•    
  Actuele planetaire posities
  24-feb-2018, 14:36 UT/GMT
  Zon555'54"9s20
  Maan2233' 0"19n04
  Mercurius1156'42"8s25
  Venus173'32"6s25
  Mars1738'29"22s31
  Jupiter2258'34"17s23
  Saturnus658'55"22s23
  Uranus2543'55"9n26
  Neptunus1337'51"7s16
  Pluto2030'36"21s30
  Ware Knoop1448'11"16n23
  Cheiron2659'24"1n59
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor James Vance Galloway [Adb], geboren op 10 augustus 1919
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via James Vances geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen James Vance al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dit talent ­ intuïtie wordt in de dieptepsychologie omschreven als iets te weten komen via het onbewuste, en niet zozeer via logisch redeneren, waarbij van de zintuigen gebruikt gemaakt wordt ­ zal James Vance bij het opgroeien vermoedelijk heel erg van pas komen, vooral [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in James Vances innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] James Vance heeft ook een heel goed gevoel voor wat eerlijk en fair is, en zal niet aarzelen om zijn mening te zeggen, iedere keer als hij voelt dat er om hem heen iets gebeurt dat niet door de beugel kan. Het is heel goed mogelijk dat hij de andere kinderen mobiliseert [...]

James Vance is een echte psycholoog. Zelfs als hij nog heel klein is observeert hij anderen al zorgvuldig, en probeert hij zijn vroegrijpe mentale capaciteiten te gebruiken om te begrijpen waarom ze eigenlijk doen waar ze mee bezig zijn. Zijn hele kindertijd door vraagt [...]

Verborgen trekjes

[..] Hij kan met de mogelijkheden die hij als individu heeft maar heel weinig doen als hij geen privacy heeft om te ontdekken wat hij precies wel of niet kan. Hij moet zijn ideeën in alle rust kunnen uitwerken. Maar hij heeft aan alles wat animositeit binnen de groep kan veroorzaken, [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Er is kans dat hij een onverbeterlijke kleine flirt en charmeur is, en zijn oprecht vriendelijke belangstelling in anderen is een bron van grote vreugde voor iedereen om hem heen. Maar zijn gevoelsleven is ook uiterst delicaat en ondefinieerbaar, en mensen die op zijn delicate [...]

[..] Het is daarom van groot belang dat James Vances vader zoveel mogelijk praat met zijn zoon, de meest onconventionele denkbeelden met hem bespreekt, en laat zien dat hij zich sterk genoeg voelt om er ideeën op na te houden die niet altijd overeen hoeven te komen met wat er [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst