•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 05:47 UT/GMT
  Sol2834'18"0n34
  Måne199'19"3n11
  Merkur1557' 1"8n52
  Venus1512'56"5n07
  Mars053' 7"23s29
  Jupiter233'50"r17s21
  Saturn825'28"22s17
  Uranus2647'54"9n50
  Neptun1429' 7"6s57
  Pluto2059'45"21s28
  Sand Månek.147'30"r16n35
  Chiron2819' 1"2n28
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Hank Snow [Adb], født 9 Maj 1914
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Krebsen *Solen i Tyren *Solen i 11. hus *Månen i Skorpionen *Månen i 5. hus *Venus i Tvillingerne *Venus i 12. hus *Mars i Løven *Mars i 2. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 9 Maj 1914 kl. 8:12 i Brooklyn, Nova Scotia (CAN).

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Krebs, og din Måne står i Skorpion.

til top

Ascendanten i Krebsen

Du er et meget følsomt menneske og meget knyttet til velkendte omgivelser. Når du møder nye mennesker, er du venlig nok, men du giver dig ikke til at tale om dine indre følelser, før du har fået et godt kendskab til personen. Men når først du har besluttet dig for at stole på et menneske, så nærer du fuldkommen tillid til vedkommende.

Det sted, hvor du bor som barn og ung, vil altid være vigtigt for dig.

Hvis du føler en indre tryghed og selvtillid, kan du være et gavmildt menneske, som altid er villigt til at give af sig selv.

På de områder, hvor du mangler selvtillid, er det et alvorligt problem. Din sensitivitet gør det svært for dig at modtage kritik eller hårde ord fra nogen, især fra dem du holder af. Når du bliver såret, trækker du dig ind i dig selv og undgår andre.

til top

Solen i Tyren

Du er meget tålmodig og kan lide at gøre tingene langsomt, så du kan se, hvad der rent faktisk foregår.

Du holder af at have det behageligt. Med din forkærlighed for komfort og behagelighed vil du måske forsøge at undgå besværlige situationer, men i virkeligheden har du brug for den type oplevelser for at blive mere moden.

Andre mennesker vil formentlig kunne lide dig, fordi du er kærlig; du har nemt ved at give og modtage kærlighed. Men hvis andre forsøger at udnytte din fredsommelighed, opdager de hurtigt, at når først din vrede er vakt, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du har svært ved at arbejde for abstrakte mål. Du har ikke noget imod at arbejde længe for resultater, som du ønsker dig, men du er nødt til at kunne forstå disse resultater og at kunne forholde dig til dem.

Annoncering
til top

Solen i 11. hus

Du er meget social og nyder at være sammen med venner frem for at være alene. Du forsøger at finde og betone de ting, som du selv og andre har til fælles, i stedet for at lade dig fange af forskellighederne. Du er en holdspiller, som ved, hvordan man yder det bedst mulige bidrag til gruppens funktion. Du er fuldkommen i stand til at fungere som leder, fordi du forstår, hvad der er bedst for alle parter, ikke bare for dig selv, og du er også i stand til at få andre til at samarbejde med dig om gruppens målsætning.

Du er også en idealist og har store forhåbninger til tilværelsen.

Dit mest positive træk er din interesse for dem, der står dig nær, samt for mennesker i al almindelighed.

til top

Månen i Skorpionen

Du har nogle meget intense følelser, som kan udgøre en stærk drivkraft i dit liv. Men du kan måske have svært ved at forstå dine følelser, fordi de er så komplicerede og dybe. Du ønsker, at hele dit liv skal være intenst og meget dybfølt.

Hvis du ikke modtager betydelig bekræftelse fra andre mennesker, som står dig nær, vil du føle dig ensom og misforstået.

Du er meget glad for alt, der er hemmeligt og mystisk, f.eks. historier om det overnaturlige. Dit behov for at lære dit inderste jeg at kende vil også hjælpe dig med at komme til at forstå andre mennesker.

Men prøv at undgå at blive fuldkommen opslugt af dine følelser. Det er bedst ikke at tage dem alt for højtideligt.

til top

Månen i 5. hus

Du udtrykker dig gennem dine følelser, som er meget stærke og livfulde.

Du elsker at more dig, og som underholdning holder du af spil, fortællinger og fjernsynsprogrammer, som appellerer til dine følelser.

Du forstiller dig ikke med hensyn til dine stærke sympatier og antipatier. Det er vigtigt for dig at være ærlig vedrørende dine følelser.

Sommetider kan du i en meget optimistisk stemning finde på at løbe en risiko, som virkelig er tåbelig. Til tider kan du også lade dig rive med af følelserne, og det kan være svært for andre at håndtere.

til top

Venus i Tvillingerne

Du holder af at møde mange mennesker og have så mange venner som muligt, for du elsker variation. Jo flere mennesker du kender, desto mindre keder du dig, så du handler ganske venligt og åbent.

Du udtrykker dig selv på en levende måde, og andre vil formentlig nyde din humor og dit interessante vid.

Denne Venus-placering betyder, at du vil være interesseret i kunst og poesi, når du bliver ældre.

Selvom du godt kan lide at vide en masse om mange forskellige mennesker, så er du ikke interesseret i at komme på nært hold af dem eller blive indblandet i deres liv. Du har muligvis vanskeligt ved at knytte dig tæt til nogen.

til top

Venus i 12. hus

Du er sandsynligvis ret sky og reserveret med hensyn til at vise dine kærlige følelser. Det betyder ikke, at du er ukærlig, for du kan være ganske venlig og hengiven over for andre, hvis du stoler på dem. Men generthed kan afholde dig fra mange gavnlige relationer, fordi du ikke er i stand til at lære andre at kende, som er lige så generte som du selv. Og de er måske de eneste, som virkelig forstår din sensitivitet. Prøv at være lidt mere udadvendt, så du kan komme til at indlede venskaber med mennesker, som du tiltrækkes af.

Positivt set betyder denne placering, at du kan være meget givende over for de mennesker, som du holder af. Til tider kan du endda give efter på tidspunkter, hvor du burde forsvare dine egne holdninger, blot for at bevare et venskab.

Annoncering
til top

Mars i Løven

Du er i besiddelse af stor stolthed, og du elsker at foretage dig ting på eget initiativ. En appelleren til din sans for retfærdighed bringer det bedste frem i dig, og du vil gøre hvad som helst for at bevare disse egenskaber.

Til tider kan du optræde arrogant og dominerende over for andre. Du kan ikke altid være nummer ét, men du har så stort et behov for at være leder, at det kan være svært for dig at acceptere andre i denne rolle.

Du kræver, at andre lader dig være den, du er, så du kan leve dit liv, som du vil.

Sandsynligvis er du i besiddelse af betydelig selvtillid og endda mod, men du er ikke decideret hensynsløs. I bedste fald har du en god forståelse af dig selv, af dine begrænsninger såvel som dine styrker. I virkeligheden kan du måske føle dig ubehageligt tilpas ved dine følelser og svagheder.

til top

Mars i 2. hus

Når du ser noget, som du har lyst til at eje, ønsker du dig det rigtig meget og arbejder hårdt for at få det. Du føler, at det bør stå dig frit for at øde dine resurser eller penge bort, hvis du ønsker det, eller at være sparsommelig og forsigtig, såfremt du ønsker det. Men på grund af dette tvangsbetonede træk hos Mars vil du med langt større sandsynlighed være uforsigtig i den slags sager. Planlæg derfor omhyggeligt hvad du virkelig har brug for, og køb det så først efter grundige overvejelser.

Alle, der provokerer din stærke ejendomsfølelse, vækker din vrede. Det er ikke, fordi du er specielt selvisk, men du ønsker at give din gaver frivilligt og på egen foranledning.

I det lange løb må du lære at være mindre besiddende over for de ting, som du ejer. Ellers vil dine ejendele give dig større smerte end glæde.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Hank Snow [Adb] (mand)
født den 9. maj 1914 lokaltid: 8:12
i Brooklyn, NS (CAN) U.T.: 12:12
64w42, 44n03 sid. tid: 22:59:03

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 18°00'57 i hus 11 direkte
Måne Skorpion 12°31'54 i hus 5 direkte
Merkur Tyr 8°48'45 i hus 11 direkte
Venus Tvilling 9°40'31 i hus 12 direkte
Mars Løve 3°49'50 i hus 2 direkte
Jupiter Vandbærer 20°37'29 i hus 9 direkte
Saturn Tvilling 17°14'42 i hus 12 direkte
Uranus Vandbærer 11°35'39 i hus 8 direkte
Neptun Krebs 25°43'37 slutningen af hus 1 direkte
Pluto Tvilling 29°38'33 i hus 12 direkte
Sand Måneknude Fisk 12°43'34 slutningen af hus 9 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 8°29'02
2.Hus Krebs 27°03'14
3.Hus Løve 17°32'03
Imum Coeli Jomfru 13°27'49
5.Hus Vægt 18°34'17
6.Hus Skytte 0°55'52
Descendant Stenbuk 8°29'02
8.Hus Stenbuk 27°03'14
9.Hus Vandbærer 17°32'03
Medium Coeli Fisk 13°27'49
11.Hus Vædder 18°34'17
12.Hus Tvilling 0°55'52

Større aspekter
Sol Opposition Måne 5°29
Sol Kvadrat Jupiter 2°37
Sol Kvadrat Uranus 6°25
Sol Sekstil Neptun 7°43
Sol Sekstil Medium Coeli 4°33
Måne Opposition Merkur 3°43
Måne Kvinkuns Venus 2°51
Måne Kvadrat Uranus 0°56
Måne Trigon Ascendant 4°03
Måne Trigon Medium Coeli 0°56
Merkur Kvadrat Mars 4°59
Merkur Kvadrat Uranus 2°47
Merkur Sekstil Ascendant 0°20
Merkur Sekstil Medium Coeli 4°39
Venus Sekstil Mars 5°51
Venus Trigon Uranus 1°55
Venus Kvadrat Medium Coeli 3°47
Jupiter Trigon Saturn 3°23
Saturn Trigon Uranus 5°39
Saturn Kvadrat Medium Coeli 3°47
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt