•    
  Actuele planetaire posities
  21-mei-2018, 19:35 UT/GMT
  Zon041'43"20n18
  Maan2614'56"14n14
  Mercurius1356' 7"14n16
  Venus242'37"25n03
  Mars26' 4"21s55
  Jupiter1645'15"r15s39
  Saturnus815'51"r22s18
  Uranus019'24"11n06
  Neptunus1616'38"6s17
  Pluto215'10"r21s32
  Ware Knoop824'13"18n10
  Cheiron135'28"3n48
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Tanya Tucker [Adb], geboren op 10 oktober 1958
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Tanyas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Tanya al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zij kunnen, blij met hun lief en aardig kind, dat zich keurig netjes gedraagt, al gauw allerlei signalen dat zij van streek is over het hoofd zien (zoals psychosomatische symptomen, gebrek aan eetlust, zich uren achterelkaar op haar kamer terugtrekken, of een plotselinge [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Tanyas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Zij is in het bijzonder gevoelig voor uitbarstingen van emotioneel of fysiek geweld. Haar ouders, net als de rest van het gezin, mogen wellicht gewend zijn aan scheldpartijen of gegooi met borden, en die manier van kwaad worden helemaal niet zo serieus nemen, maar zelf zal [...]

Er is maar weinig wat Tanya met haar pientere blik ontgaat, en met haar aandacht voor alle kleine dingetjes die er om haar heen gebeuren. Ook mist zij maar heel weinig wat betreft de mensen om haar heen. Zij herinnert zich wat ze zeggen en wat ze doen met een nauwkeurigheid, [...]

Verborgen trekjes

[..] Toch zijn dat soort basale instincten niet alleen gezond en natuurlijk ­ ze kunnen haar ook de nodige taaiheid en veerkracht geven als zij met externe druk te maken krijgt, of als er geprobeerd wordt misbruik van haar te maken. Deze onzichtbare kant van Tanya heeft ook een [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij is in staat om zich intens te hechten aan iemand van wie zij houdt. Anderen kunnen haar behoeftes soms wel eens een beetje te veel van het goede vinden ­ hoewel deze behoeftes waarschijnlijk op een indirecte manier naar voren gebracht worden (zoals constant aanbieden [...]

[..] Er is een rechtstreeks verband tussen de bekwaamheid van het meisje om zich een doel voor ogen te stellen, en haar energie te gebruiken om later in het leven iets te presteren, en haar behoefte om haar moeder, die zij zo bewondert, het allerbeste te bieden. Hun bijzondere [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst