•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 23:36 UT/GMT
  Zon416'25"1n42
  Maan839'37"20n12
  Mercurius1639'29"r9n42
  Venus2219'21"8n00
  Mars48'25"23s33
  Jupiter2249'58"r17s17
  Saturnus840'26"22s16
  Uranus276'10"9n57
  Neptunus1441'46"6s52
  Pluto215' 3"21s27
  Ware Knoop1341'33"16n43
  Cheiron2839'33"2n36
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Lauren, geboren op 19 januari 1991
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Kreeft *Zon in Steenbok *Zon in het Zevende Huis *Zon oppositie Ascendant *Maan in Vissen *Maan in het Negende Huis *Venus in Waterman *Venus in het Achtste Huis *Mars in Stier *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 19 januari 1991 om 17:00 in Abington, Pennsylvania.

Uw zonneteken is Steenbok. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Vissen.

Vraagt u zich af waarom u in dit rapport als Steenbok wordt afgeschilderd? Als u 15 uren 48 minuten later was geboren viel u onder het volgende teken Waterman. Het exacte uur waarop de zon overgaat van het ene teken naar het volgende verschilt elk jaar.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Kreeft

Voor u zijn de belangrijkste aspecten van een relatie waarschijnlijk integriteit en veiligheid. U doorstaat allerlei beproevingen om een verhouding te laten slagen, zolang u maar het gevoel hebt dat uw partner net zo toegewijd is als u.

Als deze stand al een lastige kant heeft, dan is het overgevoeligheid en de neiging om grappige opmerkingen veel te serieus te nemen.

Deze stand geeft aan dat u een zeer trouwe geliefde bent. In het liberale klimaat van de huidige tijd kan elk incident van ontrouw heel traumatisch voor u zijn. Probeer overdreven bezitterigheid op fysiek gebied te vermijden. Trouw is eerder een kwestie van het hart dan van het lichaam.

naar boven

Zon in Steenbok

U bent zeer standvastig en betrouwbaar in liefdesaangelegenheden. Wanneer u zich bindt, blijft u daar ook bij. Maar u bindt zich niet overhaast.

Voor die tijd moet uw geliefde helemaal voldoen aan al uw verwachtingen, want zelf bent u ook bereid om u compleet te geven.

Voor geluk op de lange termijn zou het goed zijn om een geliefde te zoeken die de relatie fris en origineel houdt. U kunt dan de stabiliserende factor en emotionele basis voor dat type partner zijn.

U hebt de neiging gevoelens die u eigenlijk zou willen uitwisselen voor u te houden. Dus hebt u behoefte aan een flexibele, gevoelige compagnon die de stille wateren van uw persoonlijkheid induikt, zonder gevoelige snaren te raken van zaken die u nog niet kwijt wilt.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zevende Huis

Met deze stand is het uiterst belangrijk een partner te kiezen die op alle fronten uw gelijke is.

Wees zorgvuldig in uw keuze, want u hebt de neiging afhankelijk van hem of haar te worden, vooral wanneer het tegenzit. Van de andere kant moet uw geliefde ook echt op u kunnen bouwen. De relatie moet volkomen gelijkwaardig zijn, wil ze standhouden.

Dat is voor u heel vanzelfsprekend, want u bent primair gericht op uw verbintenissen met anderen, maar een ander kan prioriteiten hebben die elders liggen.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 6 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 7.

naar boven

Zon oppositie Ascendant

Het welzijn en de stemmingen van uw partner zijn van optimaal belang voor u en vaak doorslaggevend voor de beslissingen die u in uw eigen leven neemt.

Pas ervoor op dat de zorg voor uw geliefde uw eigen behoeften niet overstemt en dat u zichzelf niet verwaarloost of uw energie onderdrukt. Als er strijd ontstaat tussen uw eigen drijfveren en die van uw partner, probeer dan beiden positief uw energie in te zetten ten gunste van de relatie.

Een partner die uw persoonlijkheid weerspiegelt en die deelneemt aan uw creatieve zaken maakt u productief en geeft de meeste voldoening.

Het kan ook zo zijn dat u middels uw partner veel erkenning krijgt voor uw creatieve activiteiten.

naar boven

Maan in Vissen

Uw emoties zijn zeer gevoelig en subtiel afgesteld, dus ziet u vaak eerder de kern van een affaire dan uw partner. U hebt last van aanzienlijke stemmingswisselingen en veranderlijke gevoelens in een relatie, tot die vervolgens weer voor langere tijd tot rust komen. U zou daarom een partner moeten vinden die stabieler is dan u.

Het zou mooi zijn als u een partner hebt die zich bezighoudt met de dagelijkse, triviale zorgen van het bestaan, zodat u zich kunt buigen over de betekenisvolle thema's van het leven. Onder die omstandigheden kunt u liefde omzetten in een helder, puur instrument voor persoonlijk begrip en inzicht, voor zowel uzelf als uw geliefde.

naar boven

Maan in het Negende Huis

U leunt op mensen met wie u veel gemeen hebt, zowel filosofisch als spiritueel.

In dit filosofische tijdperk bent u een avonturier en u floreert in een liefdesrelatie waarin u ruimte hebt om uw grenzen te verleggen. Een geliefde die uw geest en uw lichaam verrijkt trekt u het meeste aan.

Met de juiste geliefde bent u bereid om uzelf en uw levensstijl te veranderen, als dat de groei van uw persoonlijkheid bevordert en uw leven op een hoger plan brengt.

U bent dan ook het beste af met een avontuurlijke partner die reageert op uw initiatieven en die klaarstaat om samen met u nieuwe gebieden te ontdekken.

Adverteren
NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 8 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 9.

naar boven

Venus in Waterman

U bent op zoek naar unieke en ongebruikelijke vormen van liefde en partners met vergelijkbare interesses.

U hebt behoefte aan verrassingen en actie, zodat u mentaal gestimuleerd wordt in een relatie. Uw affaires kunnen dan ook behoorlijk gecompliceerd worden en meerdere gezichten krijgen.

Het kan ook zijn dat u de verleiding niet weerstaat om er meerdere relaties tegelijkertijd op na te houden. Dat kan een stimulerende ervaring zijn, maar het kan u er ook van weerhouden om met een partner een echte intense en blijvende relatie aan te knopen.

Als u de problemen, die onderlinge conflicten en jaloezie opleveren, kunt overwinnen, hebt u de mogelijkheid om open en eerlijk uw liefde te verdelen over meerdere partners, iets wat voor allemaal een verrijkende ervaring zal zijn.

naar boven

Venus in het Achtste Huis

U streeft naar relaties die heel intens zijn en waar u tot over uw oren inzit. U wordt wellicht aangetrokken door mensen die vrij mysterieus of uitdagend lijken op een bepaalde manier en dat kan goed en slecht uitwerken.

Intellectuele franjes in de liefde boeien u niet zo, u eist liever fysieke aandacht in een relatie. U voelt zich daarom het prettigste bij een hartstochtelijke geliefde die aandacht schenkt aan uw passie en emotionele behoeften.

Hoe meer u zich verliest in liefdesaffaires, vooral in de seksuele aspecten, hoe meer voldoening u voelt. Zorg er wel voor dat uw leven buiten de relatie niet uit balans raakt.

NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 7 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 8.

naar boven

Mars in Stier

Het duurt even voor u warmloopt in de liefde, maar bent u eenmaal op temperatuur dan weet u een stabiel en ononderbroken tempo te bewaren waarin u ruimschoots de tijd neemt voor volledige seksuele expressie. Houd subtiel rekening met het ritme en de timing van uw geliefde, zodat u uw partner niet uitput of gek maakt.

Uw bestendige seksuele aandrang vraagt om een regelmatige uitlaatklep, wilt u in balans blijven; een vaste partner is dus het beste voor u.

U bent affectief gezien open en eerlijk en hebt behoefte aan een partner die de liefde net als u niet te veel beredeneert, maar die u bemoedigt. Dan kunt u direct zijn op een manier die u beiden zonder woorden begrijpt.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Lauren (vrouwelijk)
geboortedatum 19 januari 1991 kloktijd: 17:00
in Abington, PA (US) U.T: 22:00
75w07, 40n07 sterrentijd: 00:54:43

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Steenbok 29°19'50 eind van huis 6 direct
Maan Vissen 14°04'40 eind van huis 8 direct
Mercurius Steenbok 6°16'53 in huis 6 direct
Venus Waterman 18°24'45 eind van huis 7 direct
Mars Stier 29°45'30 in huis 11 direct
Jupiter Leeuw 9°47'27 in huis 1 retrograde
Saturnus Steenbok 27°53'49 eind van huis 6 direct
Uranus Steenbok 10°50'57 in huis 6 direct
Neptunus Steenbok 14°49'46 in huis 6 direct
Pluto Schorpioen 20°03'02 eind van huis 4 direct
Maanskn.(t) Steenbok 28°01'23 eind van huis 6 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 29°36'26
2de huis Leeuw 19°52'30
3de huis Maagd 14°11'15
Imum Coeli Weegschaal 14°51'20
5de huis Schorpioen 21°26'23
6de huis Boogschutter 28°07'21
Descendant Steenbok 29°36'26
8ste huis Waterman 19°52'30
9de huis Vissen 14°11'15
Medium Coeli Ram 14°51'20
11de huis Stier 21°26'23
12de huis Tweelingen 28°07'21

Majeure aspecten
Zon Driehoek Mars 0°26
Zon Conjunct Saturnus 1°26
Zon Oppositie Ascendant 0°17
Maan Sextiel Mercurius 7°48
Maan Sextiel Uranus 3°14
Maan Sextiel Neptunus 0°45
Maan Driehoek Pluto 5°58
Mercurius Conjunct Uranus 4°34
Venus Vierkant Pluto 1°38
Mars Driehoek Saturnus 1°52
Mars Sextiel Ascendant 0°09
Jupiter Inconjunct Uranus 1°04
Saturnus Oppositie Ascendant 1°43
Uranus Conjunct Neptunus 3°59
Neptunus Sextiel Pluto 5°13
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst