•    
  Planetpositioner
  27-Maj-2018, 02:15 UT/GMT
  Sol545'59"21n16
  Måne644'39"8s59
  Merkur243'23"17n49
  Venus859'58"24n55
  Mars353'12"21s47
  Jupiter168' 4"r15s29
  Saturn759' 2"r22s19
  Uranus035'19"11n11
  Neptun1620'58"6s15
  Pluto210'37"r21s33
  Sand Månek.759'46"r18n16
  Chiron146'17"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Mitt Romney [Adb], født 12 Marts 1947
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Mitts fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Mitt med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Dette barn er ikke egoistisk. Han er i stand til at føle dyb og hengiven kærlighed. Men han er også fuld af vitalitet og fantasi og ønsker at opleve alting intenst, hvilket sommetider kan blive tolket som selvoptagethed. Han vil sandsynligvis også inspirere forældre og familiemedlemmer, [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Mitts indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Så i stedet for at bruge sin store energi på langvarige raserianfald og højlydte forsøg på at ændre omverdenen vil han hellere først stille og roligt sondere den enkelte situation, fordøje resultatet og bruge hver eneste ny erfaring til at sikre, at han ikke igen overrumples [...]

[..] Hans evne til intuitivt at opfange andres følelsesmæssige behov er næsten uhyggelig, og han lader sig ikke narre af et påtaget jovialt eller charmerende ydre. Han opfatter folk som de virkelig er, og det vil derfor være gavnligt, hvis forældrene lader være med at give sig [...]

Skjulte træk

[..] Da han normalt er mere pragmatisk med hensyn til virkelighedens beskaffenhed, kan han for det meste kun få afløb for sine farverige romantiske forestillinger gennem historier, film, musik og poesi. Det er derfor vigtigt, at man i hjemmet opmuntrer til at give udtryk for [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Derfor vil en af de vigtigste udfordringer for Mitt i hans barndom være at vokse fra den smerte og vrede, der uundgåeligt vil opstå, når hans kære viser sig at være adskilte personer og ikke en slags forlængelse af ham selv. Han vil også selv engang imellem have behov for [...]

[..] Idet forholdet til faderen er af så stor betydning for Mitts indre billede af maskulinitet, vil han sandsynligvis forsøge at blive ligesom sin vision af faderen ­ uafhængig og i stand til at klare tingene på egen hånd. Der vil kunne opstå nogle følelsesmæssige vanskeligheder [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt