•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 18:00 UT/GMT
  Zon2936'43"20s14
  Maan2845'45"13s05
  Mercurius1157'52"23s28
  Venus26'35"20s45
  Mars2548'54"18s28
  Jupiter1947'11"16s38
  Saturnus331'54"22s30
  Uranus2441'51"9n03
  Neptunus1223'24"7s45
  Pluto1924'58"21s37
  Ware Knoop1454'38"16n22
  Cheiron2514'10"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Tiffany Chin [Adb], geboren op 3 oktober 1967
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Tiffanys geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Tiffany al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is waarschijnlijk dat zij een kind is dat haar zaakjes goed voor elkaar heeft en haar tijd goed weet in te delen. Zij is ook in staat om anderen in hun waarde te laten en te accepteren wat ze voelen of willen ­ los van het feit of zij het met hen eens is of niet. Dit alles

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Tiffanys innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Deze regels zijn beslist op Tiffany van toepassing, want zij is iemand die het hoofd hoog heeft, en zij wil zich graag overal voor inzetten. Zij hongert gewoon naar kansen om alles wat zij potentieel kan ook daadwerkelijk en voor honderd procent te realiseren. Haar behoefte [...]

[..] Dat maakt het zo moeilijk voor Tiffany om waar zij zin in heeft wat in te tomen, of haar behoefte aan bewegen en onderzoeken een beetje binnen de perken te houden. Lichamelijk heel actief zijn is erg goed voor haar. Het zou haar kunnen helpen als zij een beetje van die overvloedig [...]

Verborgen trekjes

[..] Dan valt zij terug in de staat die bij een veel jonger kind past. Dan is zij van binnen in de war en weet zij niet wat zij met de wereld aan moet, iets wat haar doelgerichtheid en zelfvertrouwen aantast. In feite is zij stiekem veel afhankelijker van anderen dan zij ooit [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Als zij soms loopt te pruilen, of humeurig en veeleisend is, heeft zij in werkelijkheid harmonie, zuiverheid en vrede in haar omgeving nodig, iets wat belangrijker is dan haar in emotioneel opzicht in de watten te leggen. Tiffany is van nature heel aardig, en respect voor [...]

[..] Ze moet niet trots zijn, en haar normale moederlijke gezag niet gebruiken om haar dochters soms zenuwslopende nieuwsgierigheid binnen de perken te houden. De kern van deze complexe en heel speciale relatie bestaat uit Tiffanys overtuiging, dat haar moeder haar kan leren [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst