•    
  Planetpositioner
  25-Mar-2018, 04:50 UT/GMT
  Sol429'23"1n47
  Måne1144'39"20n12
  Merkur1636' 3"r9n41
  Venus2235'32"8n06
  Mars415'46"23s33
  Jupiter2249'20"r17s16
  Saturn840'57"22s16
  Uranus276'52"9n57
  Neptun1442'14"6s52
  Pluto215'14"21s27
  Sand Månek.1341'40"16n43
  Chiron2840'20"2n37
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Family Distress 11476 [Adb], født 5 Februar 1950
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Family Distress 11476s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Family Distress 11476 med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] ved at tegne eller male hvis hun ikke ønsker at tale om den ­ for ligegyldig hvor irrationel og mærkelig denne angst forekommer, afspejler den i virkeligheden et særlig rigt fantasiliv, som blot er vanskeligt for hende at indpasse i sin allerede meget klare, bevidste opfattelse

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Family Distress 11476s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Allerede mens hun endnu er for lille til at kunne formulere sig, er hun hele tiden iagttagende, idet hun finder verden uendelig fascinerende og anstrenger sig for at forstå, hvad tingene hedder og hvordan de fungerer. Når hun bliver større, vil hun sikkert vise en usædvanlig [...]

[..] Men hun behøver opmuntring til at udtrykke sig mere frit, især på fantasiens og følelsernes område. Der er en slags indre vagtpost, som kun lader det slippe igennem, som må komme til udtryk, så efterhånden som hun bliver større, kan hun få brug for en vis frigørelse af sin [...]

Skjulte træk

[..] Uheldigvis kan de traditionelle undervisningsmetoder hæmme en sådan kreativ dialog, fordi man normalt ikke tager tilstrækkeligt hensyn til den ikke-rationelle side af livet (undtagen i visse special-skoler, som f.eks. Rudolf Steiner skoler). Videnskaben er den nutidige dommer [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Family Distress 11476 har en tendens til at sætte lighedstegn imellem følelsesmæssig tryghed og alle de dagligdags ritualer og gøremål, der holder tilværelsen på plads ­ de samme cornflakes på familiens morgenbord, den samme gåtur hjem fra skole hver eftermiddag, det samme [...]

[..] Dette komplekse forhold rummer i sin kerne en varig kærlighed og trofasthed, der vil kunne give Family Distress 11476 en dyb følelse af bestandighed og tryghed i livet. Hun er meget sensitiv over for de vanskeligheder, der er forbundet med at være en moder, og betragter [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt