•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 16:41 UT/GMT
  Sol61' 8"9s18
  Måne2347'16"19n12
  Merkur126'33"8s20
  Venus1710' 3"6s23
  Mars1741'36"22s31
  Jupiter2258'46"17s23
  Saturn659'19"22s23
  Uranus2544' 8"9n26
  Neptun1338' 3"7s16
  Pluto2030'44"21s30
  Sand Månek.1448'17"16n23
  Chiron2659'41"1n59
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Robert Bresson [Adb], født 25 September 1901
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vægten, Månen i Vandbæreren *Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 1. hus *Jupiter i konjunktion med Ascendanten *Saturn i 1. hus *Månen i 2. hus *Neptun i opposition til Ascendanten *Solen i 9. hus *Venus i 10. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 25 September 1901 kl. 13:36 i Bromont-Lamothe,.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Vandbærer.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vægten, Månen i Vandbæreren

Disse astrologiske placeringer kan samlet gøre dig til en optimistisk og glad natur. Fordi du er opfyldt af så stor indre ro, retter du tankerne mod en forståelse af hele den menneskelige race.

Du er den fødte humanist - lighed, frihed og broderskab er dit motto, og det er ikke bare en frase for dig. Du bryder dig ikke om pomp og pragt, kunstighed og privilegier, men tiltrækkes af det beskedne, enkle og naturlige i livet. I sin helhed fremstår du som et yderst velintegreret menneske. Du havde sikkert en lykkelig barndom og ungdom og vil af den grund få mange sunde relationer til andre. I kærlighed spiller du rollen som gartner og drager omsorg for din kærestes behov.

til top

Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 1. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Stenbukken op i horisonten. Dets hersker, Saturn, er placeret i 1. hus.

Stenbukkens tegn tyder på en tilværelse, hvor temperamentet i meget vigtigt. Du giver indtryk af ambitioner, ihærdighed, viljestyrke, bestandighed og udholdenhed. Du blev født med en tendens til at søge materiel, social, ja måske endda politisk magt.

Stenbukken giver tendens til en udfordrende tilværelse, som tvinger dig til at bruge alle dine resurser for at sejre. På grund af din takt og klogskab vil du være begunstiget med betydningsfulde personers velvilje.

Dit sind er egocentrisk og rationelt, og du har en medfødt tendens til skepsis. Du er i stand til at arbejde hårdt og vil tålmodigt udholde forhindringer og skuffelser.

Kærlighedsmæssigt og i alle andre aktiviteter vil du gå frem med forsigtighed. Du vil seriøst overveje alle et forholds forgreninger, især vedrørende din egen uafhængighed, og du vil ikke binde dig til en partner, før du er sikker i dit valg. Herefter vil der imidlertid være tendens til en fredelig og stille tilværelse.

Du er meget sparsommelig i dine daglige gøremål, og hvis du ikke får kontrol over dette karaktertræk, kan du komme til at virke temmelig nærig.

Du er mest egnet til en stilling af regeringsmæssig, kommunal eller politisk karakter eller inden for en stor forretningsorganisation, hvor hierarkiet er nøje defineret. Nøglebegrebet i din professionelle orientering er ansvarlighed.

Annoncering
Denne placering kan få dig til at virke kold, reserveret og mistænksom. Din krop synes at have en mørk tone. Din adfærd er ret diskret, og der ligger et skær af melankoli over dine handlinger. Diplomati er en af dine bedste egenskaber, og hvis du engagerer dig i politik, kan du få succes.

til top

Jupiter i konjunktion med Ascendanten

Med Jupiter i konjunktion med Ascendanten er du indbegrebet af optimisme. Du gør intet med måde, for du håber altid, at dine overdrivelser vil fungere bedst i det lange løb. Du er ambitiøs, men under imødekommelsen af dine ambitioner stræber du måske efter mere, end du har mulighed for at nå.

Du er generøs, venlig, sympatisk, velmenende og en nydelse for enhver, der søger et bidrag til en pengeindsamlingskampagne, eftersom du er så nem at bevæge. Du er for åben, når det gælder private eller fortrolige oplysninger. Prøv at være lidt mere konservativ og seriøs.

til top

Saturn i 1. hus

Saturn stod i dit 1. hus ved fødslen. Saturns placering her giver dig et konservativt, til tider dystert og selvfornægtende syn på livet. Fordi hver eneste kontakt har meget stor betydning, er du tilbøjelig til at være lidt distanceret og måske endda fjern, så du kan være sikker på, præcist hvor du står. Du kan være genert og føle dig akavet og snerpet over for andre, som synes at tage livet lettere. Den dybde, hvormed du betragter dig selv, vil også karakterisere din måde at forholde dig til andre på.

Du lærte meget tidligt i livet at være selvhjulpen, og du fik ofte overladt et større ansvar end normalt for din alder.

Dit intellekt fungerer konstant og sædvanligvis løsrevet fra øjeblikkets følelser og indskydelser. Logik spiller en vigtig rolle i din tankegang. Storslåede planer og teorier har ikke din store interesse.

Når du først har accepteret dine egne begrænsninger og lever op til dine udfordringer og ansvar med en fornemmelse af formål, kan du få succes på det felt, som du måtte vælge. Dit helbred er i almindelighed godt, blot du får tilstrækkeligt med motion til at løsne op for spændingerne.

til top

Månen i 2. hus

Månen stod i dit 2. hus ved fødslen. Dine forretningsanliggender og indtjeningsmuligheder vil bestå af en mangfoldighed af aktiviteter, hvor du skal forholde dig til mange mennesker. Placeringen anses almindeligvis for god.

Erhvervsmæssigt vil du være tilbøjelig til at tjene penge gennem folkelige aktiviteter.

Under alle omstændigheder kan du forvente en skæbne, som byder på variation og livlig aktivitet. Forsøg at rette dine pengesager mod det almene publikum, for du ejer evnen til at få succes, når du er i kontakt med de folkelige masser.

til top

Neptun i opposition til Ascendanten

Neptuns opposition til Ascendanten viser, at du bliver kraftigt påvirket af de mennesker, du omgås.

Dine meninger om de mennesker, du har med at gøre, er alt for idealistiske, og du bliver såret, når de skuffer dig.

Når du frivilligt forsøger at hjælpe andre, bør du beskytte dig selv. Tilbyd kun din hjælp, hvis du positivt ved, at den anden har brug for din hjælp. Når du er alene, kan du føle dig hjælpeløs, så derfor søger du efter opgaver, som du kan udføre for andre.

Da du er fantasifuld og kreativt inspireret i dit selvudtryk, bør du rette dine evner mod skribentvirksomhed, musik eller kunst.

Du er afhængig af, at andre forsyner dig med de muligheder, som du behøver for at tjene til dagen og vejen. Fordi du føler, at du ikke fortjener at være lykkelig og tilfreds, kan du lægge alt for stor vægt på dine negative egenskaber. Men du er mere elsket, end du er klar over, og dine venner er dybt bekymrede for din velfærd. Søg deres råd, før du binder dig til noget eller nogen, så du ikke senere kommer til at fortryde det.

Annoncering
til top

Solen i 9. hus

Solen stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at dit egentlige selv er tiltrukket af højere tankeplaner. Desuden antyder det, at dine vigtigste erkendelser vil opstå gennem ren tænkning.

Du vil have tendens til at gro ved hjælp af dit højere sinds funktioner, hvor du efter megen stræben vil kunne opdage selvudtrykkets magt og kreative princip.

Du er i besiddelse af et ret asketisk sindelag, er frygtløs, fuld af selvtillid og stærkt analytisk anlagt.

I forbindelse med livets hændelser vil du have tendens til at få succes i forhold, som har at gøre med lovgivning, religion og muligvis fremmede lande.

til top

Venus i 10. hus

Venus stod i dit 10. hus ved fødslen.

Du vil virke som et menneske, der søger harmoni, idet du har tendens til at værdsætte livets æstetiske kvaliteter, at engagerer dig i kunstneriske aktiviteter og til at ville eje alt, som er vidunderligt og smukt. Du besidder de nødvendige evner til at få succes i livet, især hvis dit erhverv er kunstnerisk eller musisk.

Meget af din succes er en følge af en personlig interesse og hårdt arbejde; du besidder personlige fordele og evner, og din sympatiske og intelligente opførsel fremkalder et stærkt forfinet billede.

Under alle omstændigheder er der meget gode muligheder for, at du opnår en vis social udmærkelse, et godt omdømme og økonomisk succes i en periode af dit liv.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Robert Bresson [Adb] (mand)
født den 25. september 1901 lokaltid: 13:36
i Bromont-Lamothe, France U.T.: 13:36
2e50, 45n50 sid. tid: 14:02:02

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 1°46'26 i hus 9 direkte
Måne Vandbærer 25°50'41 i hus 2 direkte
Merkur Vægt 22°14'00 i hus 9 direkte
Venus Skorpion 9°38'30 i hus 10 direkte
Mars Skorpion 16°40'47 i hus 10 direkte
Jupiter Stenbuk 4°15'00 i hus 1 direkte
Saturn Stenbuk 9°53'05 i hus 1 direkte
Uranus Skytte 13°22'06 slutningen af hus 11 direkte
Neptun Krebs 1°28'00 slutningen af hus 6 direkte
Pluto Tvilling 18°41'16 i hus 6 stationær (R)
Sand Måneknude Skorpion 14°22'54 i hus 10 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 3°43'14
2.Hus Vandbærer 16°44'26
3.Hus Vædder 0°39'02
Imum Coeli Tyr 2°42'43
5.Hus Tyr 25°49'31
6.Hus Tvilling 14°53'13
Descendant Krebs 3°43'14
8.Hus Løve 16°44'26
9.Hus Vægt 0°39'02
Medium Coeli Skorpion 2°42'43
11.Hus Skorpion 25°49'31
12.Hus Skytte 14°53'13

Større aspekter
Sol Kvadrat Jupiter 2°29
Sol Kvadrat Neptun 0°18
Sol Kvadrat Ascendant 1°57
Måne Trigon Merkur 3°37
Måne Trigon Neptun 5°37
Måne Trigon Pluto 7°09
Måne Sekstil Ascendant 7°53
Merkur Trigon Pluto 3°33
Venus Sekstil Jupiter 5°24
Venus Sekstil Saturn 0°15
Venus Sekstil Ascendant 5°55
Mars Kvinkuns Pluto 2°00
Jupiter Konjunktion Saturn 5°38
Jupiter Opposition Neptun 2°47
Jupiter Konjunktion Ascendant 0°32
Uranus Opposition Pluto 5°19
Neptun Opposition Ascendant 2°15
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt