'22
12de huis Vissen 7°00'18

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mars 7°55
Zon Vierkant Jupiter 0°48
Zon Vierkant Saturnus 0°54
Zon Driehoek Ascendant 6°05
Maan Driehoek Jupiter 0°35
Maan Driehoek Saturnus 0°29
Mercurius Sextiel Uranus 0°12
Mercurius Sextiel Neptunus 1°55
Mars Vierkant Uranus 4°28
Mars Driehoek Ascendant 1°49
Jupiter Conjunct Saturnus 0°06
Uranus Driehoek Neptunus 2°07
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst