•    
  Actuele planetaire posities
  28-mei-2018, 02:04 UT/GMT
  Zon643' 7"21n26
  Maan1920'57"12s47
  Mercurius263'46"18n28
  Venus1010'43"24n51
  Mars411'59"21s46
  Jupiter161'20"r15s27
  Saturnus755'40"r22s19
  Uranus038'14"11n12
  Neptunus1621'42"6s15
  Pluto2059'42"r21s34
  Ware Knoop749'17"r18n19
  Cheiron148'11"3n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf mei 2018
voor Tiffany Chin [Adb], geboren op 3 oktober 1967
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Gewoonlijk schrikt u niet van situaties die iets dramatisch hebben, maar u zult de emotionele beproevingen die bepaalde ervaringen in het komende jaar u waarschijnlijk zullen brengen vermoedelijk niet altijd even aangenaam vinden. Dit betekent niet dat het een negatieve tijd is, maar eerder dat u zich niet thuis voelt in het type emotionele interactie waarmee u in deze periode te maken kunt krijgen. Voor een groot deel zal uw energie waarschijnlijk gericht zijn op uw hechte relaties en op gezins- [...]

Zelfstandigheid verwerven

Saturnus vierkant Maan: Begin december 2017 tot midden oktober 2018

[..] U wordt emotioneel veel rijper en zelfstandiger in deze periode en moet nu waarschijnlijk leren hoe u voor uzelf kunt zorgen. Hoe meer u van anderen verwacht dat ze iets zullen doen om u een beter gevoel te geven, hoe onwaarschijnlijker de kans dat u zult [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Maak u geen zorgen als uw visie op het moment een beetje aan de sombere kant is, ook al zijn anderen zich niet bewust van de diepe absurditeit van het leven, u bent dat wél. U zult in de komende maanden misschien met een paar harde uitdagingen worden [...]

Moeilijke tijden voor relaties

Saturnus conjunct Descendant: Midden december 2018 tot begin oktober 2019

[..] Daarom hebt u er waarschijnlijk behoefte aan om veel alleen te zijn, ook als u een bestendige relatie hebt of een nieuwe, veelbelovende relatie bent begonnen. En als u echt helemaal alleen bent, zult u waarschijnlijk ontdekken dat u veel meer innerlijke [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Relaties bestendigen

Saturnus driehoek Venus: Eind november 2017 tot midden september 2018

[..] Uw plezier in speelse communicatie wordt momenteel waarschijnlijk op een rustige maar duidelijke manier aan banden gelegd door helder besef dat het leven geen sprookje is en dat niemand volmaakt is. In deze periode kunt u uw idealen verzoenen met de grenzen van [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Opgewektheid

Jupiter conjunct Mars: Begin januari 2019 tot eind september 2019

[..] U kunt tegenwicht bieden aan een aantal van de consequenties van ondoordacht handelen door te zorgen dat u erg duidelijk bent over wat u werkelijk wilt. Het is mogelijk dat u in het verleden te veel compromissen hebt gesloten en niet voldoende aandacht hebt besteed aan [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Een nieuwe kijk op het leven

Uranus oppositie Mercurius: Eind juni 2018 tot midden april 2020

Het is waarschijnlijk een gespannen maar opwindende tijd. Vermoedelijk is uw geest erg energiek en bent u op zoek naar nieuwe ideeën en uitdagingen. U bent waarschijnlijk erg ontvankelijk voor originele denkbeelden die het bestaande wereldbeeld uitdagen, en [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Een eigen plek

Jupiter conjunct prog. Middernachtspunt: Midden december 2017 tot midden september 2018

[..] Een huis is niet alleen in fysieke zin een plaats maar ook in symbolische zin een ruimte waarin u uw anker kunt laten vallen en waarin u zich verbonden kunt voelen met het verleden en met een innerlijke levensbron. In deze betekenis bent u misschien op zoek naar een [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Zachtaardiger

Neptunus driehoek Ascendant: Eind maart 2016 tot midden januari 2019

Uw houding tegenover het leven is op het moment waarschijnlijk bijzonder receptief en soepel, en een zekere zachtaardigheid en gevoeligheid maken u erg ontvankelijk tegenover anderen en geneigd om u op subtiele, beeldende en idealistische manieren te uiten. Het beeld dat u [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst