•    
  Actuele planetaire posities
  19-maa-2018, 03:56 UT/GMT
  Zon2829'42"0n36
  Maan187'30"2n50
  Mercurius1554'38"8n50
  Venus157'12"5n05
  Mars050'28"23s29
  Jupiter233'59"r17s21
  Saturnus825'15"22s17
  Uranus2647'40"9n50
  Neptunus1428'57"6s57
  Pluto2059'40"21s28
  Ware Knoop148' 7"r16n35
  Cheiron2818'45"2n28
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Ian MacGregor [Adb], geboren op 21 september 1912
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Weegschaal *Zon in Maagd *Zon in het Twaalfde Huis *Maan in Waterman *Maan in het Vierde Huis *Venus in Weegschaal *Venus in het Eerste Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Eerste Huis *Mars Conjunct Ascendant

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 21 september 1912 om 7:00 in Kinlochleven,.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Waterman.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Weegschaal

Met de Ascendant in Weegschaal bent u zo goed als verslingerd aan schoonheid en stijl, ook op seksueel gebied.

Zou er al een nadeel kleven aan deze stand, dan is het wellicht dat u de liefde zo hevig idealiseert dat het voor elke partner moeilijk wordt om, zowel fysiek als emotioneel, aan uw verwachtingen te voldoen. Stel uzelf zo nu en dan wat aardser op, anders legt u de lat te hoog voor een realistische relatie.

In de meeste relaties bent u degene die de ideeën uitvoert, niet zo zeer degene die ze bedenkt. Geeft u uw geliefde echter de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vermijdt de verleiding te manipuleren om uw zin te krijgen.

Is de relatie in balans, dan kunt u deze subtiel vormen en bijvijlen tot het punt waarop anderen u samen zien als "een prachtig stel".

naar boven

Zon in Maagd

Van alle Zonnetekens is Maagd het beste thuis in zorgzaamheid en het voeden van een geliefde. U doet er alles voor om uit te zoeken wat een partner precies prettig vindt en bespaart kosten nog moeite om daarin te voorzien.

U hecht veel waarde aan een geliefde die ook begrijpt wat u prettig vindt. Toch moet u echt uw best doen om uw geliefde te laten weten wat voor u belangrijk is, want anderen zijn waarschijnlijk niet zo opmerkzaam als u.

U voelt zich het meest op uw gemak in een langdurige affaire waarin u voldoende tijd krijgt om de relatie vorm te geven.

Cadeautjes geven en krijgen, vooral zelfgemaakte, is voor u een zeer effectieve blijk van liefde. Wees echter niet teleurgesteld als uw geliefde uw attenties niet zo waardeert als u had gehoopt. Achterhaal liever aan welk communicatiekanaal uw partner de voorkeur geeft en concentreer uw liefdesenergie dan daarop.

Adverteren
naar boven

Zon in het Twaalfde Huis

Uw gevoel voor privacy en individualiteit is sterk ontwikkeld. U toont uw diepste gevoelens slechts in zeer intieme omstandigheden en alleen aan degenen die u als beste vrienden beschouwt. Die openheid is in feite de grootste eer en het mooiste teken van liefde dat u in een vriendschap of aan een geliefde kunt geven.

Door uw aangeboren reserve bent u niet actief uit op nieuwe relaties. U wacht liever af tot anderen nieuwsgierig worden naar u.

Voor anderen is uw privéleven een groot intrigerend mysterie, wat geroddel kan oproepen over geheime affaires. Zelden zullen zij ook echt doordringen tot uw privédomein, maar het mysterie op zich maakt u al begeerlijker en aantrekkelijker dan de meesten.

naar boven

Maan in Waterman

Al is uw temperament vrij gelijkmatig, u hebt de aanleg om eindeloos afwisselend op uw geliefde te reageren. In elke situatie reageert u inventief en creatief, als een gelijkwaardige partner in de emotionele en seksuele oprechtheid van de relatie.

U geeft de voorkeur aan een partner die een bepaalde uitdaging met zich meebrengt en niet een die een kant en klaar plaatje voor de affaire uittekent.

Een geliefde die verbaal intelligent is, zou voor u ideaal zijn. U bent het gelukkigst in een relatie die ruim de tijd krijgt voor ontwikkelingen. Wat liefdesaangelegenheden betreft is de tijd gelukkig op uw hand.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De ideale relatie voor u is er een die een soort emotioneel bolwerk vormt in tijden van spanning en ellende. Met een partner die absoluut trouw is aan u en die altijd thuis is voor u, bent u het gelukkigst.

Om die reden trekt u bij voorkeur een relatie aan waarmee u huis en haard kunt delen, want dat biedt de meeste kansen op warmte, geborgenheid en uitdrukking geven aan uw liefde. U kunt niet alles wat u in huis hebt in één keer op tafel gooien, dus zowel u als uw partner vinden het waarschijnlijk prettig om vierentwintig uur per dag samen te zijn en dagelijkse beslommeringen uit te wisselen.

Het zou ideaal zijn als uw partner uw overdaad aan zorgzaamheid en attenties waardeert.

naar boven

Venus in Weegschaal

Een rustige, kabbelende affaire verveelt u, want het is juist voortdurende afwisseling en groei die uw interesse en creativiteit voeden in een liefdesrelatie.

U bent erop gebrand dat u en uw geliefde gelijkwaardig zijn. Niet statisch evenwichtig, maar door voortdurende aanpassingen die beide partners een stevige basis geven.

Met name fysieke schoonheid is iets wat u bewondert in een geliefde, maar laat iemands uiterlijk u niet verblinden voor de schoonheid in zijn of haar ziel.

Uiteindelijk zal een allround geliefde u het meeste voldoening schenken, iemand die niet alleen fysieke kwaliteiten heeft, maar die op velerlei gebied succesvol is.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Deze stand geeft een hoge mate van sociale charme en elegantie aan, naast fysieke aantrekkingskracht.

Van nature reageert u op de behoeften van andere mensen en velen van hen komen bij u voor sympathie en begrip. Laat niemand uw medeleven en tact zien als een zwakte, want mensen zullen proberen u te manipuleren en misbruik te maken van uw bereidheid om te luisteren.

Een ieder met zulke aangeboren pluspunten zou deze moeten inzetten om een potentiële geliefde langzaam te verleiden en in te pakken en niet te overrompelen.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Eerste Huis

Uw seksuele energie is vrij direct en laat zich niet afleiden of vertalen naar andere gebieden.

Uw seksuele uithoudingsvermogen is, net als in andere fysieke activiteiten, bijzonder groot. U wordt niet snel moe. Om die reden doet u er goed aan een geliefde te kiezen met dezelfde energie en voorkeur.

Wat liefdesaangelegenheden betreft bent u wellicht wat ongeduldig. U wilt vooruit met de geit en zo min mogelijk praten of treuzelen. Dat is een eerlijke weerspiegeling van uw gevoelens, maar vermijd al te veel haast. Vaak biedt uitstel, voordat een relatie wordt geconsumeerd, tijd om nog eens na te denken of u zichzelf wel echt wilt binden aan een bepaalde geliefde.

naar boven

Mars Conjunct Ascendant

U laat zien dat u vrij pittig bent en een enorme energie en reserves hebt waarmee u uw eigen verlangens en die van uw partner kunt vervullen. U bent een onvermoeibare geliefde, maar het kan geen kwaad om uw energie soms wat in te tomen zodat u potentiële partners niet overdondert.

U laat uw emoties de vrije loop, of het nu vrolijkheid, bezorgdheid of kwaadheid betreft. Bent u boos, dan kunt u uw geliefde onopzettelijk diep krenken door dingen te zeggen die u niet echt meent en daar krijgt u later spijt van. Een geduldige, begripvolle partner die zich niet snel uit het veld laat slaan zou mooi meegenomen zijn.

Hoe dan ook hebt u behoefte aan een geliefde die u helpt om de relatie en uw enorme energiepeil te bestendigen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Ian MacGregor [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 21 september 1912 kloktijd: 7:00
in Kinlochleven, Scotland U.T: 07:00
4w58, 56n42 sterrentijd: 06:39:17

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 27°54'54 in huis 12 direct
Maan Waterman 0°33'54 in huis 4 direct
Mercurius Maagd 17°08'17 in huis 12 direct
Venus Weegschaal 18°49'47 in huis 1 direct
Mars Weegschaal 12°06'06 in huis 1 direct
Jupiter Boogschutter 9°05'55 in huis 3 direct
Saturnus Tweelingen 4°05'22 in huis 9 stationair (R)
Uranus Steenbok 29°39'18 in huis 4 retrograde
Neptunus Kreeft 25°36'50 in huis 10 direct
Pluto Kreeft 0°03'27 in huis 9 direct
Maanskn.(t) Ram 12°31'03 in huis 7 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 6°26'45
2de huis Weegschaal 29°55'56
3de huis Boogschutter 0°34'11
Imum Coeli Steenbok 9°01'26
5de huis Waterman 16°00'53
6de huis Vissen 14°45'30
Descendant Ram 6°26'45
8ste huis Ram 29°55'56
9de huis Tweelingen 0°34'11
Medium Coeli Kreeft 9°01'26
11de huis Leeuw 16°00'53
12de huis Maagd 14°45'30

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 2°39
Zon Driehoek Saturnus 6°10
Zon Driehoek Uranus 1°44
Zon Sextiel Neptunus 2°18
Zon Vierkant Pluto 2°09
Maan Driehoek Saturnus 3°31
Maan Conjunct Uranus 0°55
Maan Oppositie Neptunus 4°57
Maan Inconjunct Pluto 0°30
Maan Driehoek Ascendant 5°53
Mars Sextiel Jupiter 3°00
Mars Conjunct Ascendant 5°39
Jupiter Oppositie Saturnus 5°01
Jupiter Sextiel Ascendant 2°39
Saturnus Driehoek Uranus 4°26
Saturnus Driehoek Ascendant 2°21
Uranus Oppositie Neptunus 4°02
Uranus Inconjunct Pluto 0°24
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst