•    
  Actuele planetaire posities
  21-apr-2018, 02:19 UT/GMT
  Zon056'25"11n48
  Maan73'33"20n25
  Mercurius67'35"0n49
  Venus2537' 2"19n33
  Mars1838'51"23s04
  Jupiter2033'12"r16s39
  Saturnus98'29"r22s14
  Uranus2837'45"10n30
  Neptunus1535'25"6s32
  Pluto2117'12"21s28
  Ware Knoop1116' 3"r17n24
  Cheiron012' 6"3n13
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf april 2018
voor Allessandro Safina [Adb], geboren op 14 oktober 1968
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u een echte idealist bent en u zich in het leven richt op wat u ervaart als goed, waar en mooi, zullen de sterke emotionele stromingen die in het komende jaar af en toe kwellend kunnen zijn u waarschijnlijk zowel verbazen als meer diepgang geven. U houdt er niet van om met de schaduwzijden van het leven te worden geconfronteerd, en als dat toch gebeurt, vindt u dat vermoedelijk pijnlijk en teleurstellend. In deze periode zult u misschien de mogelijkheid onder ogen moeten zien dat een aantal [...]

Het einde van een cyclus

Pluto oppositie Maan: Begin april 2018 tot begin december 2021

[..] U moet nagaan op welke manier u voor uw gevoel van eigenwaarde wellicht te afhankelijk bent geweest van denken en zeggen wat anderen graag horen. Het proces dat u doormaakt heeft voor een deel te maken met emotioneel overleven en met zelfstandigheid. U hebt [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Maar zelfs als er sprake is van ups en downs is het vermoedelijk geen tijd van verdriet of neerslachtigheid. Op het emotionele, seksuele en esthetische vlak krijgt u meer openheid, en u krijgt de kans om te ontdekken waar uw hart werkelijk voor klopt. Al hebt [...]

Afhankelijkheid en onafhankelijkheid

prog. Venus vierkant Zon: Begin december 2016 tot midden augustus 2018

[..] Uw innerlijke ontplooiing werd altijd het best gediend door het ontwikkelen van creatieve mogelijkheden en talenten, en waarschijnlijk is uw besef van zin en betekenis op deze manier het meest intens. Maar in de komende maanden kunnen uw relaties [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Een open hart

Jupiter conjunct Venus: Midden januari 2018 tot midden oktober 2018

[..] Alles verloopt waarschijnlijk bijzonder plezierig in uw dagelijks beroepsleven, en u bent vermoedelijk voldaan op een manier die in andere perioden van uw leven onbereikbaar leek. Het is een korte, maar belangrijke periode waar u nog meer uit kunt halen als u uw voordeel [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Vechten voor vrijheid

Saturnus vierkant Uranus: Begin december 2017 tot eind september 2018

[..] Op het moment staat u waarschijnlijk erg open voor nieuwe denkbeelden die misschien zonderling of excentriek aandoen, of precies het omgekeerde lijken van wat mensen in uw omgeving gepast of aanvaardbaar vinden. U hebt echter, net als iedereen, voldoende vormelijkheid [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

De barrières doorbreken

Chiron oppositie Uranus: Midden mei 2017 tot midden februari 2020

[..] Waarschijnlijk hebt u intens behoefte aan meer ademruimte en de vrijheid om creatieve gaven tot expressie te brengen en bezig te zijn met hobby's en genoegens op de manieren en de momenten die u schikken. U merkt misschien hoe groot uw behoefte aan vrijheid [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Buitenkansen

Jupiter conjunct prog. Zon: Midden december 2018 tot midden augustus 2019

[..] Maar dat is alleen wat er aan de oppervlakte gebeurt, en als u niets anders doet dan het naar uw zin hebben zal deze periode eenvoudig voorbijgaan en een aangename maar vage herinnering nalaten. Op een dieper niveau krijgt u sterker identiteitsbesef en omdat u zekerder [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Karakter vormen

Saturnus vierkant Saturnus: Een komende transit, vanaf midden februari 2019 tot begin februari 2020

[..] U kunt te maken krijgen met tegenwerking of hindernissen bij wat u probeert te bereiken en bepaalde externe situaties kunnen u diep onzeker maken. Maar als u in staat bent u vastberaden te houden aan dat waarvan u weet dat het goed voor u is, zult u uit deze periode [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst