•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 07:02 UT/GMT
  Sol335'22"1n26
  Måne2854'56"19n48
  Merkur1648' 5"r9n43
  Venus2128' 9"7n39
  Mars345' 6"23s33
  Jupiter2251'57"r17s17
  Saturn838'48"22s17
  Uranus273'56"9n56
  Neptun1440'16"6s53
  Pluto214'27"21s27
  Sand Månek.1341'34"r16n43
  Chiron2837' 5"2n35
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Business Executive 6069 [Adb], født 31 Januar 1926
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Business Executive 6069s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Business Executive 6069 med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Hans opvakthed på det mentale område kan tydeligt ses i hans hurtige opfattelse af begreber og sammenhænge, i hans åbenbare glæde ved at fortælle andre om sine idéer, og i hans voksende forståelse af etiske principper som f.eks. retfærdighed. Business Executive 6069 har

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Business Executive 6069s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Business Executive 6069 har også en højt udviklet sans for, hvad der er ret og rimeligt, og vil ikke tøve med at gøre sine følelser og synspunkter gældende, hvis han synes, at der sker uretfærdigheder i hans omgivelser. Han vil f.eks. kunne organisere de andre børn til at [...]

[..] Og faktisk har han kun alt for ofte ret i sine iagttagelser, idet folks opførsel faktisk tit er mere gemen, end en overfladisk betragtning røber. Business Executive 6069 kan være så optaget af andre, at selv korte perioder alene kan føles meget ubehageligt. Han må have selskab [...]

Skjulte træk

[..] Denne indadvendte egenskab, som får ham til at længes efter at være alene med sine egne tanker, er en meget vigtig afbalancerende faktor, der kan hjælpe ham med at afgrænse og styrke sin tilpasningsdygtige og selskabelige natur. På grund af sit store behov for andres selskab, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Kommunikation og forståelse er vigtige forudsætninger for, at han kan føle sig tryg, så forældrene bør altid være parat til at besvare hans spørgsmål, og pligter og ansvar bør forklares tydeligt og uden nogen tvetydighed. Business Executive 6069 har en tendens til at sætte [...]

[..] Arbejde og pligter bør sommetider lægges til side til fordel for den håbets og bejstringens ånd, som Business Executive 6069 venter at finde hos sin far, og som han med tiden vil gøre til sin egen og bringe til udtryk i sit eget liv. Business Executive 6069 vil også opfatte [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt