•    
  Actuele planetaire posities
  20-maa-2018, 14:10 UT/GMT
  Zon2954'48"0n02
  Maan724' 7"9n09
  Mercurius1630'52"9n16
  Venus1653'13"5n48
  Mars139'17"23s30
  Jupiter231' 7"r17s20
  Saturnus829'15"22s17
  Uranus2652' 8"9n52
  Neptunus1432' 7"6s56
  Pluto211' 4"21s28
  Ware Knoop1357' 0"r16n38
  Cheiron2823'51"2n30
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Hank Snow [Adb], geboren op 9 mei 1914
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Hanks geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Hank al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is bijzonder belangrijk, als hij wat ouder wordt en zichzelf begint te ervaren als een onafhankelijk individu, dat hij geholpen wordt om deze twee kanten van zijn karakter te leren begrijpen. Omdat zijn kracht ligt in de concrete kanten van het leven, kan Hank al snel

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Hanks innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Hank is geen kind dat omweggetjes gebruikt, of doet alsof. Al in de eerste maanden van zijn leven laat hij zich duidelijk en direct horen, of hij nu honger heeft, zich alleen voelt, boos wordt of lief is. Als hij ouder wordt straalt hij een duidelijk zichtbare eerlijkheid [...]

[..] In wezen is Hank heel rustig en vreedzaam, en gauw tevreden te stellen. Hij houdt van mooie, maar eenvoudige kleuren en stoffen, en ook van lekker eten. Hij stelt harmonieus klinkende muziek op prijs, en is uitstekend afgestemd op de ritmes van de natuur en die van zijn [...]

Verborgen trekjes

[..] Het zelfvertrouwen dat hij heeft gaat soms ten onder in sombere stemmingen, vol twijfel en onzekerheid, en hij heeft grote moeite om dat aan anderen te bekennen. De kans bestaat ook dat zijn fantasie, waar hij normaliter geen acht op slaat als hij bezig is met het gewone [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hem meenemen op opwindende uitstapjes of verkenningstochtjes, meedoen met zijn enthousiasme, hem een uur per dag volledig en voortdurend aandacht geven, dat alles kan veel belangrijker zijn dan er voor zorgen dat het eten precies om zes uur op tafel staat. Hij heeft de neiging [...]

[..] Waar de zoon echt behoefte aan heeft is vriendschap met zijn vader, in de diepere betekenis van het woord ­ een band die aangegaan en in stand gehouden wordt niet uit plichtsgevoel of schuldgevoel, maar door een oprechte, brede en open belangstelling voor elkaar, die inspirerend [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst