•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 12:09 UT/GMT
  Zon148' 2"10s50
  Maan265'49"5n25
  Mercurius415'47"11s38
  Venus1156' 1"8s26
  Mars1511'16"22s12
  Jupiter2247'27"17s21
  Saturnus639' 1"22s24
  Uranus2534' 3"9n23
  Neptunus1328'37"7s20
  Pluto2024' 5"21s31
  Ware Knoop1450'58"r16n23
  Cheiron2645'37"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Philippe Entremont [Adb], geboren op 7 juni 1934
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Schorpioen *Zon in Tweelingen *Zon in het Zevende Huis *Maan in Ram *Maan in het Vijfde Huis *Venus in Stier *Venus in het Vijfde Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Zevende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 7 juni 1934 om 19:00 in Reims,.

Uw zonneteken is Tweelingen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Ram.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Schorpioen

Met deze stand bent u aanvankelijk nogal heimelijk over uw emoties.

U bewaart de onthulling van uw ware gevoelens voor degenen met wie u werkelijk intiem bent, mensen die u met de volle kracht van uw emoties kunt vertrouwen. Gaat u eenmaal in zee met een geliefde dan is uw fysieke passie enorm.

U gaat volledig op in seksualiteit, het neemt u totaal in beslag. Het kan daarom zijn dat u aangetrokken wordt door onconventionele vormen van seks, waarin u controle uitoefent of ondergaat in bepaalde situaties.

Uw gevoelens zijn heel intens, wat een terugslag kan geven als de affaire op niets uitdraait. Probeer, als dat gebeurt, geen wrok te koesteren naar uw ex-geliefde. Sommige verhoudingen werken niet, daar hoeft niemand schuldig aan te zijn.

naar boven

Zon in Tweelingen

In aanleg bent u iemand die een scala aan seksuele ervaringen op wil doen. Dat betekent niet dat u een hele serie geliefden nodig hebt om gelukkig te zijn. Het is verstandig om een partner te kiezen die experimenteren weet te waarderen, of die bereid is te leren en openstaat voor wat u allemaal verzint.

Voor u is seks eerder ontspanning dan een persoonlijke verklaring. U hebt behoefte aan een partner met net zo'n luchtige benadering, iemand die ook op andere manieren bij u betrokken is.

Het is buitengewoon belangrijk voor u dat uw geliefde ook met u bevriend is, want alleen seks is nu eenmaal niet voldoende. De momenten waarop u intens contact hebt met uw geliefde geven u het meeste voldoening en die vinden niet alleen plaats in de slaapkamer.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zevende Huis

Met deze stand is het uiterst belangrijk een partner te kiezen die op alle fronten uw gelijke is.

Wees zorgvuldig in uw keuze, want u hebt de neiging afhankelijk van hem of haar te worden, vooral wanneer het tegenzit. Van de andere kant moet uw geliefde ook echt op u kunnen bouwen. De relatie moet volkomen gelijkwaardig zijn, wil ze standhouden.

Dat is voor u heel vanzelfsprekend, want u bent primair gericht op uw verbintenissen met anderen, maar een ander kan prioriteiten hebben die elders liggen.

naar boven

Maan in Ram

U bent een zeer spontaan mens dat ondoordachte beslissingen neemt als het gaat om hartstocht en liefde.

Een affaire bouwt zich wat u betreft niet geleidelijk op; die begint als een donderslag bij heldere hemel en dendert op volle toeren door. Maar uw geliefde heeft wellicht niet zoveel energie en kan uw tempo na een tijdje nauwelijks bijbenen.

U verstaat de kunst een verhouding sprankelend te houden.

U bent ook in de liefde een geboren leider en u weet steeds nieuwe, interessante invalshoeken te verzinnen om uw genegenheid te tonen. Let echter wel op of het uw partner allemaal tevreden stemt.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

U hebt bepaalde, aanstekelijke eigenschappen waarmee u anderen veel plezier bezorgt.

U belandt dan ook met gemak in liefdesrelaties, al is het maar om de vreugde en het plezier die u met u meebrengt. U hebt wellicht niet zo'n zin in de serieuze of problematische aspecten van een relatie omdat u niet van plan bent om daardoor te worden opgeslokt.

Normaalgesproken bent u iemand die glimlachend van de liefde een kunstvorm maakt waarin u elk vreugdevol moment koestert en het spel tot grote hoogten opzweept.

naar boven

Venus in Stier

Uw lustgevoelens en handelingen zijn vrij constant en het zou ideaal zijn als u een geliefde hebt die eveneens van dag tot dag eenzelfde aanpak laat zien.

Uw fysieke omgeving lijkt een goudmijn vol sensueel potentieel voor wonderschone seksualiteit.

U hebt behoefte aan een partner die u kunt bewonderen, van wie u op aan kunt omdat diens liefde duurzaam en onafhankelijk is. Voldoen aan uw ideaalbeeld bestaat bijna niet, dus heb begrip voor het feit dat uw partner niet helemaal aan uw hoge verwachtingen zal beantwoorden. Niemand is perfect.

naar boven

Venus in het Vijfde Huis

De liefde is voor u een vrolijke, positieve ervaring en een partner zou die open en optimistische mening moeten delen. Hebt u uw zinnen op iets of iemand gezet, dan wilt u ook meteen, ter plekke scoren.

U hecht waarde aan de innige, persoonlijke communicatie met een partner maar hebt het gevoel dat dat eerder verstandelijk ontstaat dan door seks.

U kunt genieten van een kunstzinnige geliefde, maar wel een die de jeugdige onschuld bewaart, voor wie ervaring en techniek niet een doel op zich is. Probeer uw natuurlijke, pure schoonheid en creatieve inspiratie vast te houden.

Adverteren
naar boven

Mars in Tweelingen

U bent vrij leergierig en handig en u hebt de delicate kunst van het liefdesspel dan ook snel onder de knie. U zet ideeën met gemak om in daden, dus u kunt heel vaardig worden zonder veel fysieke ervaring, zolang u maar een heleboel kennis tot uw beschikking hebt.

U moet natuurlijk niet overdrijven en in één nacht te veel verschillende technieken proberen in te zetten. Van de andere kant gaat het u enorm vervelen als de fysieke expressie voorspelbaar is. Uw geliefde moet bereid zijn om te experimenteren of op z'n minst mee te gaan in wat u maar verzint, in naam van de afwisseling.

naar boven

Mars in het Zevende Huis

U wordt aangetrokken door vrij intense, spannende relaties waarin zowel u als uw partner zich kunnen ontladen en die veel energie vergen.

Let u vooral op dat uw respectievelijke rollen binnen de relatie vastomlijnd zijn, zodat duidelijk is wat ieders territorium is.

U bent het beste af met een gewone partner die vaak in de buurt is, want u ontleent veel energie en motivatie aan uw geliefde, als is het maar door de romantische inspiratie.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Philippe Entremont [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 7 juni 1934 kloktijd: 19:00
in Reims, France U.T: 18:00
4e02, 49n15 sterrentijd: 11:17:54

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Tweelingen 16°16'30 in huis 7 direct
Maan Ram 26°04'55 in huis 5 direct
Mercurius Kreeft 9°27'57 in huis 8 direct
Venus Stier 6°04'42 in huis 5 direct
Mars Tweelingen 3°36'12 in huis 7 direct
Jupiter Weegschaal 13°17'11 in huis 10 stationair (D)
Saturnus Waterman 28°11'06 in huis 3 stationair (R)
Uranus Stier 0°02'53 in huis 5 direct
Neptunus Maagd 9°40'41 in huis 9 direct
Pluto Kreeft 23°17'23 in huis 8 direct
Maanskn.(t) Waterman 11°57'54 in huis 3 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 27°22'24
2de huis Boogschutter 29°22'54
3de huis Waterman 9°43'43
Imum Coeli Vissen 18°33'05
5de huis Ram 18°06'40
6de huis Stier 9°58'16
Descendant Stier 27°22'24
8ste huis Tweelingen 29°22'54
9de huis Leeuw 9°43'43
Medium Coeli Maagd 18°33'05
11de huis Weegschaal 18°06'40
12de huis Schorpioen 9°58'16

Majeure aspecten
Zon Driehoek Jupiter 2°59
Zon Vierkant Neptunus 6°36
Maan Sextiel Saturnus 2°06
Maan Conjunct Uranus 3°58
Maan Vierkant Pluto 2°48
Maan Inconjunct Ascendant 1°17
Mercurius Sextiel Venus 3°23
Mercurius Vierkant Jupiter 3°49
Mercurius Sextiel Neptunus 0°13
Venus Driehoek Neptunus 3°36
Mars Vierkant Saturnus 5°25
Saturnus Sextiel Uranus 1°52
Saturnus Vierkant Ascendant 0°49
Uranus Inconjunct Ascendant 2°40
Pluto Driehoek Ascendant 4°05
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst