•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 10:40 UT/GMT
  Zon344'22"1n29
  Maan13' 0"19n57
  Mercurius1646'30"r9n43
  Venus2139'23"7n44
  Mars350'13"23s33
  Jupiter2251'31"r17s17
  Saturnus839'10"22s16
  Uranus274'26"9n56
  Neptunus1440'35"6s52
  Pluto214'35"21s27
  Ware Knoop1341'30"r16n43
  Cheiron2837'38"2n36
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Lindy Infante [Adb], geboren op 27 mei 1940
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Vissen Ascendant *Zon in Tweelingen *Zon in het Derde Huis *Maan in Waterman *Maan in het Twaalfde Huis *Venus in Kreeft *Venus in het Vierde Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Vierde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 27 mei 1940 om 1:33 in Miami FL, Alaska.

Je zonneteken is Tweelingen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Vissen en je Maan staat in Waterman.

naar boven

Vissen Ascendant

Je bent heel gevoelig en pikt de stemmingen van anderen heel snel op, maar helaas zo sterk dat het jouw gevoelens worden. Het is dan ook beter om negatieve mensen te mijden, anders ga je ook negatieve gevoelens ervaren. Je hebt de neiging heel idealistisch te zijn, dus is het belangrijk voor je in iets te geloven dat verder reikt dan wat je zintuigen ervaren.

Je verbeeldingskracht geeft je wellicht talent voor kunst en muziek of uit zich als inventiviteit of creativiteit die je op velerlei manieren kunt gebruiken.

Je bent uiterst sympathiek voor anderen. Heeft iemand hulp nodig, dan sta jij klaar.

Je hebt niet altijd zelfvertrouwen en kunt mensen die meer energie lijken te hebben dan jij of die hun zin weten door te drijven echt benijden. Niet nodig, want de wereld heeft ook jouw soort mensen nodig, de rustigere types die proberen om de wereld voor ons allemaal te verbeteren.

naar boven

Zon in Tweelingen

Je hebt een snelle, sprankelende geest. Je bent heel nieuwsgierig en wilt zo snel mogelijk een antwoord op al je vragen.

Je bent beweeglijk en ontdekt graag nieuwe plekken. Als je iets kent en eraan gewend bent, verveelt het je snel, zodat je het wilt inruilen voor iets nieuws.

Je bent dol op spelletjes, vooral die waarin jouw kennis aan die van een ander wordt getoetst.

Je stemmingen wisselen snel en je verdoet niet veel tijd met ongelukkig of verdrietig zijn. Je voelt je al meteen beter zodra zich iets nieuws of interessants aandient.

Je raakt wellicht verslingerd aan boeken en lezen en je leert het liefst spelenderwijs, door met anderen te praten.

Adverteren
naar boven

Zon in het Derde Huis

Je geest is actief en snel. Je bent vrij nieuwsgierig. Je praat graag en stelt veel vragen, maar soms ratel je door zonder veel te zeggen. Hoe meer je kunt zien en meemaken, hoe gelukkiger je bent.

Je nieuwsgierigheid en gewiekstheid helpen je op school, maar je moet leren om streng te zijn voor jezelf.

Later zal communicatie een belangrijk onderdeel van je carrière uitmaken.

Je schermt graag met je kennis, op een vriendelijke of onvriendelijke manier, door bijvoorbeeld woordspelletjes te doen of puzzels op te lossen, of te bekvechten.

naar boven

Maan in Waterman

Vrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Iedereen heeft volgens jou het recht om te doen wat ie wil doen en vooral jij maakt daar dankbaar gebruik van.

Je bent graag omringd door mensen, vooral vrienden, omdat je manieren en verlangens meer betekenis krijgen wanneer je ze met anderen kunt delen.

Ben je eenmaal zover dat je hebt geleerd om met je gevoelens om te gaan, dan kun je die heel spontaan laten zien aan anderen en heb je zelfs weinig geduld met mensen die ze proberen te verstoppen. Probeer tolerant te blijven ten opzichte van deze en andere emotionele verschillen tussen jou en anderen.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Je weigert je emoties te delen met anderen omdat je het gevoel hebt dat zij je niet zullen begrijpen of geen hoge dunk van je hebben. Vaak heb je het idee dat niemand jouw ware aard ziet, maar dat is niet zo.

Je hebt veel behoefte aan emotionele zekerheid, maar die krijg je niet constant. Al is het moeilijk voor je om mensen te vertrouwen op emotioneel niveau, toch help je anderen graag. Je doet het wellicht voorkomen alsof je niet echt gul en hulpvaardig bent, maar dat ben je wel.

Vaak geeft deze stand aan dat je graag fantaseert en regelmatig opgaat in dagdromen.

naar boven

Venus in Kreeft

Je hecht je sterk aan mensen en hebt behoefte aan een bijzonder affectieve band met je ouders. Je wilt er zeker van zijn dat je voor emotionele steun altijd op iemand kunt rekenen. Tegelijkertijd ben je bereid om diezelfde steun te bieden aan iedereen van wie je houdt.

Als je denkt dat niemand van je houdt, kun je wanhopig op zoek gaan naar een vriend die je moreel bij kan staan.

Wanneer je iemand graag mag is dat ook intens en laat je dat merken. Je zult nooit iemand die je aardig vindt kwetsen, tenzij diegene jou eerst kwetst. In dat geval sla je terug.

De relatie met je moeder is bijzonder belangrijk. Heb je een goede band met haar, dan zullen de meeste relaties in het leven goed verlopen.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

Adverteren
naar boven

Mars in Kreeft

Je aanpak is sterk afhankelijk van hoe je jezelf voelt. Voel je jezelf positief en opgewekt dan ben je vol zelfvertrouwen en strijdvaardig. Ben je negatief gestemd of depressief, dan ben je veel terughoudender en snel geïrriteerd.

Probeer je boosheid niet zo te verbergen. Het is beter om die te uiten voor het stilletjes je hele stemming verpest.

Soms geeft deze stand van Mars moeilijkheden en onenigheid met je familie aan. Maar het is tegelijkertijd waarschijnlijk dat alles wat met je familie, je achtergrond en afkomst te maken heeft enorme loyaliteitsgevoelens oproept.

naar boven

Mars in het Vierde Huis

Je kunt wellicht niet goed overweg met een van je ouders. Het is belangrijk dat je de problemen die je met elkaar hebt openlijk bespreekt zodat je een compromis kunt sluiten. Al is het soms moeilijk om met hen om te gaan, je familie is heel belangrijk voor je en je hebt hun goedkeuring hard nodig.

Deze stand van Mars geeft aan dat je heel sterk de behoefte hebt om thuis de dienst uit te maken, maar dat is gezien je leeftijd wellicht moeilijk. Leer goed om te gaan met de mensen met wie je samenleeft, anders kan dat als je later volwassen bent in je eigen huis ook een probleem vormen. Een oplossing hiervoor is zoveel mogelijk je eigen gang gaan zonder op andere zieltjes te trappen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Lindy Infante [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 27 mei 1940 kloktijd: 1:33
in Miami FL, USA U.T: 06:33
80w11, 25n46 sterrentijd: 17:30:56

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Tweelingen 5°48'31 in huis 3 direct
Maan Waterman 16°16'23 in huis 12 direct
Mercurius Tweelingen 12°25'53 in huis 3 direct
Venus Kreeft 11°46'44 in huis 4 direct
Mars Kreeft 6°13'46 in huis 4 direct
Jupiter Stier 2°27'26 in huis 2 direct
Saturnus Stier 8°25'40 in huis 2 direct
Uranus Stier 22°49'23 in huis 2 direct
Neptunus Maagd 22°44'24 in huis 7 retrograde
Pluto Leeuw 1°01'08 in huis 5 direct
Maanskn.(t) Weegschaal 18°53'23 in huis 7 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Vissen 20°00'32
2de huis Ram 28°17'18
3de huis Stier 28°18'51
Imum Coeli Tweelingen 23°19'38
5de huis Kreeft 17°27'45
6de huis Leeuw 14°49'31
Descendant Maagd 20°00'32
8ste huis Weegschaal 28°17'18
9de huis Schorpioen 28°18'51
Medium Coeli Boogschutter 23°19'38
11de huis Steenbok 17°27'45
12de huis Waterman 14°49'31

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 6°37
Zon Sextiel Pluto 4°47
Maan Driehoek Mercurius 3°50
Maan Vierkant Saturnus 7°51
Maan Vierkant Uranus 6°33
Maan Sextiel Midhemel 7°03
Venus Conjunct Mars 5°33
Venus Sextiel Saturnus 3°21
Mars Sextiel Jupiter 3°46
Mars Sextiel Saturnus 2°12
Jupiter Conjunct Saturnus 5°58
Jupiter Vierkant Pluto 1°26
Uranus Driehoek Neptunus 0°05
Uranus Sextiel Ascendant 2°49
Uranus Inconjunct Midhemel 0°30
Neptunus Oppositie Ascendant 2°44
Neptunus Vierkant Midhemel 0°35
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst