•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 06:48 UT/GMT
  Sol09'17"20s07
  Måne516'19"11s17
  Merkur1244'42"23s28
  Venus246'49"20s36
  Mars268'40"18s33
  Jupiter1951'26"16s39
  Saturn335'25"22s30
  Uranus2442'20"9n03
  Neptun1224'21"7s45
  Pluto1926' 3"21s37
  Sand Månek.1455' 9"16n21
  Chiron2515'25"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Allessandro Safina [Adb], født 14 Oktober 1968
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Allessandros fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Allessandro med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han vil sikkert allerede meget tidligt være meget modtagelig for harmoni og skønhed, og det er vigtigt, at der er ro og orden i hans omgivelser. Han vil formodentlig være hurtig til at tilegne sig fysiske færdigheder, for han er født med en god legemlig koordinationsevne. Musik og

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Allessandros indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han vender sig bort fra alt lavt, groft eller dyrisk både på det fysiske og det emotionelle plan, og hvis han i den tidlige barndom bliver udsat for de mere rå sider af tilværelsen, vil han sikkert reagere med gråd eller psykosomatiske symptomer. Han er imidlertid ikke "svag" [...]

[..] Han overser heller ikke meget hos de mennesker, der omgiver ham, og han husker med stor nøjagtighed, hvad de siger og gør, hvilket kan virke ret foruroligende på familiemedlemmer, der ikke er særlig bevidste om deres egen opførsel. Han har en god hukommelse og vil sikkert [...]

Skjulte træk

[..] Men sådanne basale instinkter er ikke alene sunde og naturlige, de vil også kunne give ham den nødvendige hårdførhed og modstandskraft over for pres og forsøg på udnyttelse fra omgivelsernes side. Denne hemmelige side af Allessandro er også af stor betydning for hans fysiske [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Allessandro er meget modtagelig og sensitiv på det følelsesmæssige plan, og han knytter bånd til dem, han holder af, gennem et fint net af nonverbale signaler, der uophørligt overfører emotionelle meddelelser. En rolig, varm atmosfære, kærlige blikke, en blid stemmeføring [...]

[..] Naturligvis kan ingen forældre, uanset hvor hårdtarbejdende og ansvarsfulde de er, udvise klippefast konsistens alle døgnets fireogtyve timer, og der kan forekomme tidspunkter, hvor Allessandros far føler sig alt andet end fast og pålidelig. Endvidere kan konflikter i familien [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt