•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 05:21 UT/GMT
  Sol331'11"1n24
  Måne2755'37"19n44
  Merkur1648'46"r9n43
  Venus2122'57"7n37
  Mars342'44"23s33
  Jupiter2252' 9"r17s17
  Saturn838'38"22s17
  Uranus273'43"9n56
  Neptun1440' 6"6s53
  Pluto214'24"21s27
  Sand Månek.1341'36"r16n43
  Chiron2836'50"2n35
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for José Afonso [Adb], født 2 August 1929
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Løven, Månen i Krebsen *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 11. hus *Saturn i 4. hus *Månen i 10. hus *Venus i 10. hus *Solen i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 2 August 1929 kl. 10:30 i Aveiro,.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Krebs.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Løven, Månen i Krebsen

Du blev født med Solen i Løven og Månen i Krebsen. Indvendig er du et stolt, styrende, magtfuldt, selvsikkert og viljestærkt menneske. Du blev født med alle muligheder for at blive en god leder og en skabende kraft, både i erhvervslivet og privat. Man kan regne med dig, og du er trofast og generøs.

Stolthed er et af dine psykologiske nøglebegreber, og den kan give dig mulighed for at udføre store ting i livet. Du er munter og glad for fornøjelser og spil. Du indeholder en så stor vitalitet, at du sommetider føler, at du kunne forære noget af den væk til andre.

Solens placering i Løven får dig til at føle, at du ikke bliver påskønnet, for Løven leder efter sin egen oprigtige indstilling hos andre. Din kærlighed til andre kan virke nedladende, og du kan ubevidst komme til at behandle dem, som om de var dine underordnede. Udadtil er du styret af Månen i Krebsen. Nøglebegrebet til din personlighed er emotionalitet og psykisk ustabilitet. Du reagerer mere på følelser end på fornuft. Over for mennesker, som du kan lide, vil du være umådeligt generøs, forstående og beskyttende. I kærlighed er du meget følelsesfuld, bliver nemt fornærmet og er et offer for både negative stemninger og håb og entusiasme.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 11. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 11. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Annoncering
Venner, prominente personer inden for politik eller forretningslivet og et element af held udgør tre ting, som afgørende vil påvirke din generelle kurs i livet. Dine venskaber er baserede på intellektuelle meritter frem for noget andet.

Du vil til tider blive kritiseret, fordi du bliver for knyttet til mennesker, som rangerer lavere end dig.

Prøv at betone dine forbindelser til mennesker fra forretningsverdenen. De kan vise sig særdeles nyttige i forbindelse med de forskellige aktiviteter, som du måtte sætte i værk.

til top

Saturn i 4. hus

Saturn stod i dit 4. hus ved fødslen. Med denne placering kan du have følelsen af, at pligter og ansvar i din tidlige barndom var i modstrid med dine inderste, følelsesmæssige behov. Følgelig føler du dig frustreret og misforstået. Dette kan afstedkomme en følelse af frygt og mistillid til verden, som ikke virker fremmende på dine menneskelige relationer og din evne til kommunikation.

Men dette behøver ikke at være tilfældet. Selvom du måske føler, at din personlige frihed er blevet indskrænket, kan Saturn føre dig frem til en bedre forståelse af, hvad der har forvoldt denne følelse. Du ejer evnen til at lære meget om dit indre selv og om, hvad du behøver for at kunne opleve følelsesmæssig tryghed. Hvis du tager Saturns udfordringer på dig, vil du være i stand til at handle eller forlade tingene af egen fri vilje. Det er kun din indre pligtfølelse og ansvarlighed, som du står til ansvar over for.

Note: Saturn står teknisk set i slutningen af hus 3 og tolkes derfor i hus 4.

til top

Månen i 10. hus

Månen stod i dit 10. hus ved fødslen. Dette er blandt andet et tegn på din evne til at tilpasse dig skiftende vilkår. Uanset dine temperamentsmæssige egenskaber vil skæbnen anbringe dig i situationer, hvor du skal omgås offentligheden.

En vis offentlig omtale kan blive resultatet. Men du bør huske, at Månens succes er temmelig æterisk og ikke har nogen varig karakter.

Fantasi, en ihærdig indstilling og en evne til at forholde dig til et publikum figurerer blandt dine positive egenskaber. Udadtil vil du virke som et menneske, der reagerer mere på følelser end på fornuft, men du forsøger at foretage en logisk analyse af dine impulsive træk. Du vil bedst kunne udvikle dine evner i en professionel kreds, hvor dine medfødte tilbøjeligheder kan komme til udfoldelse i rimeligt omfang.

til top

Venus i 10. hus

Venus stod i dit 10. hus ved fødslen.

Du vil virke som et menneske, der søger harmoni, idet du har tendens til at værdsætte livets æstetiske kvaliteter, at engagerer dig i kunstneriske aktiviteter og til at ville eje alt, som er vidunderligt og smukt. Du besidder de nødvendige evner til at få succes i livet, især hvis dit erhverv er kunstnerisk eller musisk.

Meget af din succes er en følge af en personlig interesse og hårdt arbejde; du besidder personlige fordele og evner, og din sympatiske og intelligente opførsel fremkalder et stærkt forfinet billede.

Under alle omstændigheder er der meget gode muligheder for, at du opnår en vis social udmærkelse, et godt omdømme og økonomisk succes i en periode af dit liv.

Annoncering
til top

Solen i 11. hus

Solen stod i dit 11. hus ved fødslen.

Generelt er dette en gunstig placering. Gennem hele livet vil du blive støttet af mennesker, som indtager overordnede stillinger i verden. Efter livsmidten er der stor sandsynlighed for, at du vil opnå et godt omdømme og blive værdsat via dine forbindelser til fremtrædende personer. Skæbnen kan bibringe dig tilstrækkelig karakterstyrke og endda muligheder for at realisere dine ønsker til det yderste.

Åndeligt set virker du loyal, og du har en ligefrem og ærlig indstilling. Du er imidlertid meget bevidst om følelser af ophøjethed og værdighed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for José Afonso [Adb] (mand)
født den 2. august 1929 lokaltid: 10:30
i Aveiro, Portugal U.T.: 09:30
8w39, 40n38 sid. tid: 05:37:22

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 9°35'02 i hus 11 direkte
Måne Krebs 0°46'14 i hus 10 direkte
Merkur Løve 12°02'43 i hus 11 direkte
Venus Tvilling 26°51'01 i hus 10 direkte
Mars Jomfru 17°41'45 i hus 12 direkte
Jupiter Tvilling 10°22'34 i hus 9 direkte
Saturn Skytte 24°27'02 slutningen af hus 3 retrograd
Uranus Vædder 11°16'42 i hus 7 retrograd
Neptun Jomfru 0°18'00 i hus 12 direkte
Pluto Krebs 18°29'36 i hus 10 direkte
Sand Måneknude Tyr 17°39'01 i hus 8 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 25°30'18
2.Hus Vægt 21°10'40
3.Hus Skorpion 21°20'21
Imum Coeli Skytte 24°48'20
5.Hus Stenbuk 28°27'18
6.Hus Vandbærer 29°05'30
Descendant Fisk 25°30'18
8.Hus Vædder 21°10'40
9.Hus Tyr 21°20'21
Medium Coeli Tvilling 24°48'20
11.Hus Krebs 28°27'18
12.Hus Løve 29°05'30

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 2°28
Sol Sekstil Jupiter 0°48
Sol Trigon Uranus 1°42
Måne Konjunktion Venus 3°55
Måne Opposition Saturn 6°19
Måne Sekstil Neptun 0°28
Måne Kvadrat Ascendant 5°16
Merkur Sekstil Jupiter 1°40
Merkur Trigon Uranus 0°46
Venus Opposition Saturn 2°24
Venus Sekstil Neptun 3°27
Venus Kvadrat Ascendant 1°21
Mars Sekstil Pluto 0°48
Jupiter Sekstil Uranus 0°54
Saturn Trigon Neptun 5°51
Saturn Kvadrat Ascendant 1°03
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt