•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 21:49 UT/GMT
  Zon113'25"0n29
  Maan2533'24"14n16
  Mercurius1649'37"9n33
  Venus1831'11"6n28
  Mars224'14"23s31
  Jupiter2258' 8"r17s19
  Saturnus832'48"22s17
  Uranus2656'19"9n53
  Neptunus1435' 2"6s55
  Pluto212'19"21s27
  Ware Knoop1348'29"r16n41
  Cheiron2828'34"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Allessandro Safina [Adb], geboren op 14 oktober 1968
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Allessandro's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Allessandro al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Buiten in de natuur zijn, muziek en ritmiek vormen waarschijnlijk al heel vroeg een bron van vreugde en plezier, en Allessandro zou het wel eens heel fijn kunnen vinden om voor een huisdier te zorgen. Een warrige en chaotische omgeving kan hem heel erg van zijn stuk brengen,

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Allessandro's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij heeft een afkeer van alles wat platvloers, laag bij de gronds of onbeschaafd is, zowel op het lichamelijke als in het emotionele vlak. Het is mogelijk dat in zijn vroege jeugd het feit dat hij er niet tegen kan om lang aan de ruwe kanten van het leven blootgesteld te [...]

[..] Het is waarschijnlijk dat hij een goed geheugen heeft, snel leert praten, zich vlug van alles eigen maakt, en heel veelzijdig is in het maken van allerlei verschillende dingen. Hij vindt het heerlijk om bezig te zijn, en het hebben van hobby's zou heel goed voor hem zijn [...]

Verborgen trekjes

[..] Toch zijn dat soort basale instincten niet alleen gezond en natuurlijk ­ ze kunnen hem ook de nodige taaiheid en veerkracht geven als hij met externe druk te maken krijgt, of als er geprobeerd wordt misbruik van hem te maken. Deze onzichtbare kant van Allessandro heeft ook [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Een serene, warme atmosfeer, gebaren en blikken vol genegenheid, een vriendelijke intonatie en lichaamstaal die hem bevestigt zijn een veel belangrijker middel tot contact dan woorden: hij zal altijd onuitgesproken "signalen" zoeken die hem vertellen dat anderen hem nodig [...]

[..] Natuurlijk kan geen enkele vader, hoe hard hij ook werkt of hoe verantwoordelijk hij zich ook gedraagt, vierentwintig uur per dag een rots in de branding zijn. Het komt dan ook regelmatig voor dat Allessandro's vader zichzelf allesbehalve als degelijk en betrouwbaar ziet. Bovendien kunnen [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst