•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 17:32 UT/GMT
  Sol293'31"0n22
  Måne2543'54"5n24
  Merkur1611' 1"9n02
  Venus1549'19"5n22
  Mars19'53"23s29
  Jupiter232'53"r17s21
  Saturn826'52"22s17
  Uranus2649'26"9n51
  Neptun1430'13"6s56
  Pluto210'14"21s28
  Sand Månek.143'37"r16n36
  Chiron2820'46"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Johnny Carson [Adb], født 23 Oktober 1925
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Vægten *Solen i 12. hus *Solen i konjunktion med Ascendanten *Månen i Stenbukken *Månen i 3. hus *Venus i Skytten *Venus i 2. hus *Mars i Vægten *Mars i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 23 Oktober 1925 kl. 7:15 i Corning IA, Alaska.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skorpion, og din Måne står i Stenbuk.

I det tilfælde, at du undrer dig over, at du bliver kaldt Vægt i denne rapport: Hvis du var blevet født 9 ur 17 minutter senere, ville din Sol have stået i det efterfølgende tegn Skorpion. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra det ene tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

til top

Ascendanten i Skorpionen

Du er ret stille og reserveret, men andre kan tydeligt se, at du er i besiddelse af dybe følelser og emotioner, også selvom du måske ikke siger så meget. Men du føler, at du har svært ved at gøre dig forståelig for andre.

Du er ganske stædig, og om nødvendigt vil du kæmpe meget hårdt for dit standpunkt over for mennesker, som er uenige med dig. Din vrede vækkes ikke nemt, men når det sker, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du elsker at opleve livet med hele dit væsen. Du kan derfor udvise en form for mod, som andre finder skræmmende, selvom du sædvanligvis ikke er ubesindig.

Desuden er du ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. Du bliver ret nemt såret, men i stedet for at trække følehornene til dig vil du ofte lange ud efter andre med en afskærende bemærkning eller bidende sarkasme. Enhver, som iagttager dig med blot den mindste smule opmærksomhed, vil kunne se din vrede.

til top

Solen i Vægten

Du er varm og kærlig, og du nyder at være sammen med mennesker. Du er imidlertid ikke tilbageholdende, faktisk har du en ganske stærk vilje og er ofte den i en gruppe, som får tingene til at ske.

Du holder af smukke ting og føler mishag ved alt, der er grimt. Din forkærlighed for skønhed gælder ikke kun dig selv. Du foretrækker smukke hjem og møbler, behagelige omgivelser og endda kunst og musik, hvor din smag kan være usædvanligt veludviklet.

Når du skal træffe en afgørelse, har du meget tit rigtig svært ved at beslutte dig. Det skyldes, at du ser begge sider af en sag meget klart, og du har svært ved at vælge mellem dem. Din evne til at se begge sider af en sag gør dig til en vældig god fredsmægler, når andre kommer op at skændes, for du kan også få dem til at se tingene fra begge sider.

Annoncering
til top

Solen i 12. hus

Som det sky menneske du er, foretrækker du at holde dig i baggrunden, så vidt dette er muligt; faktisk kan du godt lide at gemme dig.

Du har større medfølelse med andre mennesker end de fleste andre unge. Du elsker mysterier og hemmeligheder, forestillinger og fantasier.

Måske havde du en ekstremt smertefuld oplevelse som barn. Er dette tilfældet, så tænker du måske, at det var en straf på grund af noget, du havde gjort, og du er muligvis bange for, at det skal ske igen. Men det, der skete, var faktisk et uheld, som ingen kan klandres for. Du er ikke et dårligt menneske, og der er ingen grund til, at det skal ske igen.

Når du bliver voksen, vil du muligvis opnå en usædvanlig grad af indsigt i det overnaturlige.

Dette at stille sig op foran et publikum vil sikkert aldrig blive nemt for dig, selvom du godt kan lære at gøre det, hvis du virkelig ønsker det.

til top

Solen i konjunktion med Ascendanten

Du har en meget stærk personlighed, og når du træder ind i et lokale, vil alle være klar over det. Du ønsker at være leder af gruppen, den som alle aktiviteter kredser om. Selvom du kan være meget charmerende og indtagende, kan din holdning også gøre mennesker meget vrede. Du bør koncentrere dig om at lære dig selv og dine begrænsninger at kende så nøje som muligt.

Du har muligvis problemer med at omgås autoriteter, for selv som barn ønsker du at være din egen boss.

Dit mest positive træk er din grundlæggende ærlighed; du respekterer ægte fortrin hos andre og er villig til at udvikle dine egne.

Mennesker oplever, at du inderst inde er meget godhjertet, og som regel vil de synes om dig. Og din stræben efter ægte succes vil til sidst betyde, at du også vinder deres respekt.

til top

Månen i Stenbukken

Du er alvorlig og en anelse sky. Du holder af at udrette noget og få tingene fra hånden, for det giver dig en god følelse at vide, at du har foretaget dig noget væsentligt.

Men du er en smule utryg ved dine egne følelser. De synes næsten at være malplacerede i dig og at være en kilde til problemer i stedet for til glæde. Du viser ikke uden videre din kærlighed, men du behøver kærligheden lige så meget som alle andre.

Du er meget praktisk og ambitiøs. Som ældre vil du nære et ønske om at indtage en betydningsfuld position i verden, og du vil arbejde hårdt for at opnå det.

Her er en af de lektier, som du bør lære: Vær ikke så hård ved dig selv.

Husk at dit behov for tryghed, sikkerhed og kærlighed er ægte behov, og du bliver aldrig rigtigt lykkelig, hvis du konstant fornægter dem.

til top

Månen i 3. hus

Dine følelser påvirker dine beslutninger i en sådan grad, at det bliver umuligt at være objektiv, medmindre du gør en rigtig stor indsats for det. Du har dog en god forståelse af, hvad der er rigtigt for dig og hvad ikke, og efterhånden som du vokser op, vil du lære at kende forskel på at bedømme noget ud fra et emotionelt lune og at bedømme med ægte intuition.

På den anden side er du god til at tale om dine følelser.

Dine vaner har en meget stærk indvirkning på, hvordan du tænker og agerer. Vær på vagt over for fordomme og forestillinger, som andre har lært dig.

til top

Venus i Skytten

Du forsøger at være rimelig og retfærdig over for alle dine venner. Du skjuler ikke dine følelser for andre, for du er åben omkring følelserne. Mennesker vil formentlig kunne lide dette træk hos dig, og du burde have mange venner. Men du bryder dig ikke om besiddende mennesker eller mennesker, som bruger venskabet til at lægge bånd på dig.

Du er glad for naturen og livet udendørs, og du kan godt lide naturskildringer inden for kunst.

Annoncering
til top

Venus i 2. hus

Du elsker at eje smukke ting og at være omgivet af komfort og luksus. Følgelig vil pengene løbe hurtigt gennem fingrene på dig, for når du ser noget, du ønsker dig, så køber du det.

Positivt set vil du, hvis du lærer at udvise god smag og forstandighed, kun købe ting, som er deres pris værd.

Prøv at lade være med at give efter for hvert eneste begær og lune.

til top

Mars i Vægten

Denne Mars-placering kan have to helt forskellige virkninger. Formentlig foretrækker du at arbejde sammen med andre, for du har en stærk sans for samarbejde. Dit ønske om at få din vilje modificeres af dit behov for at komme godt ud af det med andre.

På den anden side er nogle mennesker med denne placering meget kappelystne. I det tilfælde vil du opfatte ethvert møde med et andet menneske som en chance for at konkurrere, i en venlig eller en uvenlig atmosfære.

Du har en stærk sans for retfærdighed og hader at se nogen blive behandlet urimeligt.

til top

Mars i 12. hus

Du kan ofte være bange for at hævde dig, fordi du føler dig besejret på forhånd, og du er sikker på, at alle dine anstrengelser er forgæves. Din indstilling kan være et resultat af, at du har været sammen med mennesker, som ikke har opmuntret dig særlig meget. Du bør opbygge din selvtillid og afvise alle, som indgyder dig en negativ oplevelse af dig selv. Du er tilbøjelig til at arbejde i det skjulte og bag ryggen på andre, hvilket du bør forsøge at undgå.

Men faktisk et du et ret stærkt menneske, og når du har overvundet din barnlige frygt og usikkerhed på dig selv, kan du blive meget effektiv.

Et andet positivt element er, at du vil kunne arbejde vældig godt alene. Det eneste, der skal til, er, at folk ikke tager modet fra dig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Johnny Carson [Adb] (mand)
født den 23. oktober 1925 lokaltid: 7:15
i Corning IA, USA U.T.: 13:15
94w44, 40n59 sid. tid: 09:01:49

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 29°36'55 i hus 12 direkte
Måne Stenbuk 13°36'48 i hus 3 direkte
Merkur Skorpion 10°09'08 i hus 1 direkte
Venus Skytte 13°47'32 i hus 2 direkte
Mars Vægt 16°06'57 i hus 12 direkte
Jupiter Stenbuk 15°40'00 i hus 3 direkte
Saturn Skorpion 14°56'39 i hus 1 direkte
Uranus Fisk 22°09'28 i hus 5 retrograd
Neptun Løve 24°26'59 i hus 10 direkte
Pluto Krebs 14°43'59 i hus 9 retrograd
Sand Måneknude Løve 0°02'05 i hus 9 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 5°46'08
2.Hus Skytte 4°25'01
3.Hus Stenbuk 7°29'13
Imum Coeli Vandbærer 12°59'06
5.Hus Fisk 15°56'43
6.Hus Vædder 13°26'27
Descendant Tyr 5°46'08
8.Hus Tvilling 4°25'01
9.Hus Krebs 7°29'13
Medium Coeli Løve 12°59'06
11.Hus Jomfru 15°56'43
12.Hus Vægt 13°26'27

Større aspekter
Sol Sekstil Neptun 5°10
Sol Konjunktion Ascendant 6°09
Måne Sekstil Merkur 3°28
Måne Kvadrat Mars 2°30
Måne Konjunktion Jupiter 2°03
Måne Sekstil Saturn 1°20
Måne Opposition Pluto 1°07
Måne Sekstil Ascendant 7°51
Måne Kvinkuns Medium Coeli 0°38
Merkur Sekstil Jupiter 5°31
Merkur Konjunktion Saturn 4°48
Merkur Trigon Pluto 4°35
Merkur Konjunktion Ascendant 4°23
Merkur Kvadrat Medium Coeli 2°50
Venus Sekstil Mars 2°19
Venus Kvinkuns Pluto 0°56
Venus Trigon Medium Coeli 0°48
Mars Kvadrat Jupiter 0°27
Mars Kvadrat Pluto 1°23
Mars Sekstil Medium Coeli 3°08
Jupiter Sekstil Saturn 0°43
Jupiter Opposition Pluto 0°56
Jupiter Kvinkuns Medium Coeli 2°41
Saturn Trigon Pluto 0°13
Saturn Kvadrat Medium Coeli 1°58
Uranus Kvinkuns Neptun 2°18
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt