•    
  Actuele planetaire posities
  26-apr-2018, 21:34 UT/GMT
  Zon635'39"13n43
  Maan2756'28"4n11
  Mercurius954' 4"1n34
  Venus240'49"21n21
  Mars2129'45"22s51
  Jupiter1952'26"r16s28
  Saturnus95' 7"r22s14
  Uranus2857'39"10n37
  Neptunus1545' 5"6s28
  Pluto2116'58"r21s28
  Ware Knoop114'35"r17n27
  Cheiron030' 6"3n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Cindy Sherman [Adb], geboren op 19 januari 1954
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Cindys geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Cindy al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dit alles wil niet zeggen dat er ongevoeligheid of egoïsme in het spel is, maar eerder, dat Cindy heel graag in contact wil blijven met haar romantische binnenwereld, die zo vitaal is. De materiële werkelijkheid, die de tijd en energie van zoveel mensen opslokt, zal haar [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Cindys innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Haar levendige intelligentie wil voortdurend gestimuleerd worden, want dat is voor haar bij uitstek de manier om alles wat saai en steeds maar weer hetzelfde is, te vermijden. Dat werkt vermoedelijk niet alleen heel inspirerend op haar ouders en op de rest van het gezin, [...]

Omdat Cindy heel sterk het gevoel heeft dat zij een heel bijzonder kind is, zal zij alles in het werk stellen om het leeuwendeel te krijgen van de beschikbare liefde en bewondering van haar omgeving. Als zij niet in het middelpunt van de aandacht staat, is zij is in staat [...]

Verborgen trekjes

[..] Haar verborgen angsten zullen vermoedelijk blijken uit het feit dat zij zich bijzonder intens kan gaan hechten aan bepaalde mensen of aan een huisdier. Dat geldt ook voor bepaalde dierbare voorwerpen of voor allerlei vertrouwde rituelen. Dat geeft haar een gevoel van stabiliteit, [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Er is kans dat elk contact dat haar in emotioneel opzicht beklemt, of waar veel te weinig inspiratie en opwinding in aanwezig is, voor haar betekent dat er geen duurzame relatie uit kan groeien. Erg gehecht zijn aan haar ouders of aan haar broertjes of zusjes staat natuurlijk [...]

[..] Het is echter wel belangrijk dat Cindys moeder zorgt dat haar dochter haar niet ziet als een kwetsbaar slachtoffer van 's levens moeilijkheden, maar als een vrouw die haar eigen boontjes kan doppen, en wier leven de consequenties van haar eigen keuzes weerspiegelt. Als haar [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst